![]() |
|
Amiko 8250+opětVážení !Chci se podělit s poznáním - "digitál" si z nás dělá srandu! Vlastním HD 8250+cca 2 r./řekne někdo střep,proč,vyhovuje/. Asi 3x se mi stalo : zapnú si program-nejde a není signál., kouknu líp a ejhle : na SR chybí poslední "0"!Naladím.. Po 2 měs.klidu jsem musel znovu instalovat motor s para. Při nastavování zjisťuji že někde nešel vertikál,přepnu,zkouším, jde vše,zdálo se mi to ?A teď to začlo!!!Při "šolíchání"vypadl vertikál na 23,5°,všude jinde šel!!!!!!!Výmněna LNB nepomohla... Vyřadím motor,to samé,zkouším koax,to samé,vypadl vertik.na 13°, znova LNB,šílím,přjímač nemám,víkend,mezi tím nový SW,to samé,.. Vlastně - vertikál už nejde vůbec!!!!Vypínám..do pondělí ? V neděli poslouchám Rejškovy zvony,horiz.a rádia jdou.Zvony krásné.. A zkouším ! A vše jde normálně !!!!!!! Dokonce s tímto SW je rychlejßí!!! Máte někdo vysvětlení? Zdravím všechny a - Ať se nám daří ! P. ![]() ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@ralp5Kolik jsi vyzkoušel softů,vlASTNÍ ZK. S jinými AMÍKY-MĚNIT,ZKOUŠET a nahrávat |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@ralp5Taky ho mám doma kvůli sympatickému segmetování nahrávek po 10GB. Jelikož mi naprosto vyhovuje loňský fw 2.4.22 MCAS, takže po zkušenostech s Opticum x4HD respektuji starou hlášku: "Neopravuj co není rozbitý." |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Amiko 8250+Pánové!Dík,Když to jede,neryj ! Ale nešlo..... S těmi SW je problém-některý má to a ten zas tohle..nechci je hodnotit a asi není moc dobré je často měnit. Zatím jde,tak. Zdar ! P. |
ralp5
![]() |
|
@ralp5je dobré zálohovat,najít ten co potřebuji a víc nehrabat |
korkoran
![]() |
|
RE: Amiko 8250+opětMě blblo Amiko nějak podobně.Na jiném foru mi poradili přehrát firmware přes kabel(předtím a po udělat tovární nastavení).A pomohlo to.P |
pichac
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
@pichac,korkoránDík,to všechno jsou samozřejmé zásady,vykonal jsem a nešlo...P.![]() ![]() |
ralp5
![]() |
|
@ralp5tak hledej jinej |
korkoran
![]() |
|
@ralp5Také mi jich pár zlobilo na přehřívání,těm mini jsem namontoval větráček 25x7mm a dobrý,dokonce i do micra jsem ho dostal |
korkoran
![]() |
|
@ralp5Máme doma 2ks Amiko HD 8250+, také asi 2 roky. Obě jdou naprosto v pohodě, tak jak jsem je zapojil Asi je to tím, že na nich sledujeme TV skoro denně, k čemuž jsme je kupovali a neprovádíme žádné pokusy, přeinstalace SW apod. Akorát při změně TP přeladím a čučíme dál. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: Amiko 8250+opětTeplota může být odpověd na příčinu problémů. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
Amiko,.Pánové !Asi máme všichni kus pravdy...a výsledek:Pohrozíš vyhozením a ono se to rychle vzpamatuje!!! hi ! Všem příjemmné a ve zdraví prožité svátky ! Ať elektrony bez problémů dále kmitají ! P. ![]() ![]() |
ralp5
![]() |
|
RE: Amiko 8250+opětZávada zdroja. Mal som ten istý problém. Výmena kondíkov a je pokoj |
Mil2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Amiko 8250+opět@ralp5AMIKO Micro HD SE to robieva tiez, najdem prehodene polarizaciez H na V, musim ich vsetky kontrolovat ci maju signal ked sa to vyskytne. |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@Mil2No chtěl bych vidět jak ralph, s licnou na kapilární odsávání, mění elyty ve zdroji! To to asi raději hodí po psovi.![]() |
konas
![]() |
|
@konasAhoj,naštěstí zdroj je klasika,vestavěny,zvlášť modul,vymena elko by byla bez problému,..Myslím,že když by to vypadlo,je elegantnější zapojit na zkoušku ext.modul. Pánové,dík za tipy ! P. ![]() Keep smilling,t.j. vždy smilnit..! |
ralp5
![]() |
|
@ralp5To, že bys to hodil po psovi, kterého nemáš,![]() |
konas
![]() |
|
![]() |