![]() |
|
Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila 7.12Milovníci kultury a hlavně opery, mají možnost 7.prosince vidět v přímém přenosu inaugurační představení nové sezóny milánské La Scaly.Tentokrát se bude hrát "Attila" od Giuseppe Verdiho. Hraje symfonický orchestr La Scaly, dirigent Riccardo Chailly. V hledišti zasednou nejvyšší představitelé italské republiky, jako např. prezident, ale i zahraniční politici a VIP hosté. Přenos se bude vysílat v režimu Mondovisione (světová vize - obdoba Eurovize) a jako vždy jej bude zajišťovat Rai do celého světa - konkrétně do více než 20ti zemí, včetně ČR a do více než 250ti kin po celém světě. Představení bude snímáno osmi UHD kamerami se zvukem Dolby Digital a bude trvat 130min. Tentokrát i s novinkou: přenos bude snímán v 8K rozlišení a v tomto formátu se bude také promítat ve vybraných kinech. Představení se bude také vysílat i v nezvyklých místech, jako muzea, školy, úřady, letiště či v luxusních hotelích Hotels Four Points by Sheraton, Double Tree by Hilton nebo na náměstích s velkoplošnou obrazovkou. 7.12. Rai 1 bude vysílat přenos od 17:45 ČT art záznam od 20:20 Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila...Diky bramburky nachystany budu sledovat |
Boborovský
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila..."V hledišti zasednou nejvyšší představitelé italské republiky, jako např. prezident, ale i zahraniční politici a VIP hosté"A koho to zaujíma Ty Jarine? |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
@NibiruKdyž tě to nezajímá,proč na to reaguješ?![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
franckZ takovýma kravinama sem vůbec nelez,to nikoho nezajímá ,zdar.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
nibirureaguje na to proto aby dotyčnému dal najevo ,že toto je forum týkající se satelitní problematiky a ne takových kravin.zdar.![]() |
marksony
![]() |
|
jjeryreaguje na to proto aby dotyčnému dal najevo ,že toto je forum týkající se satelitní problematiky a ne takových kravin.zdar. |
marksony
![]() |
|
@franckŠkoda elektriku míňať na takúto vtákovinu! To radšej si pozriem nejaký dobrý rockový koncert. To má aspoň šmrnc a je to k srdcu bližšie našincovi.Nejaké "vážne telesá" a "skorumpovaní politici" má absolútne nezaujímajú! Inak pevne verím, že napr. taký Zeman, český prezident, by to zabalil hneď po štvrtom akorde! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila...Dovolim se zastat francka. Spravne zadal sekci "Porady v televizi", tak nedela nic spatneho a ze je na satelitnim serveru tim padem nehraje roli. Parabola tady tu sekci pro to ma, tak pridava sve typy. ...A uprimne receno, ja mam taky ty jeho italske typy u zadku, ale tak ignoruji a projizdim temata dal...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
@bobo2Aj ja mám tie jeho príspevky v zadnej časti tela, ale niekedy mi to nedá, okomentovať to!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila...Kdyby na to nikdo nereagoval, tak to sem nebude dávat. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila...Takže od 17,30 by mohl běžet feed do kin v HD, běžně na 1W 11472V 13310, nebo na 11499V se stejným SR. Feedy z Itálie se většinou hlásí jako service1 nebo service2. Mazanice na ČT Art mě opravdu nezajímají, viz přenos k výročí La Scaly. RAI k těmto přenosům používa 4k kamery, nyní tedy 8k, a i když feed je v HD obraz je excelentní a poprvé jsem naplno zaznamenal funkci HDR. Zvykejme si na 8k, celá Olympiáda z Tokia je v tomto formátu už dávno inzerovaná.Jo naše České SD vody hned tak něco nerozčeří ![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila...A oproti negativním reakcím díky "franckovi" za info.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
stv 219:10 Večerníček STEREOSKRYTÉ Websterovci (12 min) Bývajú na sieti, ich domovom je pavučina. Volajú sa Websterovci a sú veľká rodina.. Slovenská republika19:20 Lilin ostrov pokladov (7 min) Animovaný seriál pre deti.. Írsko, Veľká Británia (2014). (detský program) 19:25 Prasiatko Peppa I (5 min) Britský animovaný seriál. Réžia: Neville Astley, Mark Baker. Veľká Británia (2004). (detský program) 19:30 Trpaslíci (3 min) SMAJLIKVÍZ - Potravinová intolerancia Zábavný program pre deti. Účinkujú: Natália Kajzerová, Ivo Bis, Martin Kollár, Ondrej Lenárth, Lenka Libjaková 19:35 Kniha džunglí I Reprízaod 7 rokůfull HD (11 min) Nesmrteľné dobrodružstvá Maugliho v džungli, ktoré vznikli na námety klasickej knihy Rudyarda Kiplinga, teraz v 3D HD animovanej podobe. Réžia: Chakravarti Tapaas. Spolková republika Nemecko, Francúzsko, India (2010). Prebera to minimalne 10 poskytovateľov platenej TV |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
@marksonyNapsal to bobo2 je tady sekce "Pořady v televizi",kecy o fotbale vám nevadí,ale na francka jste alergičtí.Existují lidé,které to zajímá.Mně je to jedno,ale nachápu proč na to reagujete,když vás to nezajímá.Pokud mně příspěvek nezajímá tak ho nečtu. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jjeryNa veřejného práskače neboli udavače!!!! je zde HAFO diskutujících alergická.kapišto?? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@slávista![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@slávista a kolektivako vzdy, len same sprostosti a nic vecne k teme, IQ nepusti.@francku ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Rai 1, ČT art: Přenos z La Scaly - Attila...Příspěvky tu mizí jak peníze na mém účtu.Pravda pravdoucí je podle mě ta,že pokud tady bude minimum jakýchkoliv reakcí tak to časem přestane autora asi bavit. Pokud,ale píše o něčem co mě zajímá, tak bych si dovolil reagovat. Tohle vlákno mě nezajímá píšu sem jen tu "svojí "pravdu. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
![]() |