Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Youtube Tv

Mám problém s přehráváním videí na tomto pluginu. Po instalaci do receiveru Vu+Duo2 nového image Black Hole 3.0.6. video sice přehrává, ale bez obrazu, respektive obraz je minimalizován v levém horním rohu TV, velikost sotva postřehnutelná. Stejný problém jsem už jednou řešil, tehdy pomohlo nainstalování VLC playeru. Teď to nepomohlo . Stejný problém i po změně image na OpenPLI. Zkoušel jsem i změnu skinu, bohužel beze změny. Děkuji za jakoukoliv informaci, která by mi mohla pomoci
;) .

frigo13
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Youtube Tv

nemáš náhodou VU+Duo2 16K?...ja mám ab cryptobox a ide všetko na 1000000000%..

nick211
Registrace: 5/2018

RE: Youtube Tv

Kedysi sa to tusim riesilo pouzitim pluginu MyTube alebo doinstalovanim TSmedia pluginu. Mozes skusit aj v konfiguracii pristroja zmenu rozlisania obrazu.

@nick211 uz zas mu zavidis ze on ma VU+ a ty nie ?

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

RE:YouTube Tv

Stejný problém mám na OpenAtv 6.2 u VU+ZERO..

radbarto
Registrace: 11/2017

YouTube Tv

hrál jsem si trochu s nastavením audio, video a párkrát se mi stalo, že se video na Youtube TV spustilo, ale po opětovném vypnutí a zapnutí to nejelo. Prostě někdy pomohla změna obnovovací frekvence (50Hz, 60Hz, multi nebo auto), někdy ne. Má nainstalovaný i plugin Youtube a ten jede v pohodě.
To radbarto, zkus to s tím nastavením videa, třeba se ti to podaří, držím palce ;)

frigo13

YouTube Tv

Na Formuler3 mi tiež neide obraz na Youtube TV. Zacalo sa to pred asi rokom. Predtym to islo. Preinstaloval som to niekolkokrát s OpenAtv 6, 6.1, Skoncol som pri nakonfigurovanej verzii OpenAtv 6.1.z El.....sk. Bez uspechu. Vtedy vypisovalo chyba siete, co bol nezmysel, kedze domovsku stranku nacitalo. Pred nedavnom som Youtube TV znovu zapol a uz prehrava, ale bez obrazu. Teraz som skusal menit obrazove frekvencie 50Hz,60Hz,multi. Nepomohlo.
Moje resume je asi take, ze sa to pokazilo pri aktualizacii nejakeho pluginu. Kedze sa vratil zvuk treba len dufať, ze raz pri dalsej aktualizacii sa vrati aj obraz. Mohol by sa ozvať niekto kto ma Formuler3, ci mu to funguje. Dakujem za rtpezlivosť.

borimo
Registrace: 3/2011

co blbnete??

nastavte si jinej kanál ,z továrny je tam č.1 na to čuměj všichni,proto to nejde yt jede ok furt a stále,kdykoliv

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tO pierrepetr

Tvoje připomínka je sice dobrá, ale přesto neřeší vlastní problém v nastavení. Továrně nastavená youtube TV v těchto image způsobuje problém a já doposud nepřišel, které nastavení je správné, aby to jelo jak má....

frigo13

@frigo13

každé jiné,než tovární

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra