Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zdochnuta karta

Mam ICE kartu dlhodobo nepuživanu plati sa za spustenie poplatok alebo stači ser.poplatok?

bigo
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zdochnuta karta

Pokud je nepoužívaná - neplacená více jak rok, tak reaktivační poplatek a pak serpo... :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Toho roku neni amnestia?

bigo

@bigo

ved si posli SMS z cislom karty na cislo 8877, bude ta to stat tusim 1€ a mas v tom zaratane SERPO na 5 dni ak sa nemylim a hned budes vediet ako na tom si. Presny popis najdes na strankach Skylinku.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

@Warder

Pokud ji má víc než rok mrtvou tak ani SMS nemusí posílat.......

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@bigo

alebo im jednoducho zavolaj ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@habr

to mas samozrejme pravdu.

Ked ma bigo zaregistrovanu kartu na seba, tak si moze platnost serpa pozriet aj sam na stranke zakaznickej zony.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

ne nemam to na seba to vybavujem kamaratovi ktori siju požičal od dalšeho svoju si viem skontrolovat.

bigo

ale dakujem za rady a pred rokom bola amnestia ja že či neni zas

bigo

@bigo

Ta tvoje amnestia byla vloni až těsně kolem vánoc.Třeba bude zase.

pichac
Registrace: 11/2007

@pichac

No ja si myslím, že to tie "jelita" zo Skylinku nenapadne a žiadna amnestia nebude.
Zato bude určite zvyšovanie SERPA, rušenie HD-kanálov a zvyšovanie cien balíčkov - na to sú EXPERTI! A nové programy - ani omylom! :laughing: :laughing: :laughing:

Cage
Registrace: 11/2012

amnestie

bude po roce a týden,aby vychcánci něco zaplatili

pierrepetr
Registrace: 5/2006

musi se zaplatit reaktivace 200kc. jinak to nepujde. psal sem jim jestli nahodou nebude zas ta akce ale zadnou odpoved sem nedostal jen navod jak na reaktivaci. cekal sem ze treba mi neudelaji nabidku ale nic.
tak si pockam. mam dvbt tak sat nutne nepotrebuji jen jsem chtel hd, a dvbt udajne komercni tv jen preklopuji ale neni to plnohodnotny hd tak zatim hevc porizovat nebudu taky.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@sioga_bs

Túto tvoju odpoveď mám ako chápať?
T.j. ako sťažnosť, alebo ako chválu?
Na margo tých nefunkčných kariet - samozrejme reaktivačný a servisný poplatok sú nevyhnutné pre spojazdnenie karty - to je jasné.

A čo sa týka HEVC, aj keď sa na Slovensku tento kódek nevyužíva je fajn ak je súčasťou stb.
Prečo?
Hold, napr. aj preto, že na nete je dosť videí v tomto formáte, t.j. takýto stb nemá problém z ich prehrávaním.
A kto "zbytočne" čaká - otáľa s kúpou, pretože snáď?! takéto typy stb ešte zlacnejú, atď..., Tak tu to vidím skôr na nezmyselné žgrlačenie, nevidím v tom žiadnu rozumnú šetrnosť!

;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Amnestie na vyřazené karty bula vloni někdy v listopadu. Já jsem v rámci této amnestie oživil jednu kartu 24.11.2017.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Amnestie..

Taky v loni v listopadu jsem jednu dostal,oživil a zjistil,že s ní ve všech UNIčtečkách,co doma mám, hraje i Prima crimi v atd-caid 0624 R^

korkoran
Registrace: 10/2006

Mal som ice kartu.po pol roku nepouzivania som zaplati sms karta isla..po dalsom asi pol roku som zistil ze karta je nezaregistrovana cize som musel zaplatit reaktivacny poplatok karta isla ale ju zmenili ze uz nejde zdielat :-/

miro665
Registrace: 3/2010

Cage

Použiji Tvůj výraz - sám jsi jelito, jaké svět neviděl. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

@neuzil

Ty si mal mať nick "nepsal" a toho si sa mal aj po celý čas registrácie držať. Rv

Cage
Registrace: 11/2012

Asi po 2 rokoch bez serpa je karta vyřazená a dá se znovu aktivovat jako nová.Všechny údaje posledního majitele jsou vymazány.Kartu znovu aktivovat a jen se platí serpo.

jardaj
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra