![]() |
|
Jen tak pro zajimavost ohledne 8Khttps://www.parabola.cz/zpravicky/3555/japonsko-testuje-uhdtv/https://www.parabola.cz/clanky/809/startuje-hdtv-kanal-euro-1080/ Kdyz se rozjizdelo HD, to mi bylo 5 let... ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@joscerProtože já ty důkazy mám. Takže tak. A myslím, že i bez důkazů je hodně nicků "jasných". Takže nedělejme ze sebe blbce a slepce. Tady není omerta.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@drobečekTak samozřejmě. Vrána k vráně. Ty jsi i hodně kamáradil s DVBT1 a kde je??? No tak si to užij.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckTak to jo, když máš důkazy, tak je to v pořádku.![]() Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Jen tak pro zajimavost ohledne 8KVrána sem, vrána tam, Antonín píše jasná fakta... a ty mu z odborného hlediska nesaháš ani po kotníky.![]() A nějakého DVBT1 jsi ke mě namotal proč ? Nemáš nějaké halucinace ? Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekTo je možný, že nesahám. Však já tady s nikým nezávodím. My se tady navzájem neznáme, takže se navzájem nemůžeme urazit ani chválit. Vychazím pouze z příspěvků zde na fóru. A taky z názorů jiných. Ne halucinace nemám, jen nezapomínám. A jaká fakta? Pokud jde o názor na HD, tak ok, to mohou být fakta. Pokud jde o názor na Itálii tak to nejsou fakta, ale pomluvy. Nehledě na to, že OPĚT se téma o 4k zvrtlo do téma Itálie, jenom proto, že jsem napsal, že Rai byla první ve vysílání v HD. A jako odpověď přišla, že jsou Italové líní a špinaví. Tak si to přeber. Ale to nevadí, v pohodě. Já si nějak poradím.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Jen tak pro zajimavost ohledne 8KKdyby hloupost nadnasela, tak se tu nekdo bude vznaset v oblacich...![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: Jen tak pro zajimavost ohledne 8KTak nevím co nezapomínáš, ale ty halucinace tam asi budou![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |