![]() |
|
4K prijímač vhodný na shareProsím vie niekto poradiť aký UHD receiver je vhodný pre sharing zahraničných platforiem? |
patrikcoac
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: 4K prijímač vhodný na shareAsi by ta otázka měla začínat tím, co chceš sharovat a jakým technickým způsobem. Protože z toho vyplynou některé podmínky pro hledaný přijímač. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@Antonínty sasku sorosovskej novinarskej..!! jakoze chces tym rect ze chce sharovat napriklad C+ NL a musi vlastnit taky linux prijimac, pak jestlize chce ssharovat NC+ musi koupit jiny prijimac atd atd .. och jo, bl be neznalej ...@patrikcoac vuzero4K si kup a mas po probleme, male rychle, da sa to napr. nalepit aj za telku a ovladat cez cidlo, ma to dvb-sx tuner a je to za par supov |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: 4K prijímač vhodný na sharecitrón a banánKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: 4K prijímač vhodný na shareNo já si dovedu představit, že někdo pod pojmem sharování vidí třeba koukání na streamy, nebo další techniky sdílení obrazu ze sítě. Nemusí nutně jít o sdílení-sharování dekódovacích karet.Ad slovenské hulvátství: Mne urazit nemůžeš a já tě urážet nepotřebuji. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@patrikcoacZ tímto dotazem jseš na špatným webu. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 968 |
![]() |
|
@arionerty si original pablb, viac k tomu nie je čo povedať, Antonin mu chce poradiť, a ty bez toho aby si niečo dotyčnemu poradil tak uražaš, choď sa liečiť, lebo zle dopadneš... |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@patrikcoackolko chceš do toho investovať ? nič nepokazíž dreamom 900-kou, popripade VU+ultimo, ten je drahši, VU+duo 4K, teraz novinka a pod ... |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@maros30ty si tiez pekne mimo !!napisal som mu box a ty mu radis 2 az 3 krat drahsi tej istej znacky .. takze pablb si ty |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: 4K prijímač vhodný na shareOctagon SF 8008 4K nebo Zgemma H7S.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
arionerBlasko musis stale niekomu nadavat? |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: 4K prijímač vhodný na sharePolda bonzai co porusil slovo share ? Byla zminka cz sk stebou tak jedine na ovoce!!! |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: 4K prijímač vhodný na shareJá jsem koupil android přijímač Openbox AS 4K CI Pro. Bohužel se už u nás neprodává. S androidem je to super mašinka.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
![]() |