Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej karte

Zdravym vlastnym dotovany prijmac od Skylinku a chcem sa spytat ako je mozne ze na Ineose In 5 my funguje balik Ceskeho servysneho poplatku. Neviete ci budem mat moznost sledovat tv kanaly Novy a Primy Seznam tv na trvalo bez poplatku alebo ide o softverovu zalezitost Ineosu In5 ze pristroj dokaze dekodovat lokalizaciu. Dalej mam ku hlavnej karte ktoru mam v Ineose mam priradenu kartu Next k dotovanemu prijmacu Samsung Evos a na karte Next v Samsungu my Cesky balicek Digital nefunguje.Viem ze na Skylinku sa da za poplatok 3,40€ Cesky balicek Digital na Slovensu aktivovat, ale zaujimave je ze karty Viaces v Samsungu po zaplateny Ceskeho servisneho poplatku zatial nefunguju. Tak ze moja otazka na Vas ide v Ineose In5 Cesky balycek zdvovodu softverovej zalezitosty alebo Skylinku. Zakaznyckej zone som pozeral a tento balyk mojom ucte neny any zapisany. Dakujem za odpovede.

Vetrich198
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@Vetrich198

nič v zlom, ale ty teda davaš tej Slovenčine

dupri08
Registrace: 2/2016

RE: Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej kart...

Pockaj do utorka, bude servisna noc, mozno sa to potom spravi. Tie y, to je fakt hroza.

satan
Registrace: 1/2006

je to sila

Dagy2
Registrace: 11/2010

Ineos In5

Zdravím, vlastním taktiež Ineos In5. V júni tohto roku som si predplatil český balíček Digital. Karta je registrovaná v SR, dokonca mám v zákazníckej zóne Skylinku možnosť predĺženia českého balíčku.

stanley3
Registrace: 3/2013

český servisní poplatek na sk karte

Mám tiež predplatený český balík programov, aktivoval som to hneď ako to bolo možné , len som nestihol a otáľal som pri možnosti ho aktivovať na dva roky čo bolo možné od augusta úbalíčekj digital na SK kartách sa vtedy predplácaL MAXIMáLNE NA JEDEN ROK/ ale iba pár dní a tuším 5.8. to stopli. české programy mi zatiaľ hrajú aj na next karte do 5. júna 2019.Nezdá sa mi, že by to šlo predĺžiť, to sa mi teda nezdá

viliam72
Registrace: 3/2017

@Vetrich198

:))) :))) :)))
Teba musela ľúbiť slovenčinárka, jak koza nôž!
:)) :)) :))
No otras, to by bol diktát na guľu maľovanú!!!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@Vetrich198: Ket ta stretlo take ohromne stastje, tak si mozes pohonyt. Tolko stastja nemoze ostat bes porjadnej oslavi.
R^ R^ R^

kobram
Registrace: 4/2014

:laughing: :laughing: :laughing:

Kimlo
Registrace: 1/2017

@dupri08

You Too, slovencina s velkym s, to si kde videl?

f117c
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra