![]() |
|
Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej karteZdravym vlastnym dotovany prijmac od Skylinku a chcem sa spytat ako je mozne ze na Ineose In 5 my funguje balik Ceskeho servysneho poplatku. Neviete ci budem mat moznost sledovat tv kanaly Novy a Primy Seznam tv na trvalo bez poplatku alebo ide o softverovu zalezitost Ineosu In5 ze pristroj dokaze dekodovat lokalizaciu. Dalej mam ku hlavnej karte ktoru mam v Ineose mam priradenu kartu Next k dotovanemu prijmacu Samsung Evos a na karte Next v Samsungu my Cesky balicek Digital nefunguje.Viem ze na Skylinku sa da za poplatok 3,40€ Cesky balicek Digital na Slovensu aktivovat, ale zaujimave je ze karty Viaces v Samsungu po zaplateny Ceskeho servisneho poplatku zatial nefunguju. Tak ze moja otazka na Vas ide v Ineose In5 Cesky balycek zdvovodu softverovej zalezitosty alebo Skylinku. Zakaznyckej zone som pozeral a tento balyk mojom ucte neny any zapisany. Dakujem za odpovede. |
Vetrich198
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
@Vetrich198nič v zlom, ale ty teda davaš tej Slovenčine |
dupri08
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej kart...Pockaj do utorka, bude servisna noc, mozno sa to potom spravi. Tie y, to je fakt hroza. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej kart...je to sila |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Ineos In5Zdravím, vlastním taktiež Ineos In5. V júni tohto roku som si predplatil český balíček Digital. Karta je registrovaná v SR, dokonca mám v zákazníckej zóne Skylinku možnosť predĺženia českého balíčku. |
stanley3
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
český servisní poplatek na sk karteMám tiež predplatený český balík programov, aktivoval som to hneď ako to bolo možné , len som nestihol a otáľal som pri možnosti ho aktivovať na dva roky čo bolo možné od augusta úbalíčekj digital na SK kartách sa vtedy predplácaL MAXIMáLNE NA JEDEN ROK/ ale iba pár dní a tuším 5.8. to stopli. české programy mi zatiaľ hrajú aj na next karte do 5. júna 2019.Nezdá sa mi, že by to šlo predĺžiť, to sa mi teda nezdá |
viliam72
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
@Vetrich198![]() ![]() ![]() Teba musela ľúbiť slovenčinárka, jak koza nôž! ![]() ![]() ![]() No otras, to by bol diktát na guľu maľovanú!!! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej kart...@Vetrich198: Ket ta stretlo take ohromne stastje, tak si mozes pohonyt. Tolko stastja nemoze ostat bes porjadnej oslavi.![]() ![]() ![]() |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: Ineos In5 Ceske stanice na Slovenskej kart...![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
@dupri08You Too, slovencina s velkym s, to si kde videl? |
f117c
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 22 |