![]() |
|
LG televízor - satelitné programy sa zmažúZdravím Vás páni, prosím o radu názor.Mám LG 42LB582V telku. Všetko fungovalo tak ako má 4 roky. Pred pár dňami som si ladil satelit, mám multifeed a využívam Diseq. Dal som "factory setting" a všetko naladil znovu a zoradil. Žiaden problém. Na druhý deň sa mi všetky naladené len satelitné programy vymazali. Naladil so ich teda ešte raz a zase to isté: vymazali sa. Neviete kde môže byť chyba? Dík |
maxop
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 91 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažútak je dej do oblíbených a budeš mít klid |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
@maxopněco podobného měl soused,kam jsem chodil občas mu s tím pomoci.Pak to skončilo každodením pádem do tovarka1,5 roku otálel a pak to dal v záruce opravit.Dnes má kanály nastrkané do oblbených,jak ti radí amater3389 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
mažú sa programy čtPred niekoľkými dňami sa začali aj u mňa diať tieto javy.Mám LG 55 UH605V-ZC. Z ničoho nič sa mi mažú programy českej televízie. Mažú sa aj pri fastscan od skylinku a aj vtedy, keď som ich naladil po príkaze iní prevádzkovatelia |
viliam72
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúLadiť v manuálnom režime, bez zasunutého modulu s kartou.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@Dusanno ten modul to žere,to jóóó |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúDíky chlapi, nemôže to byť porucha TV, všetko fungovalo, dal som "factory reset" a vtedy to začalo. Teraz som sa dočítal v anglickom fóre, aby som vypol automatické obnovenie programov v nastaveniach. Len to nemôžem nájsť v nastaveniach. Skúsim ich dať aj do obľúbených./Switch off the automatic channel update in settings menu and you will not have lost your channels when switching back on the following day. |
maxop
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúJa som mal pred časom podobný problém u známeho s Tv Lg, typ neviem.Dlho bolo všetko bez problémov.Nevysvetliteľne sa začali mazať kanály samy od seba, všetky automaty boli vypnuté, robili sme to všelijako ako sa len dalo, až sme to vzdali, dali sme skrinku a je pokoj+pridaná hodnota.Ale obraz má ten tv ozaj pekný.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 323 |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúU některých starších modelů musel být DiSEqC u monobloku 19° na A, jinak se náhodně mazal setting. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúJen na okraj dnes jsem byl zrovna u zákazníka, kterému sami od sebe zmizeli programy Čt v DVB-T na Tv LG Praděd 36. kanál, 594 Mhz .Tak jsem je opět naladil a uvidíme,jak dlouho mu tam vydrží. ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@pierrepetrKdyž tomu nerozumíš, tak šoupej nohama.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúTreba ešte povedať, že maže len satelitné programy, tie z antény nie.Diseq mám A na Bard 26°E, ale to mám už roky takto. Nemôžem nájsť to automatické obnovenie programov, čo sa má vypnúť. Kde by to mohlo byť? |
maxop
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúJeště bych doplnil dříve na jednom modelu LG se satelitním tunerem cca vždy po 14 dnech se vymazali programy.Naladil jsem poskládal vzhledem ke skutečnosti,že si platili balíček multi a vždy to chtěli mít seskládané zabralo to skoro dvě hodiny.Tak se to opakovalo.Po třetím naladění a poskládání, jsem je upozornil,že to dělám naposledy a at si dají přijímač.Do 14 dnů opět to samé a tak jsem tam vezl přijímač a mám klid.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@maxopJe to SW chyba. Pokiaľ je modul s kartou zasunutý, tak systém identifikuje kartu a na ňu napojí vyhľadávanie. Potom sa vždy snaží o obnovenie zoznamu, čo má za následok vymazanie kanálov. U DVB-T to nie je, pretože tam sa nešifrujú kanály (zatiaľ...).Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúHold ty eldžíny jsou pěkný šmejdy ....![]() ![]() Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
@Karlos1moji manželky smart eldžina má amiko 8265+ a je pokoj od tv i manželky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranMoje řeč! Než se pekelit s problémy s LG., přidat za 1500Kč krabičku a po ptákách. Moje SONY se zatím chová cnostně, ale mám povypínané takové možnosti jako Nahrazení služby a pod., protože jsem paranoidní a dělám si raději změny sám.Se SONY Editorem je to hračka. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@Dusanno nerozumím,čekal jsem vysvětlení odborníka tvého zrna |
pierrepetr
![]() |
|
@Dusanproč ty bláboly???,ty nevíš na co je modul a karta??,pokud připustíme tvoji teorii,tak stačí na noc vydat modul a je to opraveno,kulový jasánek,kulový |
pierrepetr
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúV DVBT uplne standardny jav, sebemensi vypadok signalu a zrazu lup cely mux zmizne a "prepne" na predvolbu 1. Ziadne settingy co by to mohli sposobit v menu nikde niesu LG PCTV Monitor s DVBT tunerom tusim je to typ M2362 |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúMizení jednotlivých programů i celého seznamu, případně přeskládávání seznamu je u LG běžná věc už celá léta. Dělají to jak u DVBS tak u DVBT. S modulem a kartou to asi nic společného mít nebude, protože to dělají i TV modulem neosazené. Dle vyjádření LG a jejich šéftechnika je to tak v pořádku a v žádném případě to není závada televize. |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
@pierrepetrZřejmě nerozumíš psanému textu. Není ti pomoci.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúProgramy asi nemizí jako duch v pohádce.Něco se nejspíše děje - televizor v nějaké době sám od sebe přeladí programy (třeba po výpadku, či po jiných událostech) a pokud je nenajde (to může souviset s tím diseqc A), tak prostě provede ladění a basta. Takže: 1. je třeba zjistit, jaký algoritmuis soft dané TV používá 2. zda existuje nějaká možnost, jak ho vypnout. 3. pokud to zjistit nejde, pak možná obrana je zkusit využít Oblíbené, ty dost pravděpodobně nechá TV na pokoji ve svých automatických procesech. Proč dojde ke změně po letech provozu? 1. neupgradoval se i firmware? Je tam stejná verze stále? 2. některá nastavení mohou být vidět jen expertním módu, do kterého se u některých televizí leze přes nějaký PIN. (A taky to všechno může být i hw vada, třeba nějaká flash ROm už bude za životností.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažúTak ještě jednou: Po továrním nastavení ladit v MANUÁLNÍM režimu. Odmítnout nabízenou síť nebo operátora. U satelitu si vybrat kmitočet známého transpondéru, nastavit VYHLEDÁVÁNÍ SÍTĚ a spustit ladění. Následně pak k žádnému mizení kanálů nebude docházet.![]() Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
![]() |
|
@petr71Onehda som to skusal riesit z technikom LG v Prahe, skoncilo to tam ze chcel po mne zaznam TS, bol som odhodlany vyrazit do Prahy a tam mu to predviest ale nakoniec som sa na to vyprdol. Co som sa bavil z inymi servisakmi tak sme dospeli k hypoteze ze je to pravdepodobne nejaka kniznica, modul ktory je v softe "zakompilovany" a povodne mal sluzit na "komfortne" automaticke ladenie, nieco ako ma Panasonic, ked zaregistruje zmenu informuje o tom bannerom na spodnej strane obrazu a zmenu urobi, sam naladi, preladi, vymaze. V tom LG nieje v manuali o tejto funkcii ziadna zmienka, v menu takisto nic co by sa na taku funkciu podobalo, skratka je bug v softe co fakt lezie na nervy. Fakt netusim v com je problem "zamknut" flashku tak aby sa in ak ako regularnym ladenim nedala zmenit. Srat na auto FEC, auto S/R ko,okrat denne sa FEC ci S/R meni ? Ale za to ladit som musel niekedy viackrat za den ked signal kolisal...Oblubena fraza za recenzentov elektroniky za zuroveho sociku : "Vyznamenat a odstrelit" :) |
Shrek7
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
LG televízor - satelitné programy sa zmažúTaky začínám na LG nadávat- už se mi několikrát stalo, že u DVB-T ,kde používám zásadně ruční ladění (jmenovitě K26-24-28)se programy samovolně přehazují. I když je přes Chansort seřadím, označím jako "oblíbené" a nasoukám zpět do tv, tak během několika sekund je seznam rozházený tak "jak chce televize"![]() ![]() ![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |