Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LG televízor - satelitné programy sa zmažú

Zdravím Vás páni, prosím o radu názor.
Mám LG 42LB582V telku. Všetko fungovalo tak ako má 4 roky. Pred pár dňami som si ladil satelit, mám multifeed a využívam Diseq. Dal som "factory setting" a všetko naladil znovu a zoradil. Žiaden problém. Na druhý deň sa mi všetky naladené len satelitné programy vymazali. Naladil so ich teda ešte raz a zase to isté: vymazali sa. Neviete kde môže byť chyba? Dík

maxop
Registrace: 4/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LG televízor - satelitné programy sa zmažú

Firmwave je stále rovnaké. Použil som manuálne ladenie s vyhľadávaním siete. Vypol som TV a za cca 2 hodiny zapol a zase všetko bolo preč. Ale DVBT vždy zostane. V pondelok všetko OK, a v utorok po "factory reset" všetko zlé. Pravdou je ale, že po factory resete som dal aj software update. Asi budem musieť k TV propojiť môj starý SD prijímač.

maxop

u LG křišťálová koule je podmínkou,já mám zkušenost , že ne vždy,
ale různé kombinace př.nejdříve naladit terestriál , ale ne vždy
zabere ruční nebo dřív automat , potom useknout ladění SAT a doladit ručně a nebo zkusit nejdřív SAT a potom doladit TER.no
různé kombinace a někdy se zadaří.LG se snaží vždy něco zahrát,ale je jí jedno jak.Jednou mi kleknul Disq a jelikož nedošlo k přepnutí a zrovna se schodoval transpoder s Němci tak
LG nelenil a doladil Němce místo Skylinku.

dnurg
Registrace: 12/2016

@petr71

Toho ich technika by som nakopal.Určite o tom nemá ani šajnu.Ukáž mu starý Openbox 8xx, už vtedy sa na nom aj na iných prijímačoch dali pohodlne, rýchlo, rozumne editovať a ladiť kanály, čo ešte teraz nie je na mnohých tv so sat.tunerom možné.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Satelitni tuner je v televizorech nedokonalý. Určitě ti nejdou nechtěné kanály ani smazat. Je tam jen přeskočit ,co ? :) jojo vítej ve světě LG :)))

jindraa
Registrace: 5/2007

To Dusan

K čemu ale pak je v TV funkce ladění podle operátora?
Zatím co vím, tak mi to u lidí mazal vždy dvbs...

Hypnos
Registrace: 3/2009

USPECH! Rafi007 napísal, že na diseq-u musí byť na "A" astra 19.2°E. Nemusí, ALE napájania LNB vypnúť pri Astre19,2. UŽ 24 hodín všetko zoradené a nemaže. No uvidíme, či to vydrží.

maxop

@Hypnos

V uzavřených řízených sítích (DVB-C, IPTV) operátoři používají LCN - Logical Channel Numbering, které umožňuje automatické setřídění kanálů. V tomto případě má automatické ladění smysl. V otevřených sítích jako je DVB-S2 nebo DVB-T/T2 se LCN běžně nepoužívá. I tady se může použít v případě, že set-top box je poskytován operátorem a tedy SW pro toto používání je přizpůsobeno. Ve všech ostatních způsobech použití je bezpečnější používat manuální ladění se zapnutým síťovým vyhledáváním. V DVB tabulce NIT je seznam všech kmitočtů, na kterých operátor nabízí kanály.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Zdarec

Zkus stáhnout nový soft. většinou to pomůže.Je to už starý model.

animuk
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra