![]() |
|
Stanice E! vyřazena z Digi CZTeď jsem zjistil, že stanici E! mám zakódovanou, může někdo potvrdit, že byla vyžazena z nabídky Digi CZ. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Stanice E! vyřazena z Digi CZO nic neprijdes. Na to koukaji stejne jen zenske. Porady jako Kardashianky, nebo manzelky sportovcu, nemuze nikdo normal sledovat. |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Stanice E! vyřazena z Digi CZMK25Přesně ![]() |
Kombi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
@rybářAni nevím, že byla v Digi, neměl jsem ji naladěnou.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Stanice E! vyřazena z Digi CZTvl,to jsou odpovědi,to není normální![]() |
standa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
@standaTo je uplne normalni. Nevím, co ti prijde nenormální. |
MK25
![]() |
|
@Kombi![]() ![]() ![]() |
MK25
![]() |
|
@rybářVolal jsem minulý týden na infolinku a je tam nějaký problém který se řeší, takže zatím nejde, chyba není u tebe.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@MK25sledují to naše partnerky nebo manželky a proč by jako neměli být normální? Každý ať se kouká na co chce,tak buď tak hodný a pokud nemáš k danému tématu co říct tak nás ušetři svých rádoby vtipných názorů na ostatní uživatele![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@AnubisDík za info. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
@AnubisPlně s tebou souhlasím.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
Anubis![]() ![]() ![]() |
standa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
E! Je hovadinaE! Je totálna hovadina veď to ani pozerať nedá, toto ma byť ako náhrada za Universal Channel?, Ten kľudne mohol ostať Šoubiznis má nezaujíma,som zvedavý či ju vyradí aj Skylink, aj ten ESport je o ničom stanica hru si radšej zahrám na PC ako ju pozerať v TV!,![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 836 |
![]() |
|
@AnubisBodejt by to nesledovala tvoje partnerka nebo manzelka :D kdyz si vybrala takoveho saska, tak logicky na tom moc nebude s iq nijak na vysi :DD |
MK25
![]() |
|
@MK25Neurážej lidi které vůbec neznáš.![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 526 |
![]() |
|
@kolíkCloveka, ktery tu mel ban uz asi 15krat znat ani nechci :DD |
MK25
![]() |
|
MK25Neberte to špatně ale jak mužeš někoho urážet a napadat jen proto že jeho manželce se líbí nějaký pořad a tobě ne...Tak je to pro Tebe hned šašek a ona s nízkým IQ.Trochu ubohej názor.Nedávno jsi se tu dotazoval kde budou dávat a kdo vysílat tenis GS,WTA atd.. A ted si ber někdo kdo nemá tenis rád by hned napsal jak Tvoje přítelkyně má asi nízký IQ když muže být z retardem jako jsi Ty co kouká jen na tenis.. Přesně takhle hloupě jsi to napsal... Přece když se někomu líbí něco jiného něž mě tak mu hned nebudu nadávat,to není normální |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patTak zaprve tvoje hypoteza o urazeni me přítelkyně je mylna :D Nikdy nechci mit zenskou. K cemu taky? Jsou hloupe, povrchni, majetnicke, furt by nekoho menily, furt by nekam chodily. Jediny duvod, proc mit zenskou, je, ze bych chtel zdvojnásobit sve povinnosto, a napul prijit o sva prava :D Ne, dekuji. A kdyby nekdo urazil me, ze sleduju tenis? Nemam s tim problem :D Tenis je skvela hra, hra, ktera bavi miliardu lidi, navic je to hra vyssi vrstvy. Ale co je porsd o Kardashiankach? Vymyvarna mozku hloupych lisi, kteri maji dostatek casu na to, aby se krmili cizi rodinou, namísto řešení svych veci :D Ti lidi sami musi vedet, ze jsou hloupi, kdyz sleduji tyhle vymyvarny :D |
MK25
![]() |
|
Piau z telefonuSorry za chyby.* bavi miliardy lidi |
MK25
![]() |
|
For allAz napadnete muj pravopis, ze delam chyby, mam pro vas vzkaz: se.ru na vas :D![]() |
MK25
![]() |
|
@MK25Vidím,že jsi těžký případ.![]() |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 526 |
![]() |
|
MK25Kdyz uz jsi zacal s totalnim offtopicem,tak si taky pridam.Vyssi vrstvy nechodi na forum paraboly bezduvodne urazet jine lidi skryvaje se za anonymitu, takze ty asi budes taky slusna vrstva. Bud chlap a napis sem sve jmeno a bydliste, kdyz uz jsi takovej drsnak a urazil jsi drahe polovicky predchozich pisatelu. Jinak vzhledem k tvemu bezduvodnemu hulvactvi se vubec nedivim, ze jsi sam nebo ze jsi mel pouze partnerky tebou uvedenych vlastnosti. Ses proste vrstva, jak ma byt. |
biga
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
MK25Tvoje odpoved je jasná....vůbec jsi to nepochopil.Ty a Tvuj tenis to byl příklad.To mužou být šachy,kaktusy,zahrádkářství,kuličky.To je stejný ale to že ho baví šachy a mě tenis tak ho nebudu urážet a napadat. No a jen tak na okraj ženský nesnášíš a jsou pro Tebe nic.. Takže bud jsi ji jinej....?Nebo Tě žádná nechce ? To bych tipoval když čtu co plodíš za zvratky a jak Ti pracuje ta hmota co máš v hlavě. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@MK25Nechápu jak jsi přišel na to že jsem měl asi 15 x ban a jak to souvisí s tím co jsem ti napsal ale budiž. Na black listu jsem byl za 10 let jednou a už se k tobě k tobě nebudu nijak vyjadřovat protože každý kdo je normální už pochopil co jsi za člověka či spíše parodie na člověka![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
@rybářDnes jsem volal na Digi kvůli smlouvě tak jsem se na to při té příležitosti zeptal a už je rozhodnuto.stanice vyřazena, důvod neznámý.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
To co Digi CZ nabízí,mi bohatě stačí![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |