![]() |
|
Stanice E! vyřazena z Digi CZTeď jsem zjistil, že stanici E! mám zakódovanou, může někdo potvrdit, že byla vyžazena z nabídky Digi CZ. |
rybář
Registrace: 7/2014 Příspěvků: 201 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@MK25Tak Ti můžu říct, že tenis je o ničem, když si tam 2 či 4 joudové či joudky pinkaj se žlutým kulatým nesmyslem sem a tam. Občas se do míčku netrefí nebo ho pinknou mimo spoustu nelogických čar, nebo do síťky. Možná je zajímavé, jak občas práskají raketou do různých předmětů, nebí s ní rovnou praští o zem. Asi si neváží peněz a hodnot věcí. Já se ptám, k čemu je to dobré a co je na tom zajímavé? |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
@kecal11Další do party nejsi bratr MK25 ? |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 526 |
![]() |
|
@kolíkTedy ještě jednou: Já se ptám, k čemu je to dobré a co je na tom zajímavé?A jinak ať se každý kouká na to, co se mu líbí a zajímá ho. Výběr máme jak v terestrice, tak na satelitu dostatečný. To, že mě nezajímá tenis, nebo gorodky či válečné filmy, ještě neznamená, že jsem bratr MK25. Na druhé straně nikomu, kterému se nelíbí třeba detektivky či seriály nenadávám a neurážím ho. |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |