![]() |
|
AdBlock co s tímPo každém otevření stránky parabola.cz se mi na monitoru objeví upozornění, že mám AdBlock vypnout! Máte to také tak, případně , co s tím? Jiné stránky to nedělají. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tíma čo tak nastaviť výnimku .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímA proč bych to dělal ? Já to odkliknu a nevypnu .Nic tim neporušuji.Pokud Parabola jak říká nepoužívá vyskakovací okna a nemá reklamu tak jí to nemusí vadit.Do ted to bylo OK najednou vadí? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxOtravuje! Tebe ne? |
Mirko.
![]() |
|
@Mirko.Tiež použivam AdBlock.A mne zas tu nejdu otvorit sukromne správy!ked otvorim sukromnu správu,tak tam mám velkym napisane ADBLOCK a vyhodí ma to..čiže nemám možnost si prečitat správu s adblockom...čiže ako tu bolo spomenuté..musel som nastavit vynimku,pre tuto stránku a tu nepouživam adblock |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímS uBlock Origin v pohodě, na hlavní stránce to blokne 27 věcí, ale žádná hláška nevyskočí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímTo se máte čim chlubit na webu, který je financovaný z reklam. Místo toho, abyste měli pochopení, proč se majitelé webových stránek snaží adblock vyřadit.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímMajitel této ubohé stránky at se jde třeba picnout.Bude to OMKO? |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímJa to napisu jinak - uBlock Origin pouzivam, a ne - nedam vyjimku na Parabole. Proc? Protoze kdyz sjem to ted pro t srandu zusil, zacalo na mne blikat celkem 9 animovanych gifu. A jako sorry - to nesnesu. Nemam nic proti tomu aby se web zivil reklamou - pokud tato bude staticka a nebude neprijemne vyrusovat od samotneho obsahu. Ale tenhle blikajici hnus fakt ne. (jeste horsi jsou jinde rovnou video reklamy, nejlip jeste se zvukem pri "mouse over".) |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímkillors@ O financování zdejšího webu nic nevím a popravdě to ani není moje starost. Co tam máš dál?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímTiež som ho vypol ale v súkromních správach sa mi staré správy zmyzli. Okrem reklám to tu financuje aj Skylink. Je to ich hlasná trúba zaisťovňa informácií. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tím@PoldaS tak ty ses ukazal jako typicky konzumet Cechacek. |
bourka
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímJist, nejlip vse zadarmo nebo ve sleve a nezajimat co co jak vzniklo co za tim stoji. Asi si nikdy neprovozoval zadny web. Platit webhosting pridavani obsahu stoji cas, sablona webu neco stoji atd atd. A za to se ti penize vraci pouze z kliku za reklamu. Mozna tento web ma nejaky sponzory omko, skylink to nevim. Ale takhle se tu navazet do lidi to tu dovede kazdy. Ale nejak rozumne poradit nebo neco napsat kloudneho to uz ne co ? |
bourka
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímPořád lepší, než se starat po čem houby a strkat rypák do věcí, po kterých mně vůbec nic není. To sis spletl s nějakým partajním předsedou ve fabrice za komoušů, ti taky měli náramnou péči o ty druhé.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímNevim co je komouskeho na tom vedet co se za produktem skryva, co musel nekdo pro to udelat, aby ho vyrobil kolik do toho investoval atd. A vedet ze cena za to je adekvatni a neremcat jak je vsechno drahy nejlip nikomu za nic neplatit a mit to za pakatel nebo nejlip zadarmo. Nevim jak by bylo Vam kdyby ste podnikal, neco vyrabel musite zaridit logistiku, nakoupit to, zamestnance zaplatit, dane atd atd a ze vsech stran by ste slysel jak mate drahe produkty. Pritom konourencni boj Vas nzti s cenou jit dolu takze zisk je opravdu maly. S provozem webu je to podobne nekdo tomu venuje cas plati hosting mozna redaktory atd. A to z reklam co ma na webu. A jen slysi odpor ze je tu mnoho reklam atd. Ono myslet jen na sebe to by slo kazdemu. |
bourka
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímJak jsem psal nahoře, tak o financování zdejšího webu nic nevím a ani to nehodlám řešit. A jenom pro tvoje info, znám spoustu webů, které platí jejich majitel z jiných činností a web nebere jako výdělečnou činnost, ale má to prostě jen tak pro radost.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímMilí čtenáři,web parabola.cz je soukromý. Dovolujeme si proto rozhodnout, kdo a za jakých podmínek může využívat služeb a aplikací parabola.cz. I přes tuto skutečnost je portál parabola.cz otevřen Vašim připomínkám, názorům a nápadům na další vylepšení webu. Přejeme si, aby stránky byly pro Vás přínosné a rádi jste je navštěvovali. Děkujeme za diskusní příspěvky v tomto vláknu uživatelům: killors a bourka. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: AdBlock co s tímV tejto dobe fičí takmer všetko na reklame. Pokiaľ sa tá reklama objavuje len v oknách určených na reklamu (teda pri zapnutom AdBlock-u by tie okná zostali prázdne), tak mi to absolútne nevadí. Pokiaľ reklama naskakuje v samostatných oknách do popredia a treba na ňu fyzicky reagovať, tak vtedy má AdBlock opodstatnenie.V prípade Paraboly je tá reklama veľmi solídna, vlastne nevtieravá, takže nie je nutné AdBlock používať. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@redakceVelmi děkuji za přesné vysvětlení, hezký den! |
Mirko.
![]() |
|
@redakcemila parabolo,jen si dovolim pridat muj osobni nazor, vezte, ze ten adblock vypinam naposledy (to abych vubec mohl muj nazor sdelit), vami tvoreny obsah uz znacnou dobu neni k sledovani, jedine co snad stoji za navstevu je diskuse ( a to i tak uz jen minimum ze znacne ridnoucich solidnich diskuteru) a pokud se mi ten pozadavek na vypnuti adblocku jeste parkrat objevi tak urcite prijdete i o mych par haleru za provedene clicky |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
@kaosa nejsi sám |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
@redakceA já zas začnu trávit asi víc času na webech kde je i reklama "vzrušující".Vy jedna redakce ... ![]() Jsem tu denně a rád ať už přihlášený nebo nepřihlášený, jen mě tu forma některých příspěvků v diskuzích občas lehce irituje. (Nemám na mysli tohle vlákno,ale všeobecně.) |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@navi2Věz, že tupce nepředěláš! Jistě si to každý přebere po svém! |
Mirko.
![]() |
|
![]() |