![]() |
|
VU+ IPTV stream kanaluAhoj,snazim se nastavit IPTV streaming ze satelitniho prijmace VU+, na TV mi vsak funguje pouze ten transponder, ktery je nastaven na satelitu.. Docetl jsem se, ze bych mel na VU zapnout zap before streaming, bohuzel to nemuzu nikde najit... Image VTI.. diky.. |
petrtim
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluKoľko máš tunerov vo VU+?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluJeden, coz mi nevadi, potrebuji, aby se mi pri zmene kanalu na iptv, prepnul i kanal na satelitu |
petrtim
![]() |
|
@petrtimzap before streaming si zapnes cez web browsers v OpenWebife svojho boxu.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluA neporadis, kde bych to nasel? |
petrtim
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluDo webif se dostanu, ale netusim, kde to tam hledat |
petrtim
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluNa ľavo dole máš Nastavenia a hneď na prabej strane sa Ti objaví Nastavenie OpenWebif a tam odkliknúť zap before streaming.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluTo tam prave nikde nevidim, neni to ve VTI nekde jinde? |
petrtim
![]() |
|
@petrtimprepni si svoj OpenWebif do stareho designu a potom to lahko majdes.Nalavo klikni na Nastavenia a v pravom hornom rohu si vyber z ponuky - Open Webinterface a v strede obrazovky hned prvy riadok je Use new design a ten prepni dolava. Urob si refres obrazovky a uz budes v starom style zobrazovania. Nalovo v menu klikni na Nastavenia a vstrede obrazovku sa ti zobrazi vytusena funkcia hned v prvom riadku z nazvom prepnúť pred streamovaním a tu zafajkni. Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU+ IPTV stream kanaluSuper diky, je to tam...!!! |
petrtim
![]() |
|
@WarderAkurát som to chcel napísať, nech prepne na starý design![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |