![]() |
|
Kdo má zájemNa artu ČT právě AC/DC |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemPouštět si muziku přes subwoofer, to je vážně zoufalství, na stereo to nikdy mít nebude, na filmy možná... |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@Saxontiez napodobne. Este teraz si pamatam tie biele trencle s ceskou vlajkou ktore sa objavili ked si vyzliekal tu fialovu "garderobu".![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemAby neprislo k nedorozumeniu, tu garderobu si vyzliekal na podiu Angus Young !![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@AntonínTvoje "cenové párování" TV a zvuk.aparatury vypadá strašně hezky a vědecky (30/30![]() ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Antonínčo , keby si nám ukázal tú svoju zostavu čo ne-máš doma . a aby to bolo férové postačí na papier napísať číslo 2 , aby sme vedeli ,že je to skutočne tvoje . teória je super ale skutek utek . a nemám rád chválenkárov . daj dôkaz .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemTo by byl celkem slušnej důkaz Antonine . Tvé odpisování z fór o hi-fi je nám na nic . Nespochybňuji ani tvé vědomosti . Chceme vidět fakta . |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
podla mojejskusenosti z domacej praxe, ma antonin ohladne cien zvukovej aparutury & tv vela pravdy... Nakolko som za Philips tv vysolil pred pol rokom 1.290,- eur a pripojil som k nemu zvukovu aparuturu kupenu davnejsie v slovenskych korunach pioneer & onkyo za 35 tis. korun. Takze jeho teoria, trebars na moje podmienky pasuje. Na tychto fotkach kto chce, vidi aj cast zvukovej aparatury. Pretoze sledovat trebars Music tv, cez vstavane tv repro je katastrofa...https://www.parabola.cz/1242/ https://www.parabola.cz/1243/ Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
spravny linkhttps://www.parabola.cz/album/foto-1242/https://www.parabola.cz/album/foto-1243/ ![]() ![]() Popis fotografií: [1] 65" TV zo vzdialenosti niekolko metrov. [2] WAU SD_DVB-T/T2_Philips TV Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemKdo má zájem, tak za okamžik v 11:42hod - Stingray iConcerts HD - TOTO in Amsterdam![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemno konecne ma zase aposteroid chvalenkarsku naladicku...Kedy mi ulozis tie gule na sirku aby smne videli aky je ten stol maly? |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@BDfKNMVed mu nezavid, popros ho o navstevu, zober nejaku flasku a chod sa k nemu pozriet nazivo. Ved snad ti neda po "gulach" !P.S. Nezabudni na fotoaparat. ![]() ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: Kdo má zájemTOTO bylo už včera, ne? Dneska asi repríza.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemAno, davali to uz vcera o 5:11 a znovu potom o 18:11.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@PoldaSmáš pravdu-viděl jsem to u ségry..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemUž šel několikrát. Je to poměrně starý koncert, ještě s Kimballem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemMuzikantský kúzelníci, bol by som rád, keby niekto, ak vie, dal mi info či bude, a kedy bude, koncert Dixielandovej kapely CHrist Barbera.Tx. |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájembohumilove koulehned mám dnes lepší náladu ![]() a k tomu ješte ten komerčni odpad wau na tv |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Kdo má zájemV česku mám zesilovač Onkyo a reproduktory Magnat (označení ale odsud nezjistím, stálo to asi 15+80kKč jako televize s RGB backlit podsvícením. Tady mám TV Samsung, kombo Onkyo SKF693, reproduktory Onkyo, subwoofer Onkyo, malinko horší je tady jak televize, tak zvuk (oboje okolo 900e), protože tady jsem většinou venku, neboť zde je víceméně furt hezky, a když tak hledím na kino na terase. Splňuje to cenově zhruba to, co jsem napsal. Já si opravdu myslím, že to je funčkní a pravdivá rovnice.Už jste zvědavci spokojení? (Nechápu, co by to měnilo na faktech, i kdybych televizi vůbec neměl!) I zprávy je přirozenější sledovat s aspoň trochu pořádným zvukem, nejde jenom o hudbu, ba ani hlavně o hudbu. V tom je zcela zásadní omyl. Pořizovat si 4K, které prakticky nemůžete vidět, a šustit si k tomu vestavěnými šustítky, což může slyšet úplně každý (kromě nemocných), to se mi nejeví moc rozumné. Ale je každého věc, co si koupí, lidi kupují i sázenky sportky, drogy, a jiné ještě větší nesmysly. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
onéééTo jako opravdu, když někdo řekne, že "v posteli je to nejlepší s babou", tak musí ukazovat, že na to má péro? Kde jaký drístal tady plácá o všelijakých kravinách a to Vám nevadí, ale když Antonín řekne pár zakladních audio pravidel, tak chcete "důkazy"? No nevím, Antonína osobně neznám /z jeho příspěvků vyplývá, že žije na Kanárech/, ale vím, co tady napsal a i kdyby žil v "maringotce někde u Kladna", tak je to jedno. Chováš se, jako kdybys tady byl měsíc...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanpěkně napsáno a myslím,že rypáci jsou i jinde,než jen tady v ČR ....Nevidím jediný důvod,proč by měl nick Antonín ukazovat nějaké fota z jeho soukromí!! To,že to tasy bohuš dává i z jeho "guľama" je jeho věc. Někdo mu prostě závidí .... ![]() ![]() ![]() Měj sa fajně! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |