![]() |
|
Konstatování o Nova HDDnes na Nova HD Harry Potter a kámen....bohužel v HD neběží. Divák, který chce sledovat novu HD, si musí připlatit. K čemu si platit HD příjem kdyz vlastně akvizice v HD nejsou ? Otázka na Skylink, Freesat a další. Tito vysílatelé jsou přece v obchodním vztahu s Novou. Je to dost častý jev u této TV a tak trochu podvod na platící diváky. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDZ čeho pramení tvoje závěry o tom, že to není HD?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDA pokud není, proč tato otázka není položena TV Nova? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
Konstatování o Nova HDTazatel už asi usnul![]() Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDA koho ten film zajímá na noha hd ? _ |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDV HD to nebylo. Zjistí ten, kdo to v HD má nahrané. Docela rozdíl.Proč bych ztrácel čas dotazovanim na TV Nova, víme kdo to vyřizuje a co o tom ví...Můj příspěvek byl spíše podnět pro vysílatele, aby s tím něco dêlali. |
Kamil
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDBylo to asi takový HD, jako dává ČT sport fotbal a hokej z Asie (rozuměj Moravy)... |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDTohle už teď neřeším a "kanály" skupiny Nova prakticky nesleduji.V době kdy jsem se tím zabýval byl jedním z mých pomocníkú i Tv program zde na webu. Pořady v HD jsou tam označeny což dnes nebývá u jiných tv přehledů běžné. Taky mě štvalo, že ty samé filmy jedou na Jojce v HD (když byla u Skylinku v základu) a na Nova Cinema bylo HD jen to logo. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDProto by si všichni rychle měli nakoupit Tv 8k aby byli do budoucna připraveni.![]() ![]() ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lachtan![]() ![]() |
navi2
![]() |
|
@lachtanJasně, rezervovat jednu stěnu obýváku aby to mělo nějaký význam.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDNovaHD (Nova+1HD) u mě na Skylinku je vysílána v HD, ale pokud tam běží starší film/pohádka/pořad, který je ještě většinou 4:3 a jen lehce "přeHDčkovaný" tak opravdu kvalita není nic-moc, např. ČT to řeší úpravou "drobného zrna", pokud jde o něco nového tak s HD kvalitou problém nemám, resp. je hodně znát program ze SAT v HD a DVB-T(2) v SD a to na TV od 26". |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@WarpikK tomu co uvádíš mohu jen konstatovat,že nesouhlasím.Ještě bych to doplnil o to, že už jsem si u Novy nejednou všiml, že leckdy neuváděla na rozdíl od ČT a už i Primy ani starší české filmy v HD. (Je to poznat.) Taky mám Skylink. Logo programu nezaručuje kvalitu obrazu tedy to,že Tv zakoupila práva na odvysílání HD verze. |
navi2
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDZjevně se plete pojem HD s pojmem nativní HD. HD totiž může klidně být upscalovaná SD mazanice, stačí aby rozlišení bylo nad 720x576 (typicky 1280x720 nebo 1920x1080, případně 1140x1080) a už je to HD. Nativní je pak pouze to, co bylo takto primárně pořízeno, zpracováno a odvysíláno. I když ani v tomto případě není garance kvality, protože mobilem taky natočím nativní HD, ale kvalita bude daleko za nějakou profi kamerou za mega.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDne 1140x1080, ale 1440x1080Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
navi2jj To už bude tvá další tv v pořadí ve sběrném dvoře než se u nás bude vysílat 4k.![]() ![]() ![]() Nemohu opomenout tu jednu vlaštovku od Skylinku Na Astře 19,2E Insight tv UHD. V Japonsku zavedli první vysílání programu v 8k a obchodníci si už ted mnou ruce.Tak šup šup rychle pořídit tv s podporou 8k, které k nám dorazí snad možná za dvacet let a to bude ještě tak očesané,že to kvalitou dosáhne max 4k. ![]() ![]() ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDV dnesni dobe opravdu neni jakykoliv sebemensi duvod koukat se na film na TV Noha a ji podobnych tv., kde dvouhodinovy film trva 3 a pul hodiny. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDA jaké nabízíš řešení?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDNova si inkasuje za HD od vysílatelů a přitom šetří a raději zakoupila verzi v SD. Patrně se domnívá, že to lidi stejně nepoznají. |
Kamil
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDZ čeho pramení tvoje závěry o tom, že to je SD?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDNo kdyz to není v HD, jak jsem psal, stačí si pustit opravdovou verzi v HD..., tak to musí byt v SD. Pochopitelně SD upscal. do HD. |
Kamil
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDMarně přemýšlím, proč sis tedy nepustil onu "opravdovou verzi v HD" a koukáš na Novu...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSOdpověď bych hledal v nadpisu. Konstatování o Nova HD.V 19.32 hod. to myslím napsal taky výstižně. Tak už se tím netrap... |
navi2
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDOdpověď se chlapče hledá ve faktech a ne v dohadech (u kterých je celkem jedno, jestli jsou v nadpisu nebo v 19.32 hod.), takže otázka opět zní:"Z čeho pramení tvoje závěry o tom, že to není HD?" A prosím konkrétní odpověď a ne směs nějakých osobních pocitů, díky. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDJsem pouze účastník diskuze nikoliv autor vlákna hochu a už jsem pochopil tvůj dopolední výklad. Kdybych ti to nenapsal,tak bych asi neusnul.Vzhledem k vysoce kvalitnímu HD na Nově u některých filmů mi začal přecházet zrak,takže teď sleduji radši jiné programy. |
navi2
![]() |
|
RE: Konstatování o Nova HDZ programů ČT, Nova a Prima neuvádí Nova v EPG jako jediná označení HD u názvu pořadu nebo HDTV v popisu daného programu. Proč asi ? Všechno je v HD a pravděpodobně připravují UHD 4K ? |
navi2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |