![]() |
|
CAM Moudl-Nahravanie na Usb dikDobrý deň,potreboval by som poradiť s nahrávaním na Sony TV s CAM modulom pomocou USB kľúča. Mám dva USB porty 2.0,chcel by som si kúpiť USB kľúč s koncovkou USB 3.0 alebo USB 3.1,bude to kompatibilné?A keď to bude nahrávať cez USB môže byť vypnutá telka?,lebo keď som mal prenosný harddisk tak mi to nenahralo nič,pokiaľ nebola zapnutá telka...Ďakujem pekne.. |
bvb09
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: CAM Moudl-Nahravanie na Usb dikUSB kompatibilní bude a na druhou část sis odpověděl sám. Není rozdíl jestli HDD nebo flash, když to TV neumí, tak smůla.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: CAM Moudl-Nahravanie na Usb dikAle keď som mal prenosný harddisk, ten nebol zapojený do siete,len priamo do telky,a v tom bola podľa mňa chyba,nemal zdroj.v návode telky píše že: USB Port:záznam USB HDD.Tak by to malo podporovať,aj keď je vypnutá telka? O to sa mi jedna, že to neviem vyskúšať, lebo na nahrávanie treba kľúč od 32 Giga a viac..Dakujem |
bvb09
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: CAM Moudl-Nahravanie na Usb dikJestli potřebuje HDD externí zdroj nebo ne (a vystačí si s napětím z USB) nesouvisí s tím, jestli TV umí nebo neumí nahrávat zhasnutá (i při zhasnuté TV by v případě nahrávání samozřejmě bylo napětí na USB portech).U HDD je to tak, že pokud externí napájení potřebuje a nemá ho, tak nenahraje nikdy nic, ať je TV zaplá nebo vyplá. A pokud ho nepotřebuje, pak opět nahrává kdykoliv. Sám mám externí HDD WD 500GB s jedním USB a nahrává kdykoliv, nepotřebuje extra napájení. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
![]() |