![]() |
|
Formuler S Turbo cccamUmi nekdo soukrome poradit? Koupil jsem novej a nevim jakk na to.Diky |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamco je turbo ccca?nejaký zrychlený pohyb pro vysunutí a zasunutí originál karty do slotu stb boxu ? ![]() |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamPražaku ty jsi moula když nevíš co je cccam. Proc reaguješ! !! |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamProsim o rady, ne zvasty vypatlancu, dekuji |
martin09
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamprotože nahore mi bliká reklama skylinka propírate zde verejne,veci neverejné ala Vyletal company ![]() |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamRada je taková, aby ses zbavil toho krámu s Androidem a vzal normálního Formulera. Teda pokud se ti jedná o tebou uvedené.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@martin09Stáhnout Addon Linker a z něj použij XCAM2 nebo XCAM3(oscam) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamTo jsem udelal, zadal jsem udaje...ping je ok, ale kanaly nejdou |
martin09
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccammožná změnit verzi cccamu a group |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamkdyby jsi si koupil je jedno jaký Amiko ne linux ani android tak nastavení by ti trvalo max. 10 minut na to co to potřebuješ úplně stačí a nemusel jsi tu řešit potíže ještě by jsi ušetřil a už by jsi se díval.Ale jinak ať to dáš dokupy ti přeju. |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamjede to v pohodě dej si tam xcam2, žáden problém, fware 1.6.0, více ab forumFORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamZadny 4K kanal nejde, nevite cim to? Ostatni uz ano |
martin09
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamNé každý poskytovatel nabízí share na 4K.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamxcam2 ve Formuleru S Turbo jede v poho. Já osobně jsem se toho boxu po 1 měsíci rád zbavil. Je to nespolehlivej krám. Pro moje nenáročný potřeby jsem nakonec koupil VU+Zero 4k. Naprostá spokojenost- rychlost, spolehlivost, kvalitní obraz. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
![]() |
|
RE: Formuler S Turbo cccamJa nám doma spomínaný prímač a som s ním spokojný.Používam protokol NewCamd a skylink live všetko ok. |
haga
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
@kolenáčCo tam máš za image ? |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
![]() |