![]() |
|
HBO horsie a horsieJe kludny pondelkovy vecer, ja prepinam na hbo a tam serial, prepinam na hbo 2 tam iny serial, a tak skusam este hbo3 a tu tiez serial. Kam sa podel premiovy filmovy kanal HBO???![]() Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@KarnerTak neexistuje. Ok. |
Boborovský
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: HBO horsie a horsieKodi a k tomu příslušný plugin, který "streamuje" film. Elegantní a vysoce funkční, jen je třeba mít trošku normalní internet. |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: HBO horsie a horsieČiže dobrý známy stream cinema? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: HBO horsie a horsieVšetko v pohode pokial nebyvaš na dedine kde nie je optika tak zabudni na nejake streamovanie a ostava len HBO ktore je o ničom![]() |
sulik3
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: HBO horsie a horsieNajlepší je film Europe a Cinemax 1,2. Potom dokumenty BBC...vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: HBO horsie a horsieKdyz jsem mel skylink, tak jsem vyzkousel HBO, coz o to, nabidka poradu docela dobra, moznost vyberu orig.zvuk stopy atd.. ale samotna kvalita toho "HD" na 55" obrazovce byla k zbliti. |
pepek89
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
@pepek89No já si nestěžuji,na mé 19 je obraz jako fík![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@pepek89To ale nie je "zasluhou" HBO, ale niekoho ineho...Cez kabel UPC je obraz naozaj dobry. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 505 |
![]() |
|
RE: HBO horsie a horsieSerialy v prime time na vsetkych kanaloch v pracovne dni mi vadia tiez a to velmi. Co sa tyka obsahu, suhlas, ze Cinemaxy maju slusny obsah (aj vyssi pocet premier ako HBO). Ale nesuhlasim s tym, ze filmove premiery HBO su najma pre deti - vid v januari naplanovane Justice League, Red Sparrow, A Quiet Place, The Commuter, Battle of the Sexes, Wonder Wheel, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri alebo Super Troopers 2. Detske premiery su Duck Duck Goose a Isle of Dogs. |
McClane
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |