![]() |
|
Shození procesuChtěl bych se zeptat, když se vám sekne ČSFD nebo HBBTV plugin, jde jej nějak vypnout přes terminál?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Shození procesuJá toto řeším restartem přijímače přes Telnet.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@SirMaxjá prozměnu restartem dlouhým stiknutím tlačítka Power.. ale dělám to nerad, protože někdy pak zmizí EPG.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Shození procesunekdy pak zmizí epg.dat?a kdy jako ? nemá duvod zmizet , pouč mne jsem začátečník v linuxu ![]() |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: Shození procesuMyslím v seznamu programu.. opět musím projet (popřepínat) všechny programy, aby to tam naskočilo.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Shození procesua kde pak je máš defaultne uloženy ?složku snad ne v tmp ? |
prazak
![]() |
|
RE: Shození procesuvytvor jim cestuna usb a použi pluginy epg import,epg refresh ,epg search |
prazak
![]() |
|
RE: Shození procesutoto jsem dřív nenastavoval, tak už by to mělo být. Snad to bude dobré :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: Shození procesuprazák z pep depa , je ne black liste. musí ti poradiť jožko stromček jedlička .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@jonnyqAno, občas epg.dat zmizí. Proto mám nastaven EPG refresh, ten stačí spustit a o nic se dál nestarat.Jsou situace, kdy to se to zasekne tak, že po stisknutí tlačítka power blikne na předním panelu dioda, ale dál se nic nestane, pak funguje už jen Telnet a reboot. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
![]() |