![]() |
|
Problem s rozladenou parabolouZdravim mam na Vas prosbu,mal som nastavenu parabolu 125 Al Gibertini s motorom digipower SG 2100 a otacal som od 62 E po 30 W a minule mi nesiel Idman Azerbaidzan,tak som skusal zdvihnut vyssie polarny zaves na tyc,lebo pred touto parabolou mam mensiu 105x90 FE a tam mi ide motor ten isty co na tej na tej mensej mam na polarnom zavese nastavene lattitude 46 a nulovy bod mam na 19,2 E a v enigme 2 v prijimaci mam nastavene zemepisnu sirku 49,20 a zemepisnu dlzku 21,65 a otaca mi od 68,5 E po 30 W a teraz k tej Gibertini 125 Al mam nulovy bod na 21,6 E a otaca mi teraz len 31,5 E po 9 E na latittude mam na polarnom zavese nastavene medzi 47 a 48 a v prijimaci som teraz nastavil zemepisnu sirku namiesto 49,20 N a 21,65 E nastavil zemepisnu sirku 47,50 N a dlzku 21,65 E,lebo lattitude 49,20 nemôzem na polarnom zavese nastavit z dôvodu ze mi hlava motora digipower SG 2100 uz pri nastaveni lattitude 48 narazala do drziaka co drzi tanier,chcem sa spytat ako zistim ci je motor na nule ak sa na to neda pozriet,lebo je zly vyhlad,a ci mam na isto 21,6 E druzici,alebo ako to inac preverim,a este nieco ci som spravil spravne ze som dal do prijimaca 47,50 N a predtym som mal nastavene 49,20 N,poradte co mam spravit dat do prijimaca zemepisnu sirku 00,000 a zemepisnu dlzku 00,000 a dat manualne reset s ihlou na motore a vratit spät na moju polohu kde sa nachadzam cize 21,65 E a 49,20 N,alebo nulovu poziciu robit ak mam nastavenu spominanu 21,6 E druzicu ci to je jedno |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 313 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@medecal64Central Asia Beam 46E_Ku-band:https://www.parabola.cz/album/foto-698/ ![]() Popis fotografií: [1] 46E_central asia beam Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
VYBORNE 30rocny dxoidza kazdu cenu tu musis nieco drbnut, nehovoriac ze s tej mapy h,,no vidiet.![]() |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@bohus31Niečo som napísal zle, či prečo tá coverage map? A ak ti môžem poradiť, satbeams.com je na tieto veci jedna z najlepších stránok, navyše je tak nejako interaktívna![]() |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
@medecal64nevies nahodou, kedy sa multinick co sa snim nikto nebavi nauci pisat konecne predlozky /z tej mapy/?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@mutinickoidked ty prestanes hluposti Z internetu upinat na tento server a chvalit sa ze mas PRIVILEGIA ty VIP trubka![]() A uz konecne napis ktore ine nicky pouzivam lebo ich napiusem sam |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE:Problem s rozladenou paraboloumomentalne mi ide nieco z 36 East a maximum po 13 East,mam take tusenie bud elevaciu taniera ktoru som dal na 23 treba dat este menej alebo skusit opät posunut nozku motora na ktorej mam ciarku, tam kde mam dierku,alebo mohol by som Vam poslat fotky nejake,len neviem ako ich tu zverejnim |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 313 |
![]() |
|
@BDfKNMOn sa len neustále trapi s multinicom, je to paranoja.Nič s tým nenarobiš.Trpí vzťahovačnosťou a predstavami, pre ktorú podozrieva iných ľudí.Preto chce od každého dôkaz nejakej foto. A to nielen tu aj na cestovateľskom fóre. Má sklon afektívne skresliť skutočnosť. Ľudia, ktorí majú paranoju, ju môžu mať buď už v povahe, čomu sa hovorí paranoidná porucha osobnosti, alebo sa paranoidita u nich vyvinula v dôsledku nejakého ochorenia.To nebol útok na bohusa31, len konštatovanie, že stále dokola vyťahuje totálny nezmysel multinick nielen na teba. VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@Janyck1982Takže: Menil si uhol tam, kde je motor? Potom si menil aj uhol na parabole, kde je tá stupnica 20 - 50? A ešte si aj otočil motor na tej nosnej tyči? Odpovedz na všetky tri otázky, ale, prosím ťa, stručne.Čo sa týka fotiek, musíš požiadať redakciu v tvojom profile, aby ti dovolila vkladať fotky. Mne toto privilégium pred asi 3 rokmi zobrali a nechcú mi ho priznať späť. Si predstav. Predpokladali, že som porušil platné zákony, asi o autorských právach... Aj keď som mal súhlas tých, od koho som tie fotky mal (a boli navyše aj verejne prístupné na rôznych netoch). Veľmi sa museli na mňa nahnevať ![]() |
medecal64
![]() |
|
@medecal64prave kvoli tomu, fotim vlastnymi fotakmi...doma, v europe vo svete. Kvalita mojich fotiek sice nieje spickovo najvyssia, avsak mam na ne aspon autorske prava...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31V tomto prípade sa to nedalo... Išlo o pohon paraboly, aký som dovtedy nevidel, mal ho jeden Grék na Juhoslovanskej parabole MZT. Šlo o raritu. Pýtal som sa tu vtedy, či niekto taký pohon pozná. Som si istý, že som autorské práva neporušil, viem, čo sa na iných satelitných fórach v Európe uverejňuje. Navyše, vymáhateľnosť tohto práva zo strany majiteľa fotky, by bola viac než obtiažna... A predstaviť si ju (tú vymáhateľnosť) si neviem už vonkoncom. Aj redakcii trvalo dosť dlho, kým sa odhodlala právo uverejňovať fotky mi odňať. Ak sa nemýlim, za porušenie pravidiel som ani nebol na Black liste. Aspoň som to teda rozhodne nespozoroval. |
medecal64
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |