Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zmena CAID 0D96 na Skylinku vlastný sat prijímač?

Ahojte lovci, dá sa zmeniť CAID na vlastnom prijímači?, Mám Opticum HDX403P a CAID je 0D96 pozeral som do nastavení môjho prijímača, ale čo chcem povedať že, mi nejdú programy ako sú Adventure TV, Cartoon Network,Prima Krimi, koľko stojí CAM modul od skylinku?, Oplatí sa mi kupovať prijímač FastScanom?, Aj keď je pravda že mne sa páči taký zoznam že si ho poukladám sám, a nie aby to za mňa robil prijímač,Za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25,Nemal som tu čas chodíť tak sa Vám ospravedlňujem R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

@Zetor25

Vidím ,že jsi dostal spoustu rad , už Ti to jde? Pokud ne pošli sem fotku tý tvojí karty.....a pro jistotu přelep obě čísla na kartě ,nejspíš budeš muset nahrát do přijímače novější SW. bohužel ten přijínač nemám k dispozici ,takže to nemůžu zkoušet.

sat amatér
Registrace: 4/2006

@Zetor25

Pokud bydlíš na Slovensku a karta je registovná na SK. region ,tak tam Prima Krimi nejde.Pošli sem tu fotku tý tvojí karty ta nám hodně napoví.

sat amatér

@sat amatér

Ahoj ako to ze Prima Krimi na SK nejde a Keď na tom druhom Prijímači čo mám THS 813Tke ide????, kartu s,fotím zajtra a dám sem foto,sorry že reagujem na Teba tak neskoro, nemal som čas,na,to, keby si mal sz tak Ti napíšem skus pýtať od redakcie na mňa email, :8) Prajem ešte pekný večer

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

Ta karta co Ti na ní nejdou ty programy na opticum ,tak na ni jedou v tom druhém přijímači ,nebo máš dvě karty? Na jaký region jsou ty karty registrované....SK ,nebo CZ ?

sat amatér

@sat amatér

Na SK región, áno mám dve karty, ale upozorňujem ťa že mi na Jednej karte čo ju mam vloženu v Opticum HDX403P, tak tam mi hrajú tieto CZ programy
Prima COOL, Prima Love, Prima Zoom, Prima Max, Prima Comedy Centrál Plus TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus HD, Prima Krimi Bez CAID 0D96 Píše že je to Kódované, na tom druhom Prijímači to ide (THS813),to je dosť zaujímavé :lookaround: :lookaround:

Zetor25

RE: Zmena CAID 0D96 na Skylinku vlastný sat pr...

Ani vo sne mi nenapadlo že niekdy budem riediť CAID :laughing:

Zetor25

@Zetor25

A co se děje ,když ty karty vyměníš v přijímačích ?

sat amatér

@Zetor25

V tom Tvojom prijímači pôjde tá karta v režimwe ICE. Ak ju dáš do vhodnejšieho prijímača (AB Cryptobox 650/
750 alebo Openbox S3 Mini s novším softvérom), karta sa automaticky prepne do režimu Irdeto a pôjde Ti všetko, čo Ti chýba.

emo53
Registrace: 3/2009

@emo53

Zetor25
píše _ _ Pod čipom mi píše že je to karta Irdeto 01, dnes som vybral kartu a pozrel som si to... ,ale uvidíme až pošle fotku karty.

sat amatér

Tu je ten pe, prečo mi nejde ten kanál, https://www.parabola.cz/z_album/162-1544862271.jpg, fotku karty Ti pošlem až na budúci týždeň, lebo neviem ako sa prebieľujú čísla aby ich nebolo vidno, nevie to niekto z vás náhodu ako sa to robí??,? :lookaround:

Zetor25

Ešte doplním, že dnes keď som vybral kartu a vložil ju naspäť do prijímača tak mi tam hlásilo, toto karta Slot 1 je vložená: Cryptoworks, čiže asi to nebude čisté Irdeto. Ale aj tak vám ďakujem za rady, bola to pekná debata, ohľadom CAID, ani vo sne by ma nenapadlo že niekdy budem riediť svoje CAID :laughing:

Zetor25

číslo na kartě múžeš přelepit obyčejnou páskou,ale pokud ti čtečka kartu přečetla jako cryptoworks tak je to jasný je to ice karta o tom není pochyb tak jedině nový stroj,jinak modul irdeto jinak tu si můžeš koupit skylink stroj za dobrou cenu https://www.satelitnishop.cz/product/dvb-s_-dvb-s2-satelitni-technika-/prijimace-hd/satelitni-prijimac-di-way-ird-265hd-irde/1821

kanon
Registrace: 2/2007

@kanon

Vďaka za rady, tu dávam foto z THS 813, dnes som ho pozeral a,tam to ide,dnes mi babka povolila že si môžem overiť že akú majú oni kartu, https://www.parabola.cz/z_album/317-1544864647.jpg

Zetor25

zetor25

u babky je to jedno co mají za kartu tam jim to pojede jako irdeto i když budou mít ice kartu ale u tebe pokud nemáš kartu irdeto ale ne m7 tak ti to pojede pouze v cryptoworksu je to jednoduchý pokud máš na svý kartě pod čipem napsaný ice 01 tak ti to na tvým stroji nepojede a pokud je tam irdeto tak to musí jet pokud ti tam jedou ostatní kanály jinak se podívej jakou kartu má tvoje babka třeba má irdeto tak ji s ní vyměň.jinak jak jsem psal o trošku výše.kup nový stroj nebo dokup modul irdeto jiná možnost není.a starý stroj jdi dát do sběru při dnešních cenách bych to neřešil jinak je tu jiná rada co jsem ti psal v pm toť vše.

kanon
Registrace: 2/2007

Tak ma napadlo že, či mi pôjde moja karta Irdeto v prijímači Ineos ZX4?,Teda ak má CI Slot?, Na tento prijímač si brusim zuby, kvôli Talianom na 05,0,W v Multistreamu, Má ho z,Vás niekto?, Šlape tam v pohode karta?, Od Skylinku????, Za odpoveď vopred ďakujem

Zetor25

@Zetor25

Zetor25 píše : Na SK región, áno mám dve karty, ale upozorňujem ťa že mi na Jednej karte čo ju mam vloženu v Opticum HDX403P, tak tam mi hrajú tieto CZ programy
Prima COOL, Prima Love, Prima Zoom, Prima Max, Prima Comedy Centrál Plus TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Plus HD, Prima Krimi Bez CAID 0D96 Píše že je to Kódované, na tom druhom Prijímači to ide (THS813),to je dosť zaujímavé. Na kartu SK region ti to nemůže jít Rv přihlaš se do své zákaznické zony a podívej se co tam mአnastaveno za region. UPOZORNĚNÍ :v žádném případě nic neměn pokud o ty programy nechceš přijít !!! Dej sem fotky obou karet ,jak bylo psáno číslo přelep izolepou ,nebo polož na stůl a zakryj kouskem papíru...nedělej z toho vědu .

sat amatér

@sat amatér

Má tam skutečně sk region a hrajou mu čs programy.Radši neškrábat,nedraždit :O :8)

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

No jo bordel je dnes všude ,ale pokud je to prospěšné neškodí to ,tak je to va pohodě.... ;)

sat amatér

@sat amatér

Tu máš foto karty z prijímača Opticum HDX403P číslo karty som orezal, spokojný???? https://www.parabola.cz/album/foto-1308/ :8) , Pod čipom píše Irdeto 01 :lookaround:

Zetor25

Potom môžete fotky zmazať, ďakujem, teda ak sa to ďakujem :O

Zetor25

@Zetor25

:))) :))) číslo si orezal špatne je tam celé

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@pele1

To som si nevšimol dá sa to stiahnuť späť :lookaround:

Zetor25

@Zetor25

Ty jsi nepoučitelný varoval jsem te zakryj obě čísla...no ale stalo se a myslím že těch lídí co by chtěli zneužít Tvoji není moc...takže ber to jako že se nic nestalo.

sat amatér

@sat amatér

Beriem späť mohla by redakcia alebo Mego zmazať môj predošlný príspevok a aj fotku, ja som orezal iba tie čísla čo pod pásom ale pri čipe som si to nevšimol, ja som (nevhodné slovo) :fuming: , Ale chcel si kartu máš ju R^ , Dúfam že mi,do zajtra bude ísť telka :laughing:

Zetor25

@Zetor25

Na kartě jsou dvě stejné čísla ,jedno je tam co jsi skryl a druhé je u čipu karty v pohledu na fotku od PC je čip na levé straně fotky je tam i číslo karty je to v tom vylamovacím okénku..., ale to nepodstatnějčí podle čeho poznáme jetli je to ICE 01 ,nebo irdeto 01 je na kartě pod čipem směrem dolů .

sat amatér
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra