![]() |
|
TOVÁRNÍ NASTAVENÍ U TELEVIZE LGDobrý večer.Taky se někomu zhruba po měsíci při zapnutí televize značky LG zobrazí zvolte jazyk nastavení místo programů a musíte kompletně znovu vše nastavit a naladit znovu programy jako když dáte tovární nastavení.Prosím o radu čím to může být způsobeno a dá se seznam programů nějak nahrát na flashku ať to nemusím znovu řadit od jedničky |
chalupskyv
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: TOVÁRNÍ NASTAVENÍ U TELEVIZE LGJe třeba aktualizovat FWOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: TOVÁRNÍ NASTAVENÍ U TELEVIZE LGu novějších typů je to v menu , jinak to většinou jde ze serviskodu |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
@Saxonten už jsem nahrál nový a vydrželo to cca přes 2 měsíce |
chalupskyv
![]() |
|
@dnurgkde se dají sehnat ty servis kody? |
chalupskyv
![]() |
|
@chalupskyvNa netu jich asi šest je i s návodem jak se do s.menu dostat. Když si zadáš do vyhledávače složitou formulku: service mode tv lg, tak na tebe lecos vyskočí, jen si vybrat. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Re ChalupskyvMám ve svém rajonu několik LG, které se pochlubí po zapnutí 0 stanic, ale i 0 satelitů. Dokud nedám továrko, tak nelze satelity objevit. Připojené jsou na síť, nový SW se tam několikrát přehrál ale tato "vlastnost" nezmizela. Tak jsem trochu skeptický zda to firmwarem vyřešíš.![]() |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@chalupskyvMěl jsem podobný problém se svým LG.Vyřešil jsem to nákupem nového stb protože zabudovaný sat.je na 3,14ču. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@kulhosasi tak![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@konasmáš stěmi servisními kody nějaké zkušenosti |
chalupsky
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@chalupskyNemám. TV mám SONY ale do servisních kódů bych se nehrabal. Všude, kde se na netu vyskytují, je velké varování když se v tom perfektně nevyznáš. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
![]() |