![]() |
|
unRoot xiaomi mi box s androidPoprosim o radu ,superSU.apk som nasiel ... ako dostat apk.z PC do mi Boxu S...? cez usb kluc to nejde z boxu z pureap.com mi to nechce naistalovat(pise ze box nepodporuje) dik za radu alebo strucny navod ![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
unRoot xiaomi mi box s androidna super su si daj pozor,mne všetko zničil v mini boxe, mal som Mini M8S Pro-C 3G/32G,teraz mám z neho Beelink GT1 ináč to nešlo naprogramovať aby mi vôbec niečo na ňom išlo ,inak si to stiahneš cez TV keď pripojíš mini box k telke cez google play |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: unRoot xiaomi mi box s androidPodobné problémy som mal aj ja s Nexboxom. Žiadna aplikácia s unrootom zabrať. Nepomohli ani návody z You tube, tak sa root pevne drží. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: unRoot xiaomi mi box s androidAplikacie nainštaluješ cez Apk,,ES File explorer,,cez google playčiže najprv tuto apk,,a potom cez nu install ine apk,,cez usb. To stým unroot by som počkal kým, nebude nejaky funkčný navod na YT pre S-ko. |
vladojarvj
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
vladojarvjdik presne to som potrebovalvšetko slape jak má, magiogo trochu problem s prepinanim, obraz lepsi nez na magio šrote a hlavne naseka S tim unRootom zatim nič funkčné som nenasiel |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
![]() |