![]() |
|
Update SW na Amiko +8265Dobry vecer prajem ,mam velku prosbu ja Vas, doma som mal oslavu a nechtiac som poskodil sat. prijimac Amiko +8265, takze som vcera kupil druhy len potrebujem pomoct s nahratim sw aby isla opat karta skylinku, stiahol som sw s netu s oznacenim Amiko HD8265 1.3.48 mcas vrare,treba ho rozbalit? Kluc usb som naformatoval a stiahol na usb kluc ten program s oznacenim suboru ABS , usb kluc som zapojil do prijimaca a isiel do menu kde bolo upradovat cez usb a tam mi vypisalo : upgrade file : dal som uda , upgrade file : amiko 1.3.48 mcas a posledna polozka je upgrade mode a tam mam co zadat ? Prijmac sa pouziva len na pozicii 23,5E a na dvb-t SR a Madarske, ide o to ze neviem co zadat v tej polozkev poslednej upgrade mode ??? Mozete mi prosim poradit som vopred dakujem za pomoc |
Atilla18
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@Atilla18Hlavně si nastav najpr slovenčinu a pak nahraj software,co si na fleshi rozbalil ze zipu,potom dáš továrko ,pak už poješ v nastavení družic,diseqů,na 12075 dáš stové hledání kanálů a pak si je přerovnáš po svým |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Atilla18Teď jsem to dočetl.V nastavení družice 23,5 vypneš nastavení disecqu,když máš jen jedno Lnb |
korkoran
![]() |
|
RE: Update SW na Amiko +8265jo upgrade mode jen zpustit OK/jem |
korkoran
![]() |
|
@korkorancoto.................? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@pierrepetrco.....coto??Chceš taky poradit?![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Update SW na Amiko +8265Dakujem Vam za rady , zajtra to vyskusam a dufam ze to nepokazim s niecim ,skusal som hladat nieco na nete a tam na videu ukazovalo na upgrade mode polozky All SW+chanel list ,potom All SW+ bootloader alebo este co si pamatam bolo software ( no channel list) a toto ma nejak pomylilo a nemal som odvahu to bez tychto rad robit, este raz Vam vsetkym dakujem a prajem prijemny zvysok vikendu |
Atilla18
![]() |
|
@Atilla182x rež a potom meraj ! Tak káže klasik...Ideš na to dobre,len si stiahni zodpovedný SW !!! Potom podľa Korkorána ¡!! Aby si nevyhodil i nový stb!! P. Prajem úspech ! ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
@korkoranchraň bůh,jen koukám jak radíš ty"Teď jsem to dočetl.V nastavení družice 23,5 vypneš nastavení disecqu,když máš jen jedno Lnb" |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Update SW na Amiko +8265novy soft nahraj ALLSW bootloader a po nahrani daj tovarenske nastavenie |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: Update SW na Amiko +8265Ahoj já to dělám takhle,strčím flaschku do přijimače s nahrátým sw , dám továrko,nahraju Allsoftwer + bootloader,dám opět továrko,nastavím jazyk,pokud je víc lnb nastavím diseqy,nastavím čas našeho regionu,a ladím kanály buď ručně a nebo fastscanem a popřípadě uspořádám kanály a je to otázka 10-15 minut stačí? |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: Update SW na Amiko +8265chlapi este raz dakujem za rady , prave som to dokoncil instalaciu a teraz ladim kanaly skylinku a potom uz iba dvb.t SR a Madarske![]() |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Update SW na Amiko +8265Chcem sa aj ja vam podakovat vsetkym za rady ,ja som to rano skusal ale nenaslo mi ten softver na usb kluci ked som kluc pripojil do prijimaca , tak som poprosil som kamaratovho otca Radko3003 a ten mi to urobil ,dal mi aj usb kluc novy so softverom prave mi doladil vsetko co tam bolo predtym, este raz vdaka za pomoc |
Atilla18
![]() |
|
![]() |