![]() |
|
OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruAktuálně užívám OpenATV 6.3. Mám problém přenést jednu nahrávku do PC. Kopírovat jsem to zkoušel po síti a také přes FTP.Total Commander hlásí chybu: 426 Failure writing network stream. S problémy při kopírování se setkávám opakovaně. Windows nezobrazí žádnou chybu, jen vybídne tlačítka Opakovat / Přerušit. Nahrávky jsou na USB, které mám nastaveno v STB jako hlavní složka movie. Formát by měl být Ext4. Zkoušel jsem reset sítě, ale nepomáhá. Flashka je v pořádku bez chyb. Nutno dodat, že tato nahrávka je s chybami (díky občasným výpadkům signálu / kostečkování). Dá se s tím něco dělat? Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruzapomněl jsem říct, dělá to jenom u této jedné nahrávky, ostatní šly přesunout.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruA co název souboru? Nemá nějaké nestandardní písmenko či znak, které windowsům nechutná? |
petrs1
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruA co udělá telnet?Příkaz cp do nějakého jiného místního adresáře funguje? Tipuju, že nefunguje. Protože soubor není v pořádku, není uzavřený, má nějaké chyby v hlavičce nebo něco podobného. Prostě vadný soubor. Ale možná zkopírovat někam jinam pomocí cp půjde, pak by mohl jít přenést přes FTP. A co když ten USB disk prostě přeneseš fyzicky? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souborufsck na to rika co ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@petrs1nevypadá to: 20181211 1940 - Nova Cinema _ T2 - Doktor Hollywood.tsVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@Antonínpíše to: "read error: Input/output error".Přenést USB fyzicky asi nepůjde, protože je tam formát Ext4, tzn.ve Windowsu by se nic nezobrazilo. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
@bublajskdyž použiji menu Kontrola souborového systému, pak to píše toto:sda1: UNEXPECTED INCOSISTENCY; RUN fsck MANUALLY (i.e.,without -a or -p options!) Když jsem zkoušel spustit manuálně, pořad se to ptá u jednotlivých položek, zda odmazat či opravit, ale moc tomu nerozumím. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruVadný soubor přenést nejde nijak.Nejdříve nutno opravit. Co z té opravy vyleze si iluze nedělám. Nejlépe smazat, pokud to není jedinečný padesát let starý záběr. Ale oprava se zkusit dá - mazat se dá až potom. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruext4 widle s doplnkem prectou, ale nic tim neopravis. neco muzes zkusit pomoci R-Linux for Windows https://www.r-studio.com/free-linux-recovery/Download.shtml ktery ti prectou i vadnej soubor bit po bituDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsdíky za tip. Určitě jednou použiju. Bohužel se mi stalo, že se mi ten soubor smazal, tak jsem to rovnou nechal zformátovat a snad už dlouho k žádnému problému nedojde.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
RE: OpenATV 6.3 - Problém s přenosem souboruAle stejně mě udivuje to, proč mi to tu nahrávku nezpřístupní, když třeba na starším VU+ Duo2 takové problémy nebyly. Když vypadl signál, trochu to zakostečkovalo a za 5 vteřin to bylo OK. Nyní když jednou vypadne signál na cca 1-2 vteřiny, pak to kostečkuje a problikuje zelená obrazovka nejméně 2 minuty. Vůbec nechápu. Je to snad tím, že je to na USB? nebo je to systémem?Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
![]() |