![]() |
|
Technisat Digit Isio S1 + modul Technisat IrdetoProsím o technickou pomoc. Vlastním přijímač Technisat Digit Isio S1 a po zakoupení modulu Technisat TechniCrypt IR CI+ Skylink používaný s kartou ICE se mě nedaří bezproblémově přijímat signál. Po zapnutí televize a příjmače jde pouze zvuk, obrazovka je černá. Když jdu do menu - nastavení - různé - objeví se okno HDCP auto nebo vypnuto. Kyž přepnu z auto na vypnuto a potom zpět na auto, obraz naskočí a běží, ale občas při přepnutí programů se opět objeví černá obrazovka, zvuk běží dále. Toto se děje nepravidelně. Pravděpodobně bude asi nějaká chyba v nastavení, ale nemůžu přijít na to, jaká. Dokáže mě s tím někdo pomoct nebo poradit? |
mnagl
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio S1 + modul Technisat...Nejdříve bych zkusil na TV jiný vstup HDMI. Možná, že používáš ten s ARC a něco tam vadí. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
Mne toto robilTechnisat Technistar Sir, myslím že až s tým novým TV Panasonic /kúp.v r.2013, HDCP som mal automaticky/ tie moje staršie Panáky možno ešte nemali ARC a tak nejak to samé od seba prestalo.P.S. dodnes mi ale SIR robí to, že niekedy u programov vysielaných v MPEG 2 /už asi len Nemci/ ide tiež iba zvuk bez obrazu, stačí reštart cez stand by. No Technishit ... ![]() |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
@mnagla maš v menu -- nastavenie -- špeciálne funkcie -- HDMI TechniLink ?matne sa mi zdá, že keď som mal TechniLink zapnutý tak mi to občas spravilo to čo tebe. |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
Technisat Digit Isio S1 + modul Technisat Irdeto (Me to delalo to same!!!Dal Sem jinej vstup HDMI a problem byl fuc.J. |
janjan
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit Isio S1 + modul Technisat...Ešte by som skontroloval Podmíněný prístup - Nastavení kódovacího systému - CI hodiny dať na Normální. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
![]() |