Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovanie EXIT

Zdravim, potreboval by som poradit ako nastavit v open ATV zapinanie a vypinanie vu jednym tlacidlom, ked v druhom hdmi je vkuse pripojene rpi3. Este jedna otazka ohladom namapovania tlacidla exit aby zobrazovalo po stlaceni zoznam naposledy prezeranych programov. Vo vti to fungovalo.

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...

a ked si namapuješ tlačítko exit na to čo požaduješ tak ako budeš vychádzať s menu v tomto image ??? :))) to čo ty požaduješ máš v tomto image pod klávesami č.7 a č.9 .... R^ čiže šipka v lavo a pravo .... :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

Ked si mal niekedy vti image tak by si vedel ako to funguje... Normalne pri zapnutom programe das exit a zobrazi ti zoznam asi 10 posledne sledovanych programov. Vies ako na to?

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

ale ved ja poznám všetky image OE-2.0 aj OE-2.5 OE-3.0 pre všetky boxy . v Solo4K a v Zero4K mám po 14 image v multiboote ... :)))

maradona

Tak co ta blba poznamka. Vies poradit alebo nie? Nepis ked nemas zaujem poradit.

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

poradiť viem .... :))) ale či to bude fungovať s tvojou kombináciou TV+ satelit to už neviem .... :)) ja mám samsungi a jeden blaupunkt tv a tam to funguje bezvadne + mám odskúšané na tv Philips tam tiež žiadny problém s HDMI CEC ... takže ked sa dozvieme akú máš telku tak možno niečo poradíme ..... ale na tv Panasonic alebo LG to veru nie je žiadna sláva .... ale možno by si kápnul aj tam na správnu kombináciu ... :laughing:

maradona

s mojou kobináciou je u nás doma šum a fuk aké D.O. nám padne do ruky či s tv alebo so satelitu základné funkcie na satelitoch ovládame so všetkými D.O. R^

maradona

Mam LG a spolu s vti to islo pekne tam sa hdmi-cec nastavuje prehladne. Mozes dat screen v open ATV ako to mas?

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

fúúúha .... a kde sa to tu dáva ???? som tu nový ... :laughing:

maradona

v nových image open už je to nastavenie HDMI-CEC podla mna tiež už preplácnuté ... pred tým to aj tam bolo jednoduchšie . skús sa s tým pohrať ,daj uložiť a nezabudni dať po každom nastavení reštart E2 .... R^ ináč ťa bude mať HDMI-CEC na háku .. :))) možno kápneš na správnu kombináciu aj pre tvoj LG ... držím ti palce .... R^ ešte ma napadlo ... niekedy pomáha aj kábel HDMI-2.0 podla mojich skúseností je tam lepšia komunikácia medzi TV a zariadením . :)))

maradona

V openatv to tvoje exit taky funguje ale není to tlačítko exit ale zpět aspon u extrendu ;)

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

To prepínanie poslednych programov funguje sipkami ale nie tym exitom. Je to o zvyku. HDMI-CEC mi proste spolu s malinou nefunguje tak ako na vti. Musim stale prepinat pri zapnuti vstupy. Asi ostava skusat mozne kombinacie :lookaround:

vu zero4k, rpi3 3x...

janoy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra