![]() |
|
Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovanie EXITZdravim, potreboval by som poradit ako nastavit v open ATV zapinanie a vypinanie vu jednym tlacidlom, ked v druhom hdmi je vkuse pripojene rpi3. Este jedna otazka ohladom namapovania tlacidla exit aby zobrazovalo po stlaceni zoznam naposledy prezeranych programov. Vo vti to fungovalo.vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...a ked si namapuješ tlačítko exit na to čo požaduješ tak ako budeš vychádzať s menu v tomto image ???![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 141 |
![]() |
|
@maradonaKed si mal niekedy vti image tak by si vedel ako to funguje... Normalne pri zapnutom programe das exit a zobrazi ti zoznam asi 10 posledne sledovanych programov. Vies ako na to?vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...ale ved ja poznám všetky image OE-2.0 aj OE-2.5 OE-3.0 pre všetky boxy . v Solo4K a v Zero4K mám po 14 image v multiboote ...![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...Tak co ta blba poznamka. Vies poradit alebo nie? Nepis ked nemas zaujem poradit.vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...poradiť viem ....![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...s mojou kobináciou je u nás doma šum a fuk aké D.O. nám padne do ruky či s tv alebo so satelitu základné funkcie na satelitoch ovládame so všetkými D.O.![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...Mam LG a spolu s vti to islo pekne tam sa hdmi-cec nastavuje prehladne. Mozes dat screen v open ATV ako to mas?vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...fúúúha .... a kde sa to tu dáva ???? som tu nový ...![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...v nových image open už je to nastavenie HDMI-CEC podla mna tiež už preplácnuté ... pred tým to aj tam bolo jednoduchšie . skús sa s tým pohrať ,daj uložiť a nezabudni dať po každom nastavení reštart E2 ....![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...V openatv to tvoje exit taky funguje ale není to tlačítko exit ale zpět aspon u extrendu![]() VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
![]() |
|
RE: Nastavenie HDMI-CEC v open ATV a namapovan...To prepínanie poslednych programov funguje sipkami ale nie tym exitom. Je to o zvyku. HDMI-CEC mi proste spolu s malinou nefunguje tak ako na vti. Musim stale prepinat pri zapnuti vstupy. Asi ostava skusat mozne kombinacie![]() vu zero4k, rpi3 3x...
|
janoy
![]() |
|
![]() |