![]() |
|
CAM DeltaCAM Twin 2.20Ma niekto osobnu skusenost s tymto CAM? Nechce sa mi stale prehadzovat moje CAM-y s kartami CT a RTVS v Cl+ slote TV prijimaca...Jednoducho chcem obe karty vlozit do CAM DeltaCam Twin 2.20 a nasledne do sachty Cl+ TV prijimaca s integrovanym sat tunerom.Nechcem vsak kupit macku vo vreci. Budu mi karty CT Ice a Irdeto karta RTVS fungovat s fabrickym SW vyssie zmieneneho CAM? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20definuj slovas fabrickym SW vyssie zmieneneho CAM? nerozumim ti ! znám jen tvé apriority - kulečník , youtube ,chatrče v greece ![]() |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
jednoduchonechcem robit ziadne upgrade CAM software. V stave ako CAM kupim, bude fungovat s kartou CT Ice a kartou RTVS Irdeto?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31kup a daj vediet |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
@klonerna pokusy som uz stary...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20a kam vloží ostatní karty které má doma?skylink , volná telka , ted k tomu karta čt a rtvs nejak moc karet a nejak mám v tom zmatek ![]() |
Benderovec
![]() |
|
@korkoranAhoj,pomůžeš mi, prosím co kde mám nastavit v Oscamu, aby mi po vypršení předplatného nechodili zápisy na kartu a já si to tak prodloužil? Díky Honza |
trust1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20kdo je korkorán?neznám, jen kormorány to nejaký ten morský pták a co jsou zápisy na kartu ? známe jen chid 1771,7ffe atd |
Benderovec
![]() |
|
ostatnekarty mam vlozene v UNI citackach externych STB, ktore su ce HDMI1 az HDMI3 pripojene ku TV Philips 4K UHD. Avsak karty CT & RTVS chcem riesit cez jedinu sachtu Cl+ TV prijimaca s integrovanym sat tunerom, praves CAM Deltacam... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20kolik stb máš doma a uved typ?nejak se zapletáš do vlastni pavučiny do TV ti stačí jeden CI+ karta treba volná telka pak vyhodit všechny ta ariva krámy napojené na lan a zdilečku a tu máš to mi ver ! a koupit jeden porádný linux z 2x ca + 1x ci slot naconfiguruješ si oscam readre na 2 karty a do volného slotu v stb vložiš další cam ,jako znalec sat od roku 1988 s tím nebudeš mít problém za pul hodinky hotovo a celkove budeš mit aktivní 4 karty a v pohode ![]() |
Benderovec
![]() |
|
@BenderovecTy máš problém s abecedou,otázka nebyla na benderovce,ale na Korkorána,máš asi nedostatek vzdělání,když nevíš kdo to byl a je.Byl to Hrdinný kapitán Korkorán a mém případě člen pouličního gangu po válce,když to ještě šlo do měny.Pak už byl pomalu utrum.![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Benderovecak chces pisat v mojej teme, tak k veci...Pretoze potrebujem iba vediet, ci v zmienenom CAM budu slapat karty CT & RTVS. Do ostatnnych veci TEBA nic!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Do ostatnnych veci TEBA nic!takže kradeš ostatní karty z venku _? nic neobvykle stejne jak u 80% dalších zde pod záštitou paraboly! oficiálni návod si ode mne dostal 4x karta,zlodejina z ruska mne nezajímá ![]() |
Benderovec
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20Vždyt na české ice kartě přece stv1 a 2 funguje normálně, jaký je smysl té karty rtvs? Nebo Ti prostě jde jenom o to "jestli by šli dvě karty v tom modulu"? Nebo jenom vymejšlíš ......./nestačí mi bodky/... |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20jen upozornil na vykrádačku a už je Bender v báni ?vše je tím pádem jasno ![]() |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@badrked si ujasnis pojmy kariet RTVS a CT, tak pochopis ze sa nejedna o karty pri ktorych treba platit servisny poplatok za prijem verejnopravnych televizii CZ & SK. Ak budes mat nieco k teme, tak napis.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31V deltacam Twin by nemal byť problém s dekodovanim uvedených kariet. ale! Treba do toho naladovat sa s "fabrickym" to nepobezi . Takže oslov solídneho predajcu nech tam aktuálny SW nahodí predtým než ti ho pošle / predá |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20mě zabila ta mačka vo vreci to je masakr, nemá to být zajíc ????(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
![]() |
|
tak nejakchcem postupovat noces. Len tajne dufam, ze sa tu ozve niekto kto ma uvedene karty otestovane s Cam Deltacam Twin. Tiez ma zaujima pripadna nutnost upgrade CAM software predajcom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohusJasně, už jsem to pochopil, spletlo mě to ice. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
@bohus31sam fungovat nebude, potrebujes aktualizovat firmware a to jde jenom programatorem na to urcenym |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20Bbitom: nie u nás je to mačka![]() Bohus:môžem to počas víkendu testnut myslím že to pobeží. |
noces
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20Cobra 2.20 |
matchboxx
![]() |
|
budemTI povdacny noces, ak otestujes funkcnost uvedenych kariet v zmienenom CAM DeltaCam Twin 2.20 so sachtou Cl+ TV prijimaca, a nasledne das vediet...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@matchboxxAlebo pytón![]() |
noces
![]() |
|
RE: CAM DeltaCAM Twin 2.20ano, ten nemá emu :-), jinak je to to stejné |
matchboxx
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |