Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde mi na mobile stránka Skylinku

Ahojte, chel som si pozrieť cez mobil na stránke www.skylink.ak nový cenník a nechce má pustiť na stránku, píše mi že je stránka nezabezpečna a že ma hneď vyhodí naspäť na Google Chrome, neviete čo stým?, Máte z vás niekto PDF od skylinku na nový cenník?, od 01.03.2019?,Za odpoveď vopred ďakujem, a ospravedlňujem sa za včerajšie nezmyselne vlákno od domňa, s pozdravom Zetor25

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

mohol by,

ak Canal+ dohodou dokupi vysielacie prava okrem Polska, trebars aj pre pre CZ + SK...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: Nejde mi na mobile stránka Skylinku

Proč by to Canal + dělal, to za prvé, za druhé, práva pro Polsko se prodávají ve zcela jiném balíčku. Česko a Slovensko spadá v této oblasti na Balkán....

bretah
Registrace: 9/2012

preco?

pretoze expanzia, je vlastnost uspesnych...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@drobeček

já jsem slyšel už před 4-5 měsíci,že budem v čechách mít ekvivalent sk.v eurech,teda 104,-kaček

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Nejde mi na mobile stránka Skylinku

To by bolo možno aj dobre keby Canal + kúpil práva na Prenier League pre SR aj ČR známenalo by to koniec Exkluzivity, a nastavil by sa tak Holandský model v RV biznise, že Premier League by mal každý z nás ;) , Ale o tom by sme mohli len snívať :laughing:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra