![]() |
|
Sváko Ragan (to nebol Ital!)👉 Sváko Ragan 👈Prvá časť trojdielneho televízneho filmu s neopakovateľným Jozefom Kronerom v úlohe obľúbeného sváka Ragana. Príťažlivý pohľad na svet myjavskej lokality s mnohými rázovitými zvykmi a postavičkami a vtipne využívaný dialekt, no najmä schopnosť sváka Ragana vynájsť sa aj v tých najnepríjemnejších situáciách... Prvú časť Sváka Ragana si nenechajte ujsť už dnes ➡ o 20:30 na Jednotke. #film #BezReklamy #rtvs VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 141 |
![]() |
|
RE: Sváko Ragan (to nebol Ital!)Tesim sa. Pre mna jedna z najkrajsich vianocnych klasik s Panom hercom Jozefom Kronerom. Vyborny je tiez Adam Matejka.![]() |
milanke
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
@mmiriboyĎakujem za tip, mám rád staré klasiky, Svaka Ragana, pozeráme každý rok keď sa blížia Vianoce, aspoň že je to bez reklám, a že to dáva RTVS a nie Markíza, lebo tam by bola reklama každých 10 minút![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 840 |
![]() |
|
@mmiriboyMôžeš nám prosím vysvetliť, prečo v názve témy v zátvorke To nebol Ital? Teda ak si to správne vysvetľujem že si chcel povedať Talian... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Sváko Ragan (to nebol Ital!)Díky![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@LuboTSno ital ani talian nebol .....![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@LuboTSNo predpokladám, že "mmiriboy" chcel sa chcel proste vyjadriť, že tým PRIBLBLÝM italo-tipom na "úžasnú RAI", ktoré nemajú žiadny pozitívny vplyv na naše národné kultúry /či českú alebo v tomto prípade slovenskú/ od miestneho mazánka "francka" treba presne týmto spôsobom naznačiť čo sem patrí a čo nie. Všetci by mali o tom popremýšlať a extra zvlášť moderátori.![]() ![]() ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Sváko Ragan (to nebol Ital!)no a ja si nabudúce ušetrím jedno "chcel". Pardón všetkým![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Sváko Ragan (to nebol Ital!)jednoznačne na sviatky vianočnéčesku a slovensku filmovu produkciu doporučujem verejnoprávne TV bez reklám makaron TV nech si pozerá kdo tej hatlanine rozumie ![]() |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
CageTak to je tak trefné, mazánek, to se mi hodně líbí. Mistrovství pana Kronera je zbytečné komentovat, i když to dávali strašně moc krát, rád se na to podívám. Ovšem bez reklam, to je základní podmínka /i když timeshift to jistí/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |