, sekce: Pořady v televizi |
|
Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 13ES potěšením mohou oficiálně všem oznámit, že Vánoční mše Papeže Františka z Vatikánu bude i tento rok v kvalitě 4K na kanálu Rai 4K a to formou FTA. Přenos bude tedy dostupný všem v dosahu satelitu HotBird bez jakéhokoliv omezení.Jedinou podmínkou je logicky přijímač s podporou UHD. Technicky a produkčně bude přenos zajišťovat Rai do celého světa ve spolupráci s Vatican Media, EBU, Rai Com, Rai Way a Euteslat. Mše začíná ve 21:15 (24.12.) Zdroj: Tisk. oddělení Rai (22.12. 20:30h) Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
|
|
@franckA bude to aj na RAI 1?, Lebo 4k nemám možno to bude dávať aj slovenská TA3 HDmajte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Zetor25Samozřejmě bude i na Rai 1.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...https://www.parabola.cz/zpravicky/30326/silvestr-na-rai-1-s-velkou-show-s-disco-hudbou/ |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
|
|
RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...a s potešením ti mohu zdelit že na Františka nebude časpulnočni mše bude 24.12 v každem kostele a tu atmosferu ti žádná RAI hd ultratv super max tv neda |
prazak
|
|
RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...To já si čas udělám. Do kostela nechodím, ale na tyto přenosy se dívám z čistě technického hlediska. Klidně bych vydržel i projev některých našich ústavních činitelů, pokud by ČT zajistila jejich přenos v UHD. Pořád je vysílání 4K jako šafránu, tak je potřeba využít každé příležitosti. Až pojede biatlon z Nového Města ve 4K, tak nebudu mít potřebu sledovat Vatikán.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 708 |
|
|
@omar3Nevím, zda jsi někdy byl uvnitř chrámu baziliky sv Petra ve Vatikánu, pokud ne, tak ve 4K vyniknou detaily které jsou běžnou kamerou neviditelné a samozřejmě je to tedy divácký zážitek. Je neuvěřitelné, co Michelangelo a spol. vytvořili, je to opravdu nádhera. Mám procestováno hodně, ale tolik krásných památek co se nachází v Itálii jsem neviděl nikde jinde. A to píšu i za mnoho cizinců kteří mi to řekli do očí.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...každý kdo si místoosobní návštevy pulnoční mše treba i malého kostela v malé obci vybere priblblý prenos na sat no a hlavne na Rai je proste u mne k nepochopení lezeš jim zde do zadku už ti publikují i články no hlavne ať je to rai a tu baziliku si srtč do zadku ty retarde -- amen -- a banán |
prazak
|
|
@franckSamozřejmě jsem na místě byl i nahoře na vyhlídce, ale to na věci nic nemění, že mne zajímá pouze technická stránka přenosu.A nějaký cajzl na tom nic nemůže změnit. Brňáci vědí... DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 708 |
|
|
RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...Dobry! Dik za tip a prosim te co to jsou ty rai way a rai com? To jsou kanaly?? Frank |
jiri26
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 79 |
|
|
@jiri26Rai Way je divize Rai, která se stará o techniku, přenosy, vysílače apod. - prostě vše, co je potřeba na vysílání. Rai Com se zase stará o vysílání do zahraničí, prodeje a koupě licencí, vysílání přes satelit včetně TivuSat atd.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Rai 4K: Vánoční mše pro všechny volně na 1...Blahoslavení chudí duchem, neb nevědí čeho činí..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
|
|
Info frekvence bannerhttps://www.parabola.cz/album/foto-1312/Popis fotografií: [1] Mše svatá z Vatikánu - Rai 4K 24.12.2018 Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|