![]() |
|
André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.2018 20,00pro příznivce Andrého Rieu si dovoluji připomenout, že dne 24.12.2018 v 20,00 hod na TV Barandov bude vysílán záznam André Rieu in Wonderland. Jde o koncert v holandském Eftelingu,jednom z nejkrásnějších pohádkových zábavných parků na světě. Jinak Krásné vánoce, i těm co můj příspěvek neunesou. |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
@jerzyA co jste jako čekal když se na to díváte na TVB?Že tam nebude ani jedna reklama? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 048 |
![]() |
|
RE: André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.20...Tak jsem se poprve podival na toho vrzalistu na Barrandove a neco tak hrozneho jsem uz dlouho nevidel. Neskutecne kycovite, radobyvtipne historky, utahane melodie... no hruza. Nemci se z nej muzou pos... Kdyz vezmu v uvahu, ze se nazyva houslovym virtuosem, tak takhle mizerne zahrat by zvladlo i male dite! Nehlede na to, ze vetsinu programu jen drzel housle v ruce. To snad i kecani Soukupa je zazivnejsi nez tento sasek! |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@esquirePřesně, je to odpad pro "lepšolidi". |
William cz
![]() |
|
RE: André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.20...tady je vidět politika hradního kolaboranta-rozdělování společnostiDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@AntošMožná by to chtělo psychiatra pane Antoš.Tohle je téma o André Riu. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@AntošSpolečnost rozdělují voliči TOP 09 a SPD. |
William cz
![]() |
|
RE: André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.20...virtuoz byl Suk, je Hudeček, Svěcený a mnozí jiní, ale tenhle šašek ani omylem. Vždyt nic nehraje, na jedné návštěvě jsem to viděl poprvé asi deset minut(ze slušnosti jsem neodešel od TV) a hodil by se tak akorát na Šlágr, nebo na stanici pro pitomce, tedy Barrandov TV.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonNo jina normalni televize by takovy porad nekoupila ani zadarmo. Barrandov sahne po kazdym braku!![]() ![]() |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@fergusCha-cha dnes v 20:15 na RBB... Kdo má zájem může koukat... .Věřím, že bez reklam a v super kvalitě ... . Kdo ho nemusí - jistě si najde lepší zábavu ! Do 27.12.2018 | 20:15 - 22:35 André Rieu - Das große Konzert 2018 Weltstar André Rieu ist einer der populärsten Musiker unserer Zeit. Allein in diesem Jahr bereist er mit seinem Johann Strauss Orchester 21 Länder auf fünf Kontinenten. Doch am schönsten ist es zu Hause und so zieht es ihn jährlich für seine riesigen Sommerkonzerte auf den wunderschönen mittelalterlichen Vrijthof in seiner Heimatstadt Maastricht. Dabei begeistert André Rieu in diesem Jahr über 150.000 Fans aus mehr als 80 Ländern. Ein neuer Rekord. Die Zuschauer erwarten weltbekannte, romantische und gefühlvolle Melodien, Überraschungen, viel Humor und zahlreiche internationale Solisten. André Rieu sucht auf der Bühne den Dialog mit dem Publikum und schafft es immer wieder, mit einer fantastischen Mischung aus Walzer, Filmmusik, Musical, Oper und Schlager jeden von seinem Sitz zu reißen. Gönnen Sie sich einen einmaligen Abend mit "André Rieu - Das große Konzert 2018" - die deutsche TV-Premiere. ![]() ![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
![]() |
|
RE: André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.20...Pár jsem těch koncertů již viděl, tenhle se ale vyloženě nepovedl. V úterý tady někdo psal, že to bude pokračování, ale bylo to jen opakování. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
já bych to tak neprožívalNejde srovnávat dechovku s jazzem nebo Andreho s Paganinim![]() ![]() Soukupa bych tu neřešil a nedělal mu reklamu ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@sateliťákDnes to bude zřejmě už repríza, viz https://www.parabola.cz/forum/topic-96169/![]() |
mkolega
![]() |
|
@mkolegaTak jsem to před chvilkou dokoukal na tom rbb a to byl zase jeden z jeho lepších koncertů, už to ale dávali, to ale nevadí.Oni ho všichni berou jako houslového virtuóza, to on ale přece není, on to spojuje hlavně s dirigováním a to je právě to umění a ještě k tomu bavit lidi. Proto kdo chce koukat, ať kouká, kdo ne, přece nemusí. |
sateliťák
![]() |
|
@mkolegaJenom ještě poznámka - koukám na to rbb pozemně asi z Ochsenkopfu, už jedou v HD a jako na potvoru něco po 21 hod. jim asi vypadl vysilač, najednou to bylo bez signálu, všechny programy tam odsud. Tak honem zapnout satelit. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákJá koukám přednostně přes satelit... . Pozemní signál mám jako zálohu (bouřky, mraky) - ale na společné anténě máme pár německých programů (RBB tam asi není - ještě to prověřím)... . Až bude příště někde André dej vědět, věřím, že je tady pár lidí, kteří se třeba rádi na něj podívají... .![]() |
mkolega
![]() |
|
@sateliťákNo nevím, nevím odkud to chytáš (pozemní signál) - viz jejich stránky:https://www.rbb-online.de/fernsehen/frequenzen/ Možná se chytí nějaký místní guru z jihozápadu čech a pochlubí se, že chytá RBB z ??? ![]() ![]() |
mkolega
![]() |
|
RE: André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.20...RBB je v DVB-T2 multiplexu BR2. Na Ochsenkopfu na K30, na Hoher Bogenu až od 13.3.2019 kanál 21.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonJasná a stručná odpověď. Děkuji.![]() |
mkolega
![]() |
|
@SaxonV tomhle máš pravdu. Nenapadlo mě, že němci mají také výpadky, ale asi jak je vidět, tak ano. |
sateliťák
![]() |
|
André RieuTen koncert opakují 1.1.na SWR od 20.15. |
staman
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: André Rieu in Wonderland-Barandov 24.12.20...A neměla výpadek spis vaše STA?On Air!
|
Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |