Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

GS7075Comboi

Vyměnil jsem satelitní přijímač a najednou mam problém s přesunem na další satelit s motorem u nového GS 7075 comboi. Chci použít DiseqC režim 1.2 anebo režim USUAL. Teď parkuji na Hotbird 13e, kde bez problému jdou TV programy. Když chci ale přesunout na 19,2e anebo na 23.5e a i když zadám pro Usaulas Azimut pro Prahu pro všechny 3 satelity, zadám povel "běž na pozici" anebo použiji 1.2 u motoru zadám "běž na pozici" ulož pozici, nejde mi nikdy motor na požadovanou pozici. U verze 1.2 hledám správnou sekvenci příkazů, ale nenacházím řešení. Kde dělám chybu ?

jatom
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GS7075Comboi

V tomto prípade "neděláš chybu nikde", chybu si udělal keď si kúpil box s nápisom "Skylink Ready". To sú "vesměs" super boxy s podporou = 0, zavoláš do SL a ten ti samozrejme prd pomôže, asi tak, hlavne že je SL ready. Výrobca/dodávateľ/dovozca má také krámy len kvôli tomu aby také mal. :)))

Steiner
Registrace: 9/2012

ano,koup si normalni sat,abude fungovat vše,ten GS 7075 combo Rv

ksatelit
Registrace: 4/2015

A manuální otočení doprava doleva funguje?
(Ono těch příčin popisovaného stavu může být více, měl bys především změřit napětí na motoru, což asi neumíš, tak aspoň pokus s manuálním otáčením.)

Antonín
Registrace: 8/2005

Nejlepší zavolat odborníka on ti to zapojí,přeji krásný štědrý den všem. ;)

kolík
Registrace: 9/2012

Někdy se bez resetu motoru a přijímače neobejdeš.

Ale chyba může být i v tom boxu.Zkus ještě jiný box nebo ten tvůj zkus u někoho.Pokuď to nepůjde,tak reklamuj..... R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@Kamil_k4

Dnes ráno jsem dal do služby starý mascom a ten si satelitní anténovou hravě poradil. Jedou mi 4 družice bez problémů. Kdyby již po 7 letech nedělal problémy asi bych ho ani neměnil. Vypadá to ale na problém nového GS 7075 Comboi, zkusím nejdříve poslat dotaz na Gosat a pak uvidím s reklamací

jatom
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra