![]() |
|
Pelíšky - cenzura?Přeji příjemné sváteční dopoledne.Včera před půlnocí opakovali na ČT 1 či 2 film Pelíšky. Náhodně jsem viděl posledních asi 20 minut. Scéna jak si p(nevhodné slovo)ukávají a Donutil řekne ,,maršal Malinovskij,, a měl by mu poté z úst vyšlehnout plamen k úžasu hlavně jeho filmové ženy. Poté už je jiná scéna. No a právě ta scéna s plamenem zmizela. Ne že bych ČT měl v lásce, ale vyjímečně jsem na ni při přepínání programů narazil a teď toto. Co Vy nato, něco mi uniklo či co ? Byl jsem střízlivý a spát se mi ještě nechtělo. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Scéna tam samozřejmě je a byla i na ČT 1 včera večer. Ale je v první polovině filmu.![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Zajimave, kouknul jsem na to a skutecne tam ta scena chybi. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
Bez cenzury :-)Scéna se zapálenou vodkou je ve filmu dvakrát. Jednou o Štědrém dnu a tam je plamen z úst majora Šebka. Podruhé při svatební oslavě a tam již plamen není. Píšete v posledních 20 minut, jedná se tedy o svatební oslavu. |
pippin
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Podle mě tam nic nechybí. Porovnával jsem pět let starý záznam téhož.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Jak jsem již napsal,film byl odvysílán zcela bez údajné cenzury.Proč by to někdo z ČT měl vystříhavat vždyť melete nesmysly.![]() ![]() |
Paja
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Já jsem to před půlnocí před koncem filmu neviděl. Když to tam bylo podle Vás 2x, tak to tam podruhé nebylo. Na tom trvám. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Tak zavolejte Hřebejkovi ať ji pro Vás dotočí.![]() |
Paja
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Budu si muset ten film rychle přohlédnou znovu, jak to vlastně je. Poté se ozvu. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Hřebejk by tohle nedovolil, to jsem si jistý.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Nesmíš u televize chrápat.![]() |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
@HiFiOKnevím co máš za operátora,ale pokud ti to dovolí,dej si "zpětné zhlédnutí"... Měj sa !![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Žádná cenzura. Dvakrát zazní "Maršal Malinovskij" (jednou na Štědrý den a podruhé na svatbě), ale M. Donutil šlehá plamen jen na Štědrý večer. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Asi mel trochu upito.![]() ![]() |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Hoši, hoši...![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 050 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Viděl jsem ,plamen byl v první scéně a v druhé nebyl nikdy,Hřebejk točil tehdy jinak než dnes -bohužel,všichni super aktivisté z obou stran jsou zkázou národa,dnes to myslí a točí s tím,že jedna strana by měla vyhrávat a nutit to té druhé,rozdíl v totalitě nulový!![]() ![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Pelíšky - cenzura?Tento film sleduji každý rok ESPOSITO má pravdu plameny jen jednou a to na štědrý večer.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
![]() |