![]() |
|
Konečne Multi !Ahojte lovci, po roku som si zobral balík Multi od Skylinku cez SIPO za 06,70 € Mesačne a konečne som spokojný, mám pocit že Skylink sa aj oplatí mať,ako ste na tom Vy??,s akciami??, konečne mám tieto programy :Sport 1 HD Sport 2 HD Nova Sport 1 HD Nova Sport 2 HD Spektrum HD Nat Geo Wild HD a aj MTV Dance, MTV Rocks, MTV Hits, VH 1, VH 1 Classic, AMC, Disney Channel, Discovery Channel, Jim Jam CZ, Filmbox Extra HD a Film Europe HD, to bude paráda za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25 Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 842 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
@Zetor25Zapomněl sis dneska vzít prášky ???Nebo tě dozorci v blázinci pustili na chvíli k internetu ??? |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@rohannapisal som link na fotku z albumu, ktoru tu zverejnil sam majitel karty Zetor25...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
bohus31 trvalý ban za zverejnenie čísla kartyrohan- tiež si myslim:https://www.parabola.cz/forum/rules/ pod bodom č.2 jednoznačne 👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
uz je fotoz albumu prec...spokojnost?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Jedna vec je uverejniť niečo s údajmi a druhá vec to ďalej spracovávať /využiť na niečo/ bez jeho súhlasu. Ale Ty ako stbák by si to mal vedieť![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
traktoraž začneš makaťkup si kartu orf a nc+ k tomu si hod digi sk a vybavené ![]() |
rohan
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
Zetor25ešte raz ti napíšem , že nie si normálne zmýšľajúca osoba ,ktorá bude mať ako že 20 - 8 rokov . to znamená , že si ešte nedospel . zatiaľ len denne zakladáš príspevky aby sa zviditeľnil a strápňoval . no a takto to dopadlo , pri tvojom zmýšľaní . chýbajú ešte nejaké tie ročníky študovania . no a na škatuľu zatiaľ zabudni. a na zetore sa môžeš učiť radiť rýchlosti.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Konečne Multi !chori jsou ti kteri resi cloveka! sam to znam, ale uz davno takove lidi ignoruju a nepokracuji v jejich drazdeni a zatahovani do toho, proste vim ze jsou to blbci, a hotovo.ackoliv kdyz cloveka bavi jine provokovat, tak asi se musi hodne nudit, protoze ja bych delal neco jineho nez zakladal stale ty sama vlakna. a nechapu taky ty kteri vzdycky reagujou ve vlaknech, zetora alias janhora atd atd.... a pritom nezaklada zadna odborna vlakna, ale uplne obycejna, a vzdycky prijdou tam chytrolini kteri nemluvi o tematu ale o zakladateli. no nic takovy je svet, chcete si hrat, tak si hrajte, kdyz vas to stale bavi, za par dni tu bude dalsi vlakno. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@bohus31Konečne už dali fotku preč ale toto si prehnal nezdá sa Ti to? už viacej foto karty tu nikdy nedám to bol omyl![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
bohumilofoidrád zverejnuje všetkotak nejak sa v tom libuje a nachádza stratenu identitu že bol štbák si netušil? no už vieš,poučenie do buducna |
rohan
![]() |
|
RE: Konečne Multi !panečku ... a zábava graduje ...![]() už sa teším čo tu zavesíte na Silvestra ... ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 141 |
![]() |
|
Zetor25Kto oni? Bohus31 to dal preč, ale u seba to ma uložené naďalej .Tak ako na každého z nás -naše reakcie ,komentáre či založené témata. Hoc kedy to vo vhodnej chvíli používa. Sú to aj staré veci niekoľko mesiacov či rokov. Používa to do jednej minuty. Je preto evidentné, že to má u seba uložené v PC.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@rohanÁno to som sa už nikdy tu nezavesim foto karty, to fakt ľutujem, no čo už chybička sa budila, aspoň viem že keď chcem poradiť ohľadom CAID0D96, tak to takto Dopadne , škoda no čo už.Ale aspoň budem na budúce múdrejší![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25mne sa to nezda, nakolko si do albumu SAM zverejnil svoju fotku karty s jej cislom. A podruhe si pisal, ze paket multi mas do decembra 2019.....Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Konečne Multi !na silvestra sa chlastáod rána až do rána 1.1 sa budem liečiť z opice určite nebudem trčať pri TV ono možeš o polnoci keby si nevedel pobozkať aj 20 ročnu študentku a ešte ti aj podakuje ![]() |
rohan
![]() |
|
@fannTo fakt?, Nestraš má už sa bojím zaspať dnes večer asi si dám dnes večer ditiaden,lebo už sa ho začínam báť![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
buhušštbakčo nedá ti to spať ? fotku jeho karty máš v pc uloženu akože ma rohan volaju ![]() |
rohan
![]() |
|
@bohus31Ti to nechápeš ja som dnes písal redakcii aby tu fotku stiahli.Ty máš čo zaplatené daj číslo karty nech si to pozriem![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25nachapem, akym sposobom mas paket multi do konca decembra 2019...@fann, a co jako? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Zetor25tú tvoju kartu čo si dal do albumu má k videniu toľko nickov , koľko je tu zaregistrovaných . a časom si ju preregistruje na seba .tak a zajtra založ nový príspevok , či to niekomu ide . tie tvoje rozprávky tu už skúšal cb21 a ako to to dopadlo si môžeš naštudovať v archíve . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Konečne Multi !V albume už. Nie lebo ju dnes stiahli, osobne som písal redakcii, dnes na Email a kľudne môžte zmazať túto tému a mňa dať na Blacklist, rád si to odsedim, lebo táto debata nemá fakt úroveň![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Konečne Multi !no tvoje príspevky fakt nemajú úroveň. je to len chválenkárstvo a zviditeľňovanie sa . problém je u teba a to zbytočné zakladanie nových tém o ničom.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@alllen tak mimochodom, ak to má na inkaso, potom by zápisy zodpovedali, po platbe sa vždy predĺžia o mesiac ...@Zetor - všetko, čo napíšeš a zverejníš môže byť použité proti Tebe. Dobrá rada, kroť svoje chválenkárstvo a naivitu, lebo sa Ti to môže vypomstiť oveľa horšie, než tu na fóre. Z toho, že má niekto číslo Tvojej karty si nič nerob, čo s ňou urobí? Prinajhošom Ti omylom niečo predplatí ... Preregistrovaním by nič nezískal - karta u Teba a na neho, zavoláš do Skylinku a pošlú Ti za poplatok náhradnú ![]() Daj si pohov, škodíš sám sebe |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@Zetor25Všechny tebou založené témata i tvoje příspěvky jsou naprosto zbytečné, ale když tě to baví.... |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
@DzordzoVďaka za radu, asi to bol môj omyl sa tu pred tromi rokmi prihlásiť som si myslel že keď sa tu prihlásim, tak sa tu niečo nové o satelitnej TV dozvediem ale budem zvažovať pôsobenie na tomto webe.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 108 | |
![]() |
|
![]() |