![]() |
|
Nahrávání ve VU+ Uno 4K SEMáte již otestované nahrávání v tomto přijímači? Ideálně kdyby tu napsali ti, co mají DIGI a tento přijímač. Velmi často se mi stane, že se buď nahrávání sekne a dál to nenahrává (v EMC uvádí velikost nahrávky dvojhodinového filmu třeba 25 MB), nebo když nahraje film celý, tak je s chybami. Při přehrávání když najede na chybu, tak kostečkuje a problikuje zelená obrazovka s výpadky zvuku po dobu dvou minut a opakuje se to při každé další chybě. VU+ Duo2 v případě drobné chyby v signálu zakostečkoval a za 5 vteřin byl dobrý. To co ale nahraje tento přijímač je nekoukatelné.Signál mám silnější, než na VU+ Duo2 (provedl jsem přesnější nastavení paraboly). Ovšem i přesto mnohé HD programy DIGI sem tam kostečkují, nebo se zakostečkuje celá spodní polovina obrazovky a problém je na světě. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Nahrávání ve VU+ Uno 4K SEOno to holt nie je ako kombajn alebo tapatalk..![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nahrávání ve VU+ Uno 4K SEMe by zajimalo, pokud by se do prijimace s 2 CI sloty daly 2 CAM moduly s 2 kartami, jednou klasickou a druhou next (nebo jak se tomu rika u digi), tak jestli by napr. u ultima4k fungovalo streamovani nebo nahravani z jineho TP. |
biga
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 70 |
![]() |
|
@bigaNie nefunguje to treba použiť dva boxy.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Nahrávání ve VU+ Uno 4K SEvrámci jedné TP to funguje ... pozerám na TV- Prima COOL HD a v PC Epic Drama HD ...s jedným Cam modulom od DIGI.ska niečo pre frajerov: ked strčím do boxu aj druhý Cam-modul od DIGI.SK po správnom nastavení tak funguje aj pozeranie jedného TP v boxe na TV s druhého TP samozrejme stremujem do do PC alebo PIP a PAP +samozrejme nahrávanie 2-programov súčasne s rôznych TP a ono si to pekne ťahá s oboch Camov. takže jeden Cam : jeden TP . 2sk-Cam 2TP a ešte pre vedších frajerov? použiť plugin streamconvektor stiahnúť bouqut s iných boxov ak máte 4-ks Cam modulov v domácnosti a na zvyšných dvoch sa nič nepozerá od digi tak nemáte probléma 4 TP. takže zabávajte sa a skúšajte .... ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 141 |
![]() |
|
RE: Nahrávání ve VU+ Uno 4K SEja som to samozrejme detailne neskúšal nemám to zapotreby nakoľko druhý modul mám v druhom boxeDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1ved ani ja to nemám za potreby ...to čo som skúšal je už samozrejme extrém podla mna . ale možno to niekomu pomôže ak vie ako na to a nemá problém si platiť 4-ks-CAM modulov od Digi . ale to už je každého osobná vec . mám to doma a ked mám čas tak skúšam občas všetko možné ktoré image a box čo dokáže . ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 141 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |