Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Přihlašování pod jménem

Také bych to tady zavedl - přihlašování pod jménem, aby byly ty diskuze jaké mají být - hlavně o něčem a ne okamžitě někoho napadat. Před lety tohle nebylo, ani by si to nikdo nedovolil.

sateliťák
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přihlašování pod jménem

Vravia vam nieco napriklad GDPR a podobne veci ? Problemy s hlupakmi na forach neriesia ziadne obcianky a podobne voloviny ale pohotovy a razny moderatori.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

@Warder

Před pár lety jsem měl problém s (jak ty píšeš) pohotovým a rázným moderátorem tu na parabole. Ať jsem napsal co jsem napsal, často jsem skončil na "dovolené". Byť krátké, ale i tak.
Skončilo to až zásahem pana Vyleťala, kterému jsem si stěžoval. A moderátor přestal být moderátorem.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@pele1

Tak každý může mít svůj nazor, ale já mám takový názor, že je lepší být osamocený než ve špatné společnosti. A nemyslím si, že by to tady bylo opuštěný. Spousta lidí nemá chuť se veřejně zapojovat do diskuzí právě kvůli některým agresivnim a neslušným jedincům. Jestli byl pro Tebe něčím zajímavý např Rohan tak pak asi nemá smysl dál debatovat.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@joscer

A pozri ako pekne ta ten razny moderator naucil slusnosti a nielen teba ! :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Ale já jsem nebyl sankcionován pro neslušnost. Kdyby to tak bylo, tak by asi pan Vyleťal v můj prospěch nezasahoval.

joscer

@joscer

prave ze bol a nielen ty. :)))
Moja cinnost tu na fore bola jasne casovo ohranicena a mojou ulohou tu bolo zaviest behom nej opatovny poriadok. Ja som neukoncil cinnost moda kvoli nule ako ti ako sa tu snazis tarat a hrat na hrdinu ale kvoli tomu, ze som "siahol" na Martinovho ( Vyletalovho) kamarata Saxona.
Nech sa paci, kludne si mozete informacie overit u vedenia tohoto fora. ;)

Nosce te ipsum.

Warder

@franck

určite prospešnejší ako ti od teba sa tu človek nič iné ako propagáciu RAI nedozvie takže prínos nula bodov

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@Warder

Opakuji, že jsem byl z "dovolené" vrácen po stížnosti na admina směrem k vedení webu. Pokud bych byl adminem sankcionován za porušení platných pravidel diskuze, určitě by mi to z redakce sdělili a ne, že by mi trest zrušili.
Toť vše.

joscer

@joscer

opetovne klames. TY (a podobne aj iny) SI NIKDY za mojho adminovania nebol prepusteny z basy predcasne a preto tu teraz places a este sa ides hrat na hrdinu. :)))
Jediny koho Vyletal prepustil z "mojej basi" bol uz spominany Saxon.

Nosce te ipsum.

Warder

@pele1

Moje propagace RAI jak ty píšeš zde zajímá určitě více lidí (včetně redakce) než příspěvky Tvé a Tvého kamaráda Rohana. Takže tak. Ale to Ty víš a to Tě štve.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Warder

Nemáš pravdu.
Ty jsi byl tak horlivý admin, že jsi měl dal na blacklist za porušení pravidla 15 (tehdejších pravidel), čím jsi mě veřejně označil za bonzáka za to, že jsem nahlásil dva (podle mě) nevhodné příspěvky. Pikantní na tom bylo to, že já skončil na blacklistu za zneužívání nahlašování příspěvků, ale ty dva příspěvky, co jsem nahlásil byly smazány (zřejmě jako nevhodné).
Asi neuvěříš, ale přesně tohle jsem našel v historii mé mailové schránky na seznamu. Stalo se to začátkem dubna 2013.
Tady je citace z mailu od pana Vyleťala z 10.4.2013 (a tím končím, nechci na blacklist za vyřizování si osobních záležitostí):

"Dobrý večer,
přehodnotil jsem udělený trest a zkrátil jej.
Trest Vám nyní skončil a můžete se opět přihlásit, účastnit se diskusí a využívat výhod registrovaných uživatelů."

joscer

@franck

mňe je tvoja celá rai ukradnutá môžte tu s toho zpraviť rai forum + programový týždenník a dokladovať si to OP

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@joscer

ale mam pravdu.
A darmo sa snazis teraz dokazat opak. Opakujem ze nikoho okrem Saxona Vyletal z mojej basi nepustil skor.
Ak ti Vyletal skratil trest tak nie udeleny mnou, nakolko okrem inych veci sme boli dohodnuty, ze NEBUDE menit MNOU udelene tresty !!! To aj vzdy dodrzal okrem posledneho uz spominaneho.

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Už naposledy "osobní" vzkaz.

Panu Vyleťalovi jsem si tenkrát stěžoval konkrétně na tebe a on mi při zkrácení trestu nepsal, že to byl jiný admin. To je pro mě podstatné.

Stojím si za tím, co jsem napsal. Ať si to každý přebere podle vlastního rozumu.

joscer

spagetoid

pele je tu na fore daleko viac platnejsi ako ty so svojimi taliaskymi blbostami.
Rozumie sa linuxu, lovi po oblohe, ovlada technicke veci okolo prenosu , dava tu zaujmave info okolo satelitov, co sa o tebe povedat neda.

K tomuto foru- suhlas s Warderom, ale ked redakcia nema zaujem o skutocne moderovane forum , su jej prednejsie bohuskove unikatne kliky tak sa nedivme ze to smeruje tam kam smeruje Rv

BDfKNM
Registrace: 6/2018

@joscer

takze nakoniec som predsa len dostaneme k tomu, ze ja som ta trestal spravodlivo a aj tie tvoje slova, ze som skoncil kvoli tebe vychadzaju len z flustracie. :)))
Ale po tych rokoch to je aj tak uz jedno. Co bolo to bolo a kedze niesom majorom zivot plynie dalej. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

Legitimujte se prosím, ať víme kdo je kdo :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@BDfKNM

Však já jsem nenapsal, že Pele1 není užitečný. I když pro mně ne, ale třeba pro Tebe ano. Já jsem od Pele1 za tři roky co tu jsem nečetl žádný zajímavý článek o satelitní technice. To stejné od Tebe. Ty jsi v podstatě takový Rohan 2 a profil z 6/2018. Ale hlavně že víš, co píše Pele1. Za půl roku jsi toho pochytal hodně. Radši zalez ať si to ještě víc nepose...š. Si nemysli, že nevím jaká bije. Právě kvůli takovým jako jsi Ty zde voláme po změnách. Ale oni přijdou, neboj.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

@franck napsal Radši zalez ať si to ještě víc nepose...š.
Tak to jsou příspěvky těch "správných" Konečně jsem to pochopil

georg11

to ze som regnuty 2018 neznamena ze to forum nepoznam,
-Já jsem od Pele1 za tři roky co tu jsem nečetl žádný zajímavý článek o satelitní technice.-
to som neppisal ale to iste mozeme tvrdit o tebe- same sebestredne talianske blbosti.
pele radi cez forum a ten kto nieco vie pozna ,ze aj on vie.
A ze ma povazujete za klon Rohana :laughing: , urcite sa on aj ja na tom bohovsky bavime.
Hovorim keby toto forum bolo moderovane , prispevky triedene a mazane tak by som si ani ja ani ini tolko nedovolili. ale bohuzial.

BDfKNM
Registrace: 6/2018

@BDfKNM

Jsi rohan, ze? Priznej se.

MK25
Registrace: 9/2018

@BDfKNM

Blbosti pro Tebe, ale pro jiný třeba ne. O tom to je. Já jsem si za tři roky co tu jsem NEDOVOLIL komentovat něčí vlákno jako že je to "blb.ost" nebo že bych někomu napsal co to je za bl.ý vlákno. Pokud mně něco nezajímá tak jde úplně mimo mě a ani to nečtu. Já totiž žiju v tom, že každýho zajímá něco jiného a taky nemám potřebu lacině někoho kritizovat. A když už jsem něco kritizoval, tak věcně a s argumenty.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@BDfKNM

A já každému se chovám s úctou a pokorou. Neharaju si na někoho kterýž všechno ví a to ani v případech kdy opravdu vím. A to Ti může potvrdit každý s kým jsem přišel do kontaktu. Samozřejmě že pokud je potřeba umím být i tvrdý a nekompromisní, ale vždy to záleží na protějšku, já nikdy neútočim jako první. A to ani v reálném životě mimo tento web. Takže se měj.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

jasne, az na to ze bonzujes a pchas se do ři ti redakci kdyz ti nekdo skritizuje to italo koko to vlakno ..
tam jsi svoje makarony propaguj doma v hospode, jestli te tam ovšem stara pusti ..

arioner
Registrace: 8/2010

@franck

S úctou a skromností sobě vlastní ti říkám, že arioner má pravdu

georg11
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra