![]() |
|
Přihlašování pod jménemTaké bych to tady zavedl - přihlašování pod jménem, aby byly ty diskuze jaké mají být - hlavně o něčem a ne okamžitě někoho napadat. Před lety tohle nebylo, ani by si to nikdo nedovolil. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
RE: Přihlašování pod jménem-a taky nemám potřebu lacině někoho kritizovat.-@pele1 -Moje propagace RAI jak ty píšeš zde zajímá určitě více lidí (včetně redakce) než příspěvky Tvé a Tvého kamaráda Rohana. Takže tak. Ale to Ty víš a to Tě štve.- no koment.. ci som rohan alebo nie to by uz kompetentny asi zistili. len pre tych co citaju a nevedia o com: co som si ja vsimol rohan sa venuje linuxu a zaujma ho fotbal, je trochu prchky. mna fotbal nezaijma, v linuxe nie som moc doma a venujem sa prijmu C pasma. toto vsetko by sipozorny citatel vsimol. |
BDfKNM
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
Stacilo by, aby lidi z blacklistu zustali tamA byl by tu klid. |
MK25
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Přihlašování pod jménemCo znamená, že je pele1 škrknutý, zrušil registraci?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
LooolJo, Pele je skrtnuty, parada :D Uz se to tu cisti :D Prirozeny vyber pokracuje :D Jen tak dale. Cus pele![]() |
MK25
![]() |
|
MK25Ach chudáčku, je mi Tě líto...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanMelo by, mam antibiotika, ale brzy se z toho dostanu, neboj. Ale diky za starost![]() |
MK25
![]() |
|
@MK25Škrtnutý je ten, kdo ve vlastním nastavení stiskne tlačítko ZRUŠIT REGISTRACI. To ze žádným čištěním z nějakého jiného zásahu nemá co dělat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerJj, sak rikam, prirozeny vyber![]() |
MK25
![]() |
|
Proc si nemuzu vytvorit PODPIS?Uz jsem tu ctyri mesice. Proc mi to nejde??Budu vytvářet vlastni podpis pod prispevky rucne, no. --- Football is my life |
MK25
![]() |
|
@MK25Co takhle napsat soukromou zprávu na nick "redakce"?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerTo me nenapadlo, diky |
MK25
![]() |
|
@MK25Místo podpisu raději zmáčkni tlačítko zrušit registraci |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
@georg11![]() ![]() |
MK25
![]() |
|
@BDfKNMja si vzdy precitam talianske novinky od franck-a, ved temy, ktore ta nezaujimaju necitaj, ja si tu precitam iba temy, ktore ma zaujimaju, uz podla nadpisu je to jasne, nie ? |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
@mjamriskaTem, kteri maji v hlave tykvu, nevysvetlis, ze maji cist jen to, co je zajímá. Oni se uz s malym iq narodili, to nezmenis. |
MK25
![]() |
|
RE: Přihlašování pod jménemx ty klon hotovehos.rada ,ty tu dlho nebudes...pojdes za svojimi klonmi na bananovnik.@mjarm.-A to akoze len mne vadia talianove hluposti??? keby mala redakcia gule na to ,tak by dala anketu ,ale asi nema ,lebo vedia ako by dopadla. |
BDfKNM
![]() |
|
@BDfKNMJsi v dobe 1985, ze vyhrozujes a bonzujes?![]() ![]() |
MK25
![]() |
|
@MK25By si sa čudoval, že koľko je tu bonzákov. Ale BDfKNM k nim nepatrí![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
@tukanTakže pele1 to tu už nevydržel! Škoda, kdykoliv jsem potřeboval tak mi kvalifikovaně poradil. To nám ten rok pěkně začíná!![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasCo jsem říkal? A bude ještě hůře, ač franckům a Molčalinům pokvetou zde růže... To byla parafrázena ,,Hoře z rozumu". Inu, klasici mívají tyhle charaktery obvykle dobře zmáknuté... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Jo starý dobrý Dante to nad bránu napsal výstižně.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@BDfKNMpokial je tu sekcia "Pořady v televizi" tak si myslim, ze je to v pohode a urcite to tak berie aj redakcia, vsak to necitaj, nereaguj a hlavne sa zbytocne nerozculuj, kazda tema si tu najde svojho citatela, ja citam max 5 percent prispevkov |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Přihlašování pod jménemNa ty italský blafy nejlíp zřídit sekci Odpad a po napsaní by se to rovnou smázlo. Navíc dotyčný pisálek byl v Itálii sotva prstem na mapě a tady se jenom baví psaním nesmyslů, když z odborných věcí neví lautr nic.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
ked dvaja robia to iste...ked som ja oznaceny za niekoho ineho je to v poriadku ,ked to urobim ja som bonzak, gestapak![]() ![]() |
BDfKNM
![]() |
|
@mjamriskaKdyž čteš jenom 5 procent příspěvků, tak se do toho neplet, tohle má omnoho hlubší pozadí, které nepochopíš. Tady nejde o principy demokracie. Bohužel odcházejí odborníci ochotní poradit, na úkor italských informátorů. |
badr
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 180 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
![]() |