![]() |
|
tv antena DVB-tZdravim přitomné logaritmicko-periodická anténa BENsat 20G/Z připevnena zvenku na parapetu pri zavrenem plastovém okne sila 48% Q 0% -po pootevřeni okna sila 75% Q 85% kanal 45-ostatni kanaly 24T2,28T2,40,59 se nemeni-- okno to ruší nebo zlepšuje signál?Antena nejde dat jinam![]() |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tAmen....![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 654 |
![]() |
|
@PoldaSTo byl ohlas na Tvoji odpověď lancemu o zdravotním stavu, košer to nebylo. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tTvoje péče o jiné uživatele je vskutku dojemná, skoro by se dalo říct, že vlastně obhajuješ sám sebe, resp. svoje alter ego :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSProti Tvým technickým názorům nic nemám, ale diskutovat se dá i slušně bez emocí. |
vlcek
![]() |
|
@vlcekNemusíš si kazit náladu zapojováním se do debaty s poldasem, však jsi to hned "po zásluze schytal" :), mně jeho slinty na moji adresu vůbec nevadí, mě on urazit nemůže.Jinak nevím, jaké jeho technické názory máš na mysli, poldas tady žádný technický názor na dané téma nepředvedl, jen 100krát zpapouškoval slovo měřák (což jak si on asi myslí mu asi dává punc odborníka :)). Papouškovat umí každá cvičená opice = stejný odborník jako poldas. Předvedl pouze naprosto zbytečné reakce a invektivy vůči tazateli, protože ví o příjmu T úplné prd a kromě mumlání o procentech a měřáku nemá na danou situaci abs. nic jiného co říct. Každý kdo umí číst tady z mých vyjádření pochopí, že moje příspěvky tady nejsou o žádném zpochybňování měřáků v dané situaci a už vůbec ne obecně, kam to furt stáčí poldas, ale o tom, že se dá tazateli laikovi v jeho zde konkrétně popsané situaci poradit i něco víc, co může sám zkusit, než jen blbé pindy o procentech od poldase. Naštěstí takovým "odborníkům" jako on zvoní hrana, na DVB-T si je nikdo nepozve pro neschopnost a na mlácení poklic na stěny baráků už není taková poptávka, tudíž takoví nezaměstnaní "odborníci" už mají akorát dost času na neustálé žvanění o všem a všude po webech ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
klucííííííítady není na stole nějaký přesný směrování s přesným měřákem,tady je anténa s vyzařovacím úhlem víc než 30°,anomálie s odrazem od okna |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
taky bude chtítto okno někdy používat,tak nesmí ovlivnit jeho otevírání příjem |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
Poldasměl jsem satanteny od 60-105+motor,nikdy jsem neměl měřák, 10let,totéž u antén pozemky,zde bych radší zkusil to husté síto,měl jsem podobný problém s mux 2-3 poláky,přechod ze směrovky na husté české to vyřešil!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@uai1Jak říká digidik,přesně tvůj stav jsem zjisti ve 4 patře u sousedky,kdy je silnější vysilač z druhé strany domu,než ona může anténu mít.Svatobor 60 km má hlavní a Vraní horu za zády 10 km.Musíš nechat okno otevřené 😂😂 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkorantak tv se bude koukat az v lete--skusim za tu antenu udelat sito a uvidime![]() |
uai1
![]() |
|
@spykopřesně má zkušenost!Nejsem profík,jak něktečí zde,ale vždycky mne to bavilo a vždy jsem si dovedl poradit,ke zdárnémů konci včetně 120cm antény a nastavení motoru digipower.Vše šlapalo jako hodinky i s okrajovými družicemi směrem na Z - tam jsem měl něco na 52´.Vše běželo na Strong 4355Evo a CAM Matrix Revolution .... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tProč sakra ti výrobci ty profi měřáky vlastně vyrábí, když dle místních chytrolínů (a jejich alter ego) jsou vlastně k ničemu a všechno se dá dělat nasliněným prstem? :-)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tmaji z toho penize a ladiči anten vypadaji odborne a dulezite a tak si to nechaji i odborne a dulezite zaplatit mě staci S a Q![]() |
uai1
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tKdyby ti stačilo S a Q, tak si dávno poradíš sám a nemusíš tady zakládat téma :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
uai1je vidět, že jsi před žádným extra problémem na instalaci nestál, nebo si raději od něj utekl jako malej smrad...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxon![]() ![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tdiskutovat se dá i slušně,nikomu nevnucovat jen svoje nazory a stanoviska, kdyz nechci slusne odpovedet tak se nezapojovat a nevsimat si-kazdy pracuje v jinem oboru kteremu rozumi-tady asi opravdu se na neco zeptat neodborne tak se tazatel stane tercem zesměšňovani a uštěpačných poznamek,ale jsou zde i normalne odpovidajici![]() |
uai1
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tA co čekáš? Běž někam na fórum o autech a zkus tam zakládat podobný téma "Mně něco nejede". Co asi dostaneš za odpověď? Abys to odtáhl do servisu a sám do ničeho nevrtal, když tomu nerozumíš a nemáš ani potřebné technické vybavení. Skutečně není tak těžké pochopit, že na odbornou práci musí být odborník a rady z webu jsou vesměs k ničemu, protože tam radí vesměs jenom ti, co tomu sami nerozumí. Skutečný odborník ti svoje know-how do světa vytrubovat nebude.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@uai1"...maji z toho penize a ladiči anten vypadaji odborne a dulezite a tak si to nechaji i odborne a dulezite zaplatit mě staci S a Q.."poslouchej, frajere, někteří jsme ti tu poradili co můžeš zkusit udělat jako neznalý laik sám svépomocí se svojí anténou +-2 metry kolem tvého okna... a třeba ti to náhodou pomůže, ale jestli si z toho děláš takovýto obecný závěr - že pohrdáš odborností anténních techniků a myslíš si že mají měřáky jen pro okrasu a ty jsi se stal mistrem světa se svými S a Q... tak začínám litovat že jsem s tebou ztrácel čas ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Saxonpochopitelně máš pravdu,nikdy bych nezpochybňoval profi instalaci,jen poldas to bere tak ,že s každým lejnem za profíkem,to bych se při neustálých změnách uvolal a uplatil,nemluvě o tom,že co čech to kutil!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tJak to beru já, to ty zjevně vůbec netušíš, protože bys jinak nemohl napsat takový nesmysl. Takže na vysvětlenou - pokud si někdo poradí sám, byť třeba s teploměry, tak je to jeho věc a takový člověk tady nebude vybrekávat, protože si to vyřešil. Tady vesměs kňučí jenom kolenovrti, kteří tomu nerozumí, jsou lakomí dát peníze za odborníka a naivně si myslí, jak vlezou na web a všichni okolo si hned sednou na (_!_) a začnou jim dávat rady.A že co Čech, to rádobykutil, je bohužel důsledek bolševickýho sajrajtu, který tohle způsobil. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@lancevubec nepohrdam odborniky -kazdy dela co umi,ja se ptal v podstate jestli okno muze rusit nebo odrazet signal na antenu a bylo me nekterymi uzivateli odpovezeno ceho si vážím,jen jsme se nechali zbytecne vydrazdit nekterymi reakcemi. |
uai1
![]() |
|
@PoldaSPodle Tvých názoru soudím, že taky patříš mezi ty profíky, co opravují banální problémy, jako jsou například, že někdo zmačkne špatný čudlík, nebo se mu to sekne, takovým způsobem, že pul hodiny všelicos proměřuješ a kontroluješ. Nakonec zmačkneš ten správný čudlík, nebo uděláš restart a ono to de, a necháš si to pěkně zaplatit. I tak se da dnes vydělávat na neznalosti druhých. Ten Tvůj osočovaný kutil, to opraví, za směšný bakšiš. |
vlcek
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tVymyslel sis hezký příběh s dobrým koncem, akorát má tu chybu, že je od základu nesmyslný. A k tomu kutilovi jenom drobnost, že on na svoji práci zcela jistě ani nevystaví daňový doklad, natož aby musel dodržovat zákonnou záruku, a když nedejbože něco poškodí, tak je sotva pojištěný za odpovědnost za škodu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSJe to ze života, většina poruch jsou banální věci a nato netřeba dávat záruku. |
vlcek
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
![]() |