![]() |
|
tv antena DVB-tZdravim přitomné logaritmicko-periodická anténa BENsat 20G/Z připevnena zvenku na parapetu pri zavrenem plastovém okne sila 48% Q 0% -po pootevřeni okna sila 75% Q 85% kanal 45-ostatni kanaly 24T2,28T2,40,59 se nemeni-- okno to ruší nebo zlepšuje signál?Antena nejde dat jinam![]() |
uai1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 843 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
@kecal11Nechme Poldu být, třebas to tak ani nemyslí.Musí ale uznat, že jsou "odborníci", kteří mají výborné vybavení, ale k čemu jim je, když s tím neumí dělat. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tV době tržního hospodářství a dostatku služeb na trhu je jakési post-bolševické pomáhání přežitek. Každý se má věnovat své profesi a naopak nemá fušovat do něčeho, co sám neovládá.Samozřejmě se hned ozvou zapšklí kolenovrti, kteří ve své lakotě nedají korunu a budou se na fórech domáhat rad, přičemž pokud jsou odmítnuti, tak hned startují do protiútoku a blábolí cosi o kšeftmanech, Broucích Pytlících, jak je někdo zralý pro lékaře apod. nesmysly, které možná uleví jejich pošramocenému egu, ale nic víc se nestane :-) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tNo jasně, na to bych úplně zapomněl - typický žvást o tom, jak někdo zná odborníka s vybavením, který s ním neumí dělat. Taková urban legend místních breptů, kteří když už neví kudy kam, tak se s tím vytasí :-)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tPoldaS, dnes jsi se teda předvedl. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tRozdíl mezi mnou a servisem je ten, že když vím tak poradím a mám dobrý pocit. Servis si nechá dobře zaplatit a je mu to jedno, jestli je to chudá babička, nebo bohatý podnikatel. Byznys je byznys. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tTy pokaždý, když tady něco napíšeš. Co tam máš dál za pitomost?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tvlcek@ Rozdíl mezi tebou a servisem je ten, že ten servis má znalosti, technické vybavení a na svoji práci dá jak doklad, tak i záruku. Ty máš skutečně jenom ten dobrý pocit.A chudé babičky si schovej někam na Novinky, to je tak tamní styl tyto kecy :-) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSBez znalosti bych nemohl radit, když mám léta praxe tak jo. Není to jen o tom měřáku za sto tisíc, když nemáš praxi, a k tomu vlohy. Ty jsi možná dobry v matematice, protože si to umíš dobře spočítat, ale co si myslí tvojí zákazníci je ti jedno. Věřím, že leckdo by ti rád plivnul do kafé. |
vlcek
![]() |
|
@PoldaSRadím Ti dobře, kávu si dávej ještě předtím, než vystavíš účet. |
vlcek
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tTvoje znalosti jsou nanejvýš na úrovni pana Lorence, ten taky uměl poradit. Jinak by sis tady nemusel léčit mindrák, ale uměl bys svoje znalosti prodat.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSJá ušetřím lidem tisíce, co by museli dát zbytečně servisům. Mě lidé zdraví, mě jo. |
vlcek
![]() |
|
RE: tv antena DVB-tlol :-)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSÁ propós, neurážej pana Lorence, ten určitě postavil pár baráku, co jsi postavil Ty? |
vlcek
![]() |
|
VlčkuZa to tys postavil hubou mrakodrap...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
čerstvá zkušenostPotřeboval jsem pro otce do nemocnice dát malou telku a prutovou anténu, zkoušel jsem tak doma nějakou starou dvb-t anténu Technisat. Dal jsem ji těsně k plastovému oknu a ani jedna stanice nehrála. Dal jsem ji 15 cm od rámu okna a hrála. Takže to asi ruší železné konstrukci uvnitř plastového okna. No a v nemocnici to hraje ještě líp, než u nás doma. |
jindra7
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 272 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 90 | |
![]() |
|
![]() |