Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Quo vadis Skylink?

Slovenskí a českí zákazníci Skylinku prišli v roku 2018 o programy History HD, Travel Channel HD, Food Network HD, Fine Living HD, Viasat HD, EROXXX HD, Outdoor Channel HD a Filmbox Family. Ešte predtým prišli zákazníci aj o obľúbený Crime and Investigation, ktorý bol nahradený vrcholným "nepodarkom" kanálom TLC, kde sa divák môže pozerať na stupídne programy o svadbách, o tom ako sa niekto chce silou-mocou vydať len aby ziskal americké občianstvo, o 300 kg vyžraných američanoch a o trpazlíkoch a ich rodinách. Fakt "atraktívny" kanál... :-/
V HD verzii pridal len program Stingray iConcerts a Travel XP a seriálový /značne nudný a neatraktívny/ Epic Drama HD. Pribudol aj kanál Seznam.cz, ktorý je síce v HD, ten je však štandardne iba súčasťou balíka Digital CZ.
Novinkami v ponuke od roku 2018 sú detský kanál Cartoon Network, dokumentárne Adventure TV, Prima Krimi a hudobné Stingray CMusic a Šlágr 2. K zmene tiež došlo aj u DocuBox HD a FightBox HD, ktoré boli nahradené obrazovo nekvalitnejšími verziami. Všetko pochopiteľne prišlo u pána Glisníka v tak "obľúbenej SD-verzii" hoci nás tu všetkých dlhé roky presviedčal o tom ako je u neho prioritou len HD-vysielanie. Rv Rv Rv
Od začiatku roku 2018 sa Skylink rozhodol postupne obmedzovať starší systém Cryptoworks. K novým programom tak už pripája iba kódovacie systémy Irdeto (CAID: 0624) a Viaccess (CAID: 0500). Chýba teda systém Cryptoworks (CAID: 0D96), ktorý využívajú ICE karty ešte v starších dekóderoch Cryptoworks. Aktuálne nie je možné s ICE kartami v režime Cryptoworks sledovať už programy Adventure TV, Šlágr2, Prima Krimi, Travel XP HD, Stingray CMusic, Stingray iConcerts HD, Insight TV HD, Insight TV UHD a Seznam.cz HD (ČR). Tento technický zásah do kariet u mňa ostáve BEZ KOMENTÁRA, ale určite sú menej technicky znalí zákazníci Skylinku "nadšení" z tohto nápadu. :-/
Tesne pred Vianocami oznámila M7 Group, že rozšíri svoju zákaznícku základňu o približne 800 tisíc nových zákazníkov. Dôvodom je kúpa satelitných platforiem UPC Direct, freeSAT a FocusSat, ktoré vlastnila doteraz Liberty Global. Všetky platformy pôsobia na orbitálnej pozícii Thor/Intelsat (0,8°W).
No Boh nás ochraňuj od ďalšieho rušenia a preklápania do nekvalitnejších SD-verzii kanálov ešte aj na Thore 0,8 W.

Takže otázka znie: Kam kráčaš Skylink? :((

Cage
Registrace: 11/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118
Odpověď v diskusním vlákně

Je to docela objektivní výroční zpráva

Nějakou chuť plivat nebo něco zamlčet tam nevidím. Takhle je dobře vidět, jak "divácky úspěšný" rok to byl Rv díky Cage R^

minestra
Registrace: 4/2009

M7 GROUP/SKYLINK

Zdravím,

společnost M7 GROUP od února ukončí lineární satelitní
distribuci sportovních kanálů E SPORTS HD a avizovaného
EDGE SPORT HD prostřednictvím satelitu ASTRA 3B (23.5°E).

Oba zmíněné TV kanály budou zájemcům i nadále k dispozici
v aplikacích LIVE TV všech služeb, které M7 GROUP provozuje.

(zdroj: M7 Group/Orbital © 2019)

ORBITAL
Registrace: 10/2007

RE: Quo vadis Skylink?

Fakt si myslíš, že běžnýho usera zajímá nějaký CAID nebo to, jestli freesat koupil Petr nebo Pavel? Nebo subjektivní názor na to, co jsou a co nejsou stupidní programy? Na tom elaborátu se dá ocenit jenom ta práce, co si tím spamem někdo dal, jinak nic.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Já vůbec nechápu, proč tady do sebe šijete. Kdo chce, má Skylink, jiný má Freesat - a za nedlouho bude mít taky Skylink. No a kdo má rád fotbal, má DIGI. Já měl všechny operátory a skončil jsem právě u nenáviděného Skylinku. Proč? U mě to bylo třeba proto, že už mi lezlo krkem to věčné čoko diskovery mišorááán... Ano, mám rád dokumenty a maďarština mi neskutečně vadila. Fotbal mě nezajímá, hokej mám i tady. Mám svůj Linux s modulem, ale vůbec mi nevadí Gosat 7060, který mají naši. Funguje, jak má několik let. Ano, jsou tu Zircony, Synapsy a BenSaty, které se pokazí ještě před vybalením z krabice, ale na druhou stranu Kaony u konkurence taky spolehlivostí nevinikaly. Hlavní ale je, že nereju do souseda, který má Freesat, ani do bratrance, který je u DIGI. Každý svéprávný člověk s občankou si snad dokáže sám vybrat, co je pro něj nejlepší. Jestli ovšem Skylink v rámci ekonomiky přejde na 1W a maďarskou distribuci, dám sbohem i jemu a jdu na IPTV. Výhodou pro mě bude nevázanost žádnou smlouvou - odejdu si, kdy budu chtít. Nikomu nic nenutím, kdo nutí něco mě, toho posílám do sedinky. Já si vybírám!

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Skylink na 1W nepřejde

lance
Registrace: 10/2008

Od 21.1.2019 Erotyczna Leo TV przechodzi na emisję 24h

stamar
Registrace: 9/2007

Cage
Dobra praca podstata všetkých vecí a vystižne napisane R^ R^ R^

sulik3
Registrace: 2/2018

No třeba mně to pomohlo,

ušetřilo mi to hledat na netu kanály, co nejdou na CAID cryptoworks. R^

HaryFotr
Registrace: 2/2006

Polda S je vecny ochrance skylinku

Dexerwave
Registrace: 10/2017

Quo vadis Skylink

Opravdu ten šunt ltc si mohl skl ušetřit,zřejmě ho dostal zadara aby naplnil prostor v orbitu Rv Rv Už i moje polovička ho vymazala ze sezamu,aby ji nepřekážel v listu :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

Dexerwave@ Jenom spokojený zákazník. Nehledej složitosti kde nejsou :-)

PoldaS

přesné a výstižné , snad jen ten EPIC prý někdy není úplně marný

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Koli history, travel a fine living vela ludi nadavalo. Skoda tych stanic...

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

Když se ti Skylink nelíbí, tak si ho neplať. Příspěvek zcela o ničem. A omezování systému Cryptoworks (CAID: 0D96) bylo několik let avizované. Takže se na to mohl každý připravit. Unás doma a v rodině jsme s nabídkou Skylinku spokojení a každý si najde co se mu líbí. Třeba i to TLC dává zajímavé pořady. Takže je to jen tvůj pláč o ničem.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Byl jsem dříve poměrně dlouholetým zákaznkem Skylinku - platil jsem si nabídku MULTI a ještě jsem měl 2 karty pouze s nabídkou DIGITAL ( only SERPO ), ale po zavedení a zdražování SERPA a vyřazování dle mého názoru koukatelných programů ( HISTORY, TRAVEL Channel, Crime and Investigation atd ) a nahrazování balastem, který neměl ani CZ/SK lokaci (QYOU TV, Nautical atd ) se pro mne stala firma Skylink nesolidní firma, které nezáleží na zákazníkovi, ale pouze na vlastním zisku, proto jsem přešel k Freesatu, kde sice nebyly všechny CZ programy, ale nabídka byla za slušnou cenu ( kompletní nabídka bez P kanálů - 3 karty bez přijímače za něco málo přes 800,-Kč)
) Nyní jsem se zase dostal pod kuratelu Skylinku a čekám co bude :(( Mám parabolu Multifocus Vision Big BiSAT , kde mám jak 1 W tak i 23 E tak mi je jedno zda se bude přetáčet nebo ne. Vyčkávám s čím příjde Skylink třeba mne překvapí , ale moc tomu nevěřím, že pro mne bude Skylink akceptovatelný po zkušenostech, které s ním mám. Pokud by česká Digi TV přišla s nabídkou pro 3 karty za stejných cenových podmínek jaká je pro aktuálně pro 2 karty ( MAXI 800,-Kč + 3 x CAM = 150,-Kč ) tak bych do toho šel i když by to bylo o těch cca 150 Kaček dražší a nečekal bych šel bych k nim i když bych se třeba musel uvázat na dva roky. No uvidíme co bude to ukáže čas .....

shiraz
Registrace: 8/2008

@brak232

Když někdo sesumíruje obecně známá fakta, jak k tomu chceš psát oponentní názor? Co by asi mělo být obsahem té oponentury?
Já jsem tak trochu oponoval obecně (03.01.2019, 11:11.01) tímto, cituji:

"Tato tvoje sumarizace "Skylink" je tvoje první a je tu proto, že vyznívá negativně nebo ji sem dáváš každý rok a dával jsi ji i v době, kdy u Skylinku programy přibývali a tedy by sumarizace vycházela pozitivně?"

Cage se neobtěžoval reagovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@shiraz

Zajímavé, platil jsi si Multi ale vyřazením pro tebe zajímavých programů a zminuješ mezi nimi Travel Chanel jak pro tebe mohl být zajímavý když byl až od Kombi nahoru? :lookaround: A dle tebe je firma nesolidní, když zařadí program bez CZ? Oni někteří neumí třeba anglicky, německy atd.?

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@BOBSEN

myslim ze sa mylis a v zapale vseobecnej obhajoby Skylinku stekas na nepraveho .

https://medialne.etrend.sk/televizia/z-ponuky-skylinku-vypadavaju-tri-tematicke-stanice.html

Nosce te ipsum.

Warder

@joscer

a preco si myslis ze by mal niekto reagovat na vseobecne znameho miestneho trolla ? :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@Cage

Nie si objektívny !!!
Ty si totiž doslova okopíroval z článku na portáli SatelitnáTV (Slovenský satelitný portál) len veci, ktoré vyznievajú v neprospech Skylink-u a doplnil vlastnými invektívami. Ale v tom článku boli uvedené aj veci, ktoré sú pre Skylink pozitívne. Tie si však vo svojom príspevku jednoducho vynechal - neokopíroval. Čitatelia si to môžu overiť na uvedenom portále, nie je žiadny problém nájsť ten článok.
Takže Tvoj "príspevok" je silne tendenčný a má nulovú výpovednú hodnotu.

Frank11
Registrace: 2/2009

shiraz@ Při psaní pohádek by i Hans Christian Andersen blednul závistí, kdyby si přečetl něco od tebe :D

PoldaS

Warder@ A co jako? Stačí se podívat napříč všemi operátory televizních služeb a lehce zjistíš, jak často a v jakém rozsahu se mění programová nabídka. Je to prostě zcela běžná věc a jenom úplný mimoň, co právě spadnul z Marsu, se tomu neustále diví jako jo-jo. Případně jedinec, který si chce za každou cenu něco na Skylinku najít, a když už neví kudy kam, tak začne mlet o čemkoliv, jenom aby dosáhnul svého.

PoldaS

@PoldaS

Pytas sa "A co jako?".
No ked sa pozriem na tvoje prispevky alebo tvojho kolegu joscera tak uz nic.
:laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder

Napsal jsem pouze svůj subjektivní názor. Na invektivy skalních fanatických příznivců Skylinku (Bobsen,Joscer, PoldaS ) nemá cenu nijak reagovat . Jejich názor zústane nezměněn mají na to právo a já svůj názor také nikomu ani nevnucuji :8) Prostě počkám co ukáže čas podle toho se zařídím .....

shiraz
Registrace: 8/2008

@joscer

cit.: "..Když někdo sesumíruje obecně známá fakta, jak k tomu chceš psát oponentní názor? Co by asi mělo být obsahem té oponentury?.."

Děkuji za potvrzení toho co jsem psal - že věcně tedy asi nelze nic proti úvodnímu příspěvku namítnout. Vidím zde jen osobní námitky vůči osobě pisatele, jeho "zlých úmyslech" nebo "podlých rafinovaných záměrech" poškodit Skylink a pod., věcně stále nic...

brak232
Registrace: 10/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra