![]() |
|
Realtek wifi pro Arivu - Part 2Ahoj všem, vyzkoušel jsem připojení Arivy 202 prostřednictvím RT5370 a připojení chodí. Nicméně v bloku web TV, youtube atd. toho moc není .. je nějaký trik jak rozšířit, nebo je to nějak omezeno?. Když už jsem nějaký např. klip našel tak většinou napíše že na serveru se nenachází - tak nevím jestli je to tak dobře, nebo je tam prostě prdlajs a nabídka je teda velmi omezená.. po připojení přes Realtek jsem hned stáhnul nový Firmware a nastavil připojení. Je to tak dobře a volný youtube tam prostě není? nebo co by mohlo být špatně?..děkuji za zkušenost..![]() |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Realtek wifi pro Arivu - Part 2Web TV je opravdu mizerné - skoro nic tam není.Na A 202 (protože už není podpora) je tak troch problém s čímkoliv přes net. Ale Youtube jde - a to tak,že se zadá "search", pak to chce přesný link(třeba https://www.youtube.com/watch?v=38igakHk9_I) a nic nesplést.Jedou webrádia v "media " nebo třeba v "My IPTV" jede všechno,co si tam kdo zadá(např. http://95.170.245.17:8181/play/2496 ).Ale jen protokol http. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyVyměň přijímač, třeba viark droi s iks nebo dinobot 4K+ s dinotv a můžeš dále přehrávat i své oblíbené acestreamy nebo torrenty z mod aplikací. A pokud využiješ ještě filelinked tak stovky apk navíc včetně nhl, nba atd. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxDíky,uvažuju o něčem podobném,ale tady jsem se snažil jen odpovědět hlavně na to,jak na těchto Arivách rozchodit Youtube. |
jerzy
![]() |
|
RE: Realtek wifi pro Arivu - Part 2Šlo mi o to rozchodit youtube aby alespoň hráli videoklipy.. prostě zadat zpěváka nebo nějaké téma, nebo skupinu..prostě stejně jako třeba v PC.. dá se to tak?..nic jiného ani vlastně od toho nečekám :-) a děkuji za pomoc :-) |
Pájík
![]() |
|
4K love natureJenom dotaz..nechci zakládat vlákno..koukal jsem na net, možná špatně lze nějak sledovat na hotbirdu Love nature 4K..a nebo přes IPTV..angličtina není moje parketa.![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 655 |
![]() |
|
@PájíkNejspolehlivější je to tak,jak jsem napsal.Zkus si zadat třeba jen ABBA a uvidíš sám![]() |
jerzy
![]() |
|
@jerzyKdyž Youtube, musí výrobce platit Googlu (kdysi to bylo 8 USD za box), a pokud neplatí žádné Youtube neni, Android je produkt Google, takže to má vše z první ruky. Lowcost receiver nikdy :-) |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxA jaký máš názor na Amiko A5 COMBO ?Je to taky multiboot,i když se o tom nikde moc nedozvíš.Možná něco na Ellano. |
jerzy
![]() |
|
@jerzyTo však není žádný original multiboot, ale boot do E2 je možný pouze z SD karty, např. Dinoboot má 2 nezávislé systémy v paměti a o rozdílu mezi Amlogic S905D a Hisilicon Hi3798MV200 není potřeba psát, nakonec u Amika je standartně problem s podporou, 2 roky a konec :-) Možná nové Amiko A6 combo s S912??? |
matchboxx
![]() |
|
@matchboxxDíky za odpovědˇ!Než něco koupím,tak si musím ještě plno věcí ujasnit. |
jerzy
![]() |
|
RE: Realtek wifi pro Arivu - Part 2TO: Všem, podle Jerzy jsem zada Abba a našlo to 2x klip a z toho ani jeden nejde spustit - napíše po chvilce načítání, že uvedené se ne serveru nenachází..dá se říci,že na tomto stroji je připojení kromě aktualizace SW úplně k h.. k ničemu :-) |
Pájík
![]() |
|
![]() |