![]() |
|
iptv nebo Ott na enimě2Zdravím, má někdo zkušenosti s příjmem iptv nebo Ott na Linuxových přístrojích (anigma2), předpokládám využití časového posunu nebo knihovny není možné, ale živé streamy by fungovat měli, jaké je srovnání kvality oproti šat nebo dvb-t,T2. Má vůbec smysl se tím na enimě2 zabývat. Moc díky za názory! |
Dave C
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2Funguje to, ale záleží na kvalitě zdroje, přenosové trasy, koncového zařízení a internetového připojení. Pokud je jeden článek špatný, vetšinou to moc nefunguje. Stream může být i 4K nebo 1080p. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2vyskúšaj a daj vedieť . full hd a audio je AC-3(ATSC A/52)#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//rtmp.one.by%3a1300:HD ONE Music #DESCRIPTION HD ONE MUSIC vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
iptv nebo Ott na enimě2oneee ide to,,,kazdy prida jeden link a bude parabolaiptvdreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2A proč ne? Stejně časem IPTV všechno převálcuje![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2iptv bude vsade coskoro je to novy trend optika sa taha momentalne takmer vsade aj tam kde nieje dobry mobilny signal.pokial chces pozerat uk alebo usa stanice momentalne nic kvalitnejsie nieje ako iptv |
mik
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2na iptv mam mag 255 ten by som aj predal momentalne appletv ale lepsi je mag tam je aj archiv |
mik
![]() |
|
O2 TV na VU solo 4kMě připadá obraz v doplňku Archiv czsk lepší ( ostřejší a plynulejší ) než když koukám na O2 TV v televizi Sony s androidem, ale ve VU mám jen on-line sledování, ne týdenní archiv jako v TV Sony |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2To je právě ten hlavní problém, po dle mě, je možné, že se pletu,zatím ten nejlepší zdroj pro příjem tv, nemluvím o Blu-Ray atd, je Linuxový přijímač, mám konkrétně Dreambox dm 920 a obraz je excelentní, obzvláště z DVB-T2 z muxu 11. Využívám také O2 sport z archivu cz/si a obraz z 1080p je perfektní. Když srovnám obraz z televizního tuneru a z dnešního 920 muxu 11, výjde vždy lepší ten z dm 920. Iptv je skvělá věc, třeba se mi líbí např. lepší.tv, mají aplikaci pro android TV, ale kvalita nebude nikdy taková jako v dm 920. Pro se ptám, jestli jakákoli iptv bude někdy v budoucnu plně fungovat na Enigma2 nebo je to slepá ulička? Má někdo zkušenosti s připojím nějakého iptv boxu přez HDMI in s Dreamboxem nebo Vu+, yla by to možná varianta jak zprovoznit iptv přez linuxový přijímač? |
Dave C
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2IPTV samozřejmě nic nepřeválcuje, protože pro lineární vysílání je to nejméně vhodný způsob přenosu signálu oproti satelitu, terestrice nebo klasickýmu kabelu. Nehledě na to, že poslední míle u internetu nejsou na toto vůbec stavěny a představa o optice je taky úsměvná, protože ta je ekonomicky rentabilní na páteřních trasách, ale ne ke koncovým userům. IPTV je takové zvláštní dítko, které přežívá spíš díky tomu, že si poskytovatel zakoupil exkluzivbní práva na sport nebo to nějací menší operátoři cpou jako OTT a doufají, že to "nějak" bude fungovat. Ale moc se tomu nedaří a v podstatě status quo již delší čas.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2píšete IPTV a debatujete pritom o OTT, najskôr si ujasnite pojmy![]() the-difference-between-ott-and-iptv |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2Komu není jasný pojem IPTV,dozví se to tady - https://cs.wikipedia.org/wiki/IPTV No a posuzovat něco podle malého rybníčku někde uprostřed Evropy je fakt odvaha. Už i na východ od nás přes internet pouští tohle v UHD http://rtmp.one.by:1499 A třeba Brazílie,o které by to určitě nikdo neřekl,je s VOD službami oproti nám hóóóódně daleko. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2IPTV je televize přes internetový protokol a v souvislosti s debatou je šumák, jestli je ta TV provozována na vlastní nebo cizí infrastruktuře. Prostě na lineární vysílání je to nejhorší možný způsob přenosu signálu ze všech dalších dostupných (SAT, terestrika, kabel) a rozhodně nebude IPTV/OTT nikoho válcovat. Spíš naopak, sama postupně skončí jako pouhý doplněk, a to ještě kdoví jestli vůbec přežije (až komerční TV zatrhnou přetáčení reklam nebo dokonce sledování s časovým posunem).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Dave Cvyskúšal si tú iptv adresu čo som sem dal ? nie . má 1080p a nie 1080i.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2Ano vyzkousel, kanál se spustí velmi rychle, ale občas se stream zadrhává a je 1080i |
Dave C
![]() |
|
@Dave COno dosť záleží aký rýchly máš net. Nejaké 2mbits tak to radšej nijaké IPTV by som si ani nedával. Ja mám 300mbits a nepozorujem pri IPTV nijaké záseky.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2Já mám 20 mbits, při sledování O2 sport, konkrétně O2 tenis žádné výpadeky, úplně v pohodě. Jde vůbec rozjet stanice O2 i bez archivu cz/sk přímo v bouquets? Moc díky za reakce! |
Dave C
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě220 mb/s je fakt málo . a to nikto iný už nesmie byť pripojený .sú streamy ktoré ťahajú viac . https://jpeg.cz/obrazek/XyAsBvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2Ahojte. Poraďte nejakú iptv stránku, alebo poskytovateľa ide mi hlavne o CAN/USA športy. Rád sledujem univerzitný hokej, tak hlavne fox sporty. Popravde vyskúšal som toho už viacej aj predplatil od Helix, Vaders atď. ale všade som mal takýto problém, možno mi pomôžete. Keď som začal nahrávať tak po 2 cca sekundách obraz ostal čierny, potom som vypol nahrávanie prepol na iný program a išlo. Čo stým mohlo byť ? Alebo mali nejakú ochranu proti nahrávaniu ? Ďakujem, ak by ste vedeli o niečom lepšom kľudne aj do správy. Ďakujem všetkým ďakujem![]() |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2Je naprosto jasné a na cca 107,58% nezpochybnitelné,že IP platformy,pošlou všechny ostatní druhy DTH příjmu do KULALAJ (provincie ve svazovém státě Panjab).![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: iptv nebo Ott na enimě2veru aj ked sat ostane na prenos stale popripade pojde a iptv bude doplnok pred 20 rokmy sme mali analog a teraz mame uhd cez sat, ked si niekto mysli ze sat ostane tak sa myli |
mik
![]() |
|
Ať se práší za kočárem#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//rtmp.one.by%3a1400:HD ONEMusic 4k#DESCRIPTION HD ONEMusic 4k ![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
mms streamZdravím, dá sa nejako rozbehnúť mms stream v enigme2? Na OpenATV 5.1 mi to nejde cez bouquety ani cez Media Player.V bouquete mám regionálne TV a protokoly http a rtmp idú. Väčšina ale začne po čase sekať, neviem či je to netom (mám 4mbits DSL-ping cca 20ms), alebo nestačí Amiko Alien 2. Mám doinštalovaný plugin FlashExpander s rozšíreným bufferom 1GB na USB kľúč. Dalo by sa určiť čím je spôsobené zasekávanie streamov? Napr. TV Severka a RAJ idú OK,dokonca aj česká V1TV ale MTT,KREA,ZápadoSK,Košice a všetko ostatné po čase zasekáva... Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
@digitalsAhoj, poskytnem Tí pár regionálnych IPTV za výmenu tvojich regionálnych. Súhlas? Mne to ide OK, aktivuj si SS. Pekný deň.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
@kostik123Ahoj, jasné OK, SS mám aktivované. Pekný deň.Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
![]() |