Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Free Sat a jaký přijímač?

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat. Moje mami má velmi špatný příjem DVB-T kanálů. Neustále výpadky ,atd. Uvažuji ,že bych ji zkusil sjednat nejspíše free sat. Po telefonu mi byl doporučen jejich tarif Medium HD i s přijímačem za 250 kč/měsíc. V případě ,že by mami měla vlastní přijímač by byla cena 149/měsíc. Poradíte jestli je ten jejich v pohodě a nebo raději doporučíte jiný a proč a co vše by se muselo koupit s přijímačem(kabel,parabola,atd.) Děkuji Pavel

ryder52
Registrace: 1/2019
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Free Sat a jaký přijímač?

Vezmi Skylink s přijímačem Skylink ready. Základ za 89 Kč měsíčně.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Re: free sat

Dobře funguje Skylink redy přístroj GoSAT 7060HDi. Lze bezplatně zaregistrovat tříletou záruku. Za 2roky a nějaký měsíc je zaplacen !

valsora
Registrace: 10/2007

Pokud chceš freesat tak amiko 8265+ je to combo, které umí hev265...cena cca 1500kč... ;)

Fanyn
Registrace: 11/2007

@ryder52

Ať už koupíš cokoli, nech si parabolu nainstalovat, soudě podle dotazu když to budeš mastit sám, budeš mít výpadky i na satelitu. Zvaž co mami sleduje a vzhledem k tomu zvaž náklady a sat vs. eventuelně náklady na zprovoznění "bezvýopadkového" dvb-T... nenapsal jsi jestli je problém v lokalitě nebo ve špatné instalaci dvb-t. Na satu budeš mít pestřejší nabídku v lepší kvalitě ale za větší prachy...

lance
Registrace: 10/2008

A tik je lacnejší plus abcryptobox700

tomko
Registrace: 1/2006

Špatný příjem je způsoben lokalitou. Jinak o skylink jsem také přemýšlel, ale základ mi přijde drahý. Skoro to samé nabízí Freesat za poplatek 500 ročně. Jde o to, že mami se ráda dívá na všelijaké sporty a freesat je má v balíčku podstatně levnější než Skylink. Spíše jde o to aby v budoucnu byl třeba možný přechod a nemusel se kupovat nový přístroj, kdyby ten skylink v budoucnu chtěla.

ryder52

Treba dodať, že Skylink odkupuje Freesat tak nikto nevie čo s ním o rok bude.. z lacných preto radšej cryptobox 750

noces
Registrace: 9/2010

a Ty máš čo ?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

kto ja?

ja mam plnu predajňu :)) :))) :))
Doma telku nemám...

noces
Registrace: 9/2010

nie ryder52

Dzordzo

Pokud bude přijímač vyhovovat na Skylink, bude vyhovovat i na Freesat. To, že Freesat kupuje Skylink ještě nic neznamená, za 149,-Kč se upisuješ na dva roky, ale zároveň tím máš garantovanou cenu. Kdybys chtěl kartu i pro sebe, máš dvě (se stejnou nabídkou)za 199,-Kč. Podle toho, co matka sleduje, by asi byl Freesat výhodnější. U Freesatu je třeba vzít v potaz absenci některých bezplatných programů, ale jde většinou o nesmysly typu Soukupových "tematických" Barrandovů apod.

PeVy
Registrace: 2/2006

No tak já mám gosat 7055 hdi a mám do konce ledna skylink. Pak uvažuji také o nabídce freesat. Mě by to prý mělo na přístroji jít. Doteď jsem měl na skylink a balíček multi za nějakou akční cenu. Když bych chtěl prodloužit, tak cena 339. U freesat bych platil celé 2 roky prý jen těch 149 - 15 při platbě inkasem a bez nějaké akce. Jen by prý přijel technik a prenastavil parabolu a naladil programy. Vše za poplatek do 400 kč. Kamarád prý dokonce nehradil vůbec nic.

ryder52

A propo. Když bychom s mami vzali 2 karty za 199, tak by bylo jedno, že by se používali každá na jiné adrese?

ryder52

plati to pre predajcu Skylinku i Freesatu ak to máš od neho , no ak súkromne tak nie, lebo sú to zatiaľ 2 rôzne služby i ked od jedného majiteľa, zatiaľ nie je známe odkiaľ a začo to bude do budúcnosti podľa ceny za prenájom satelitu
ak by som chcel viac pre šport tak isto Digi majú zaplatené práva na 5 r. Eurosporty takmer nič

Duzu
Registrace: 7/2005

@ryder52

To si vezmite rovno ponuku FrresatPlus, tam máš druhú kartu na 6 mesiacov zdarma a o dosť viac zaujímavých programov a dokopy pre oboch cca po 149,- CZK/mes. Zmluvu napíš na seba a nechváľ sa tým, kde je druhá karta ...
Takisto by som zvažoval ponuku DIGI - porovnaj si to a uvidíš.

Dzordzo

@ryder52

Mám dvě karty jednu v Brně druhou na chalupě.Jiná adresa nevadí. R^

jjery
Registrace: 12/2012

zdarec Digi tv mu vůbec neradte ,drahé jak cyp,4 kila za základ ?no fuj tajbl ,Nejlépe Freesat 149 kč a frčí jak raketa. :laughing: :laughing: :laughing:

marksony
Registrace: 3/2006

pardo napsal jsem to blbě ,300kila za základ je též palba ,Digi nikdy .

marksony
Registrace: 3/2006

octagon sf 8008 R^

ksatelit
Registrace: 4/2015

nebo bude lepši openbox s3ci

ksatelit
Registrace: 4/2015

Osobne doporucim VU+UNO 4k.
Jeden tuner na 23,5+19,2 a druhej na 0,8. Proste kombinace Skylin+fresat mesicne cca 240,- (vcetne poplatku)... Za priplatek pripadne HBO MAX PAK (299,- 6premium program + internetove HBOGO)... :8)

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

Tak jsem mluvil s operátorkou a adresa jinde vůbec nevadí Jen mi stále doporučovala pro mami jejich přístroj .Že to bude pro ni bezobslužné. Já se zatím přikláním k tomu AB Cryptobox 750HD nebo GoSAT GS7060 HDi . Jen ještě co k tomu koupit? Parabolu jakou: Stačí 60 nebo raději 80 ? pak kabel ,konektory?

ryder52

ryder52

Ahoj vem Amiko 8265+ je to combo i na dvbt2 s hevc,pak parabolu 80cm,kvalitní kabel,2x f konektory,konvertor no a někoho kdo ti to dá dokupy cena +- přijimač 1500kč,parabola do 400kč,kabel tak 12 -15 kč /m,konvertor pokud pro jeden stroj tak do 100kč ,f konektory vem lisovací 2ks - 30 kč,pokud to chceš pro dva příjmy tak krom paraboly a konvertoru vše dvakrát a konvertor twin 250kč a víc a práci technika 1500 - 2000kč, spočítej si to a pak se rozhodni co je lepší jestli pozemák nebo satelit.

kanon
Registrace: 2/2007

@ryder52

Po přečtení Tvých informací bych Ti doporučil pro mamku Skylink na 2 roky MULTI pro 2 TV za 438/měsíc - tj. instalaci pro nového zákazníka, kde v ceně dostaneš instalaci paraboly a vybavení pro 2 TV do vlastnictví (např. 2x Gosat 7060...) včetně provedení instalace, druhou kartu můžeš použít u sebe jelikož ti končí multi (budeš pokračovat) a mamka bude mít také multi, tj. svoje sporty...
438/měs vypadá možná "hrozivě", ale když to všechno spočítáš... máš to bez práce (sám jsi zjevně moc neporadíš když se tu ptáš na konektory...), u sebe nebudeš muset ani přetáčet parabolu a máš bezproblémový příjem (2x Skylink ready přijímače atd.. ten jeden GoSat můžeš event. prodat...) pouvažuj. Jen je otázka jaké konkrétní přijímače Ti nabídne daný technik, jestli GS7060i jsou ještě ve hř, nebo už jen GS6050 atd, to bys viděl až se Ti ozve technik, dohodneš se nebo ne :sly:

brak232
Registrace: 10/2017

viz.:
https://www.skylink.cz/prejdete-ke-skylinku

brak232
Registrace: 10/2017
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra