![]() |
|
Skylink LiveTv - LG appMam problem so Skylink Live Tv na mojoj LG Oled C8. Vsetky programy sa pravidelne restartuju asi po 20-30 sekundach. Na PC a tablete mi funguje vsetko ok, linku mam 50MBs, takze s netom problem nieje. Aj testy priamo v appke ukazuju, ze spojenie so serverom je dobre. Skusal som preinstalovat, ale nic nezabera. Ma niekto podobny problem ? |
dextersk
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG app"Vsetky programy sa pravidelne restartuju asi po 20-30 sekundach."Můžeš to trochu upřesnit? Živé vysílání, archiv, v jakou denní/noční dobu? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG appvsetko co pustim, zive vysielanie aj archiv a robi to stale ... nemal som s tym problem do 20 Dec kedy som odisiel na dovolenku, v Januari mi to uz robi problemi .. |
dextersk
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG appPřipojeno máš kabelem nebo přes WiFi. IP adresa pevná nebo dynamická? Někdy koncem prosince byla vydána pro TV Samsung nová a verze aplikace, možná i pro LG.Chová se to tedy tak, že sleduješ pořad z archivu a po 20 sekundách se ti spustí znovu od začátku? Dostaneš se během těch 20-30 sekund na nejvyšší kvalitu videa? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG apppripojene cez Wifi (ale spojenie urcite dobre, pretoze mi funguju 4k videa cez YouTube). IP dynamicka, novu appku som preinstaloval zaciatkom Januara ale nic nepomohlo.Chova sa to tak, ze pustim napr. Live Tv, program sa dostane na najvyssiu kvalitu a po tych par sekundach sa sekne a pusti sa znova (pokracuje v LiveTv) s nizkou kvalitou a prepne sa na najvyssiu a opat po cca 20 sekundach sekne a stale dokola .. fakt nechapem pretoze na PC aj tablete mi to ide bez problemov. |
dextersk
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG appJe na zkoušku zkus vypnout WiFi a propojit kabelem.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG appPripadne zkoukni aktualizace FW TV. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
@dexterskZačátkem roku 2019 došlo v rámci televizorů LG s operačním systém WebOS k aktualizaci aplikace Skylink Live TV, která umožňuje sledovat internetovou nabídku největšího satelitního operátora na trhu.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG appMám 55B8 aplikácia Skylink LiveTv funguje.Síce divne ale funguje.Aj mne sa strieda kvalita rozlíšenia ale deje sa to plynule. Pripojenie kablove z routeru. |
feko
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: Skylink LiveTv - LG appTak som to rozluskol ... cez kabel ide vsetko ok, problem bol vo Wifi ... v advanced settings som vypol IPv6 a vsetko uz bezi normalne aj cez Wifi |
dextersk
![]() |
|
@dexterskno vidíš,tady je to super forum |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
![]() |