Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

CAM versus TV Philips

Má někdo zkušenost se kterým CAM se snese TV Philps 43PFS4131/12? Se SMIT ani SMARDTV se jaksi trochu nemají rády. Při zasunutém CAM ať jedním či druhým ať bez karty či s kartou freeSAT, či Skylink či Plustelka je problém: Při přepnutí z programu DVB-T na program DVB-T2 jak H.265, tak H.264 obraz čtverečkuje, zvuk nejde, jen křaptí. Po vyjmutí CAM je přepínání v pořádku, ale bez karty nemohu sledovat programy Plustelky. Anténní systém seřízen a zkontrolován odbornou firmou, v TV dána servisem nová deska, stále závada trvá. Jinak přepínání satelitních programů je bezproblémové i s CAM.

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

ohladne

externeho STB, je dolezity fw v nom natiahnuty...Nakolko trebars A8260+ pri fw 2.3.65 MCAS nema ziadny problem s CAM irdeto SMIT Plustelka aj CAM irdeto SMIT Skylink. Avsak napr. pri fw 2.3.65 EMU obcas CAM "blbne"...V takomto pripade mi vzdy pomoze tvrdy restart...Jednoducho ja987, skus CAM Neotion ako Ti radia ostatni. CAM irdeto Neotion nemam, takze neviem odskusat.
Skor ma zaujima prakticka stranka Tvojho pouzitia CAM. Karty v module prehadzujes, podla toho aku platformu pozeras???

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

freeSAT and Syklink

Ti bude ja987 podla udajov z netu, slapat v CAM DeltaCam Twin 2.20...Avsak ci v tomto CAM slape karta Plustelky, zname nieje.

bohus31

preklep

omluva Skylink...

bohus31

@bohus31

Převážně mám v modulu kartu freeSAT, přepnu na terestriku T1 Info Brno jde O.K a pak to přepnu třeba na terestriku T2 CT 24HD - konečná. Při zajímavém programu třeba na WAU přepnu odkudkoliv a jde to. Vyměním kartu Plustelku, chvíli počkám na autorizaci, Wau jde a když pak přepnu třeba na Viasat Nature, nebo Dajto terestriku T2 H.264, a zase konečná.
Zkusím ještě poslední pokus s prodejcem TV, aby mi doporučil CAM, který s Philipsem kamarádí a uvidí se co mi prodejce řekne.

ja987

@ja987

Tak jestli ti některý prodejce dá písemně doporučení a garanci na modul, který bude v TV zvládat vše co jsi uvedl, bude se jednat o první případ , že se tak stalo. Slovně doporučuji je výsměch, prostě na trhu není televize a k ní modul, který by v našich podmínkách zvládal to co požaduješ a na tuto sestavu byla klasická garance.

Dolfino
Registrace: 9/2012

@Dolfino

A víš, že nemáš pravdu? Totiž Existuje Samsung LE37D570K2SXBT !!! Fungují mi v ní v obou CAM všechny 3 karty. Akorát z kódované Plustelky jen Sport1, Joj Cinema HD, ČT1 a ČT2. Nemá T2. Samozřejmě, že oba CAM se všema 3 kartama
taky jdou v plném rozsahu a bezproblémově v Amiku 8256+. Proč bych ale měl kupovat další 8256+ a musel používat 2 ovladače, když jsem si koupil novou TV s T2 i S2 za 10 litrů a musel ji sledovat přes STB?

ja987

@ja987

Vyzkoušel jsi 2 moduly které nechodí, tj. telka neplní svou funkci, protože při přepnutí na T2 jde příjem do háje pokud je v ní zastrčený modul! Takže primárně nejde o to, jaké všechny karty tam chceš provozovat, ale o to, že TV hapruje se zasunutým modulem (třeba prázdným). Rozumím tomu dobře? Tak ať ti prodejce/philps zapůjčí ten neotion nebo jakýkoli jiný CAM, který bude normálně fungovat. Jinak je telka na howno páč neplní svoji základní funkci. Pokud ji nechceš vracet a jinak ti tak strašně vyhovuje, tak holt budeš muset pořídit to další Amiko, kapišto amígo? ;)

lance
Registrace: 10/2008

RE: CAM versus TV Philips

Vůbec bych se nedivil, kdyby ten křáp se zasunutým modulem ve vagině přepnutí na T2 prostě nezvládal... kdo šetří, má za tři, hlavně že telka vyhovuje po všech stránkách a nebude se vracet... :)))

lance

@lance

Problém je v tom, že prodejce a to dost velký elektro řetězec, nemá anténu, abych to u něj vyzkoušel s kompatibilním CAM. To však není tématem dotazu, stejně jako nebylo tématem dotazu, jestli ji chci, nebo nechci vracet a jak ji vracet. A jestli šetřím a mám za tři, Ti může být absolutně volné, jak vytahané tričko. Tvé dva příspěvky mi naprosto nic neřekly, natož aby se aspoň dotkly problému, takže sis mohl ušetřit práci s jejich zbytečným psaním. Přesto Ti za Tvé projevení děkuji, i když mi nijak nepomohlo problém řešit a jaká CAM je s Philips kompatibilní jsem se z něj taky nedozvěděl. Jestli si budu muset pořídit další Amiko, si rozhodnu v klidu sám - na to jsem se také neptal.
Jen tak bokem: ANO, ŠETŘÍM A MÁM DO KONCE ZA 4 !!!

ja987

každá tv smart má možnosť aktualizovať software. to je to prvé , čo treba spraviť po zakúpení tv .Tak najprv aktualizovať. doteraz tu len zbytočne trepete .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

Děkuji Ti za Tvůj příspěvek. Buhužel, musím konstatovat, že ten, kdo teraz tu len zbytočne trepe je oneeeee. Oneeeee si totiž nepřečetl pozorně úvod vlákna, kde je jasně uvedeno "v TV dána servisem nová deska", takže je naprosto zřejmé, že servis nahrál nejnovější sw. Oneeeee asi nečetl ani celou mou reakci 11.01.2019 10:11:54 2dny, jinak by věděl, že to řeším s autorizovaným záručním servisem i Philipsem. Věřím, že oneeeee je špičkový odborník, ale přesto bych si dovolil upozornit, že 43PFS4131/12 není TV smart. Takže si dovolím označit Tvou reakci za naprosto bezpredmetne trepanie.

ja987

@ja987

Akorát z kódované Plustelky jen Sport1, Joj Cinema HD, ČT1 a ČT2. Jak téhle větě mám rozumět - tak když všechno funguje , tak proč vypisuješ nějaký programy ? Pod pojmem funguje si představuji komplet programy .

Dolfino
Registrace: 9/2012

@Dolfino

Ještě jednou pro Tebe:

13.01.2019, 00:19.41 DNES!
@Dolfino
"... Nemá T2....." čti lépe!

ja987

@ja987

"Tvé dva příspěvky mi naprosto nic neřekly, natož aby se aspoň dotkly problému"
- pokud vím konkrétní radu jsem ti psal min. to ať zkusíš přes prodejce modul neotion nebo nějaký jiný, a jestli neumíš číst za to nemůžu. V podstatě byli jen 2 výrobci (SMIT a Neotion) kteří k nám dodávali moduly Irdeto pod různými značkami, dnes už Irdeto moduly vyrábí jen jeden. Peskuješ tady diskutéry kteří ti odpovídají namísto abys udělal první rozumnou věc - vyzkoušel ten neotion (konkurenční oproti SMItu) který by se mohl třeba chovat jinak. Nikdo ti tu už nic jiného neporadí, páč ten tvůj konkrétní křáp asi nemá nikdo doma. Levné Philipsy jsou křápy všeobecně a že ta TV je křáp je evidentní už z toho jak se ta závada projevuje. TV má problém s příjmem nekódovaného programu v dvb-T2 při nějakém vloženém modulu (i bez karty)... takže pravděpodobně se bude chovat stejně i s jiným modulem. Ale chce to prakticky ověřit! Když ti nevoní co ti tady někdo odpovídá, řeš si to se servisem, k tomu slouží záruka, a neotravuj tady.

lance

@lance

Za Tvůj sáhodlouhý příspěvek Ti musím jedině poděkovat. Přesto mi nic neříká a připadá mi, jako by ho psal Šalamoun nebo ředitel Zeměkoule. Ano máš pravdu stačilo napsat:

Mám zkušenost, že s novým Philipsem je kompatibilní Neotion.

Jakékoli další nejapné poznámky, že mám za tři, že Philips je křáp, aby mi prodejce půjčili CAM (ty bys mi ho jako prodejce elektra půjčil?), a doporučovat jakési návody o vagíně byly naprosto zbytečné, bezpředmětné a absolutně mě nezajímají.

Shrnutí: Jako záruku to řeším už půl roku. Servis, prodejce ani Philips neznají, neumějí řešit. Takže jsem tady neotravoval, ale slušně se zeptal:

"Má někdo zkušenost se kterým CAM se snese TV Philps 43PFS4131/12? Se SMIT ani SMARDTV se jaksi trochu nemají rády"
(a popsal nestandardní chování TV)

Stačilo reagovat na tento problém.

Normálně platí: Nevidím tam, nejedu tam! a taky: Nevím to, nepíšu o tom!

Hezký večer.

ja987

máš pravdu, neměl jsem ti nic psát

lance

DĚKUJI tímto všem, kteří mi sdělili své zkušenosti ohledně mého problému a stručně, konkrétně odpověděli na můj dotaz.

Škoda jen, že Philips, prodejce, ani záruční servis nevědí, že CAM SMIT ani SMARDTV nejsou s Philipsem kompatibilní a není to uvedeno v technickém popisu TV.

Jakmile mi vrátí TV ze servisu, zakoupím kompatibilní CAM Neotion a uvidím, co se bude dít.

Tímto bych považoval vlákno za ukončené a může ho admin klidně uzavřít.

ja987

Považoval jsem věc za uzavřenou. Vyzvedl jsem si Philips z opravy, opatřil jsem si CA modul Neotion doporučený Philipsem a světe div se problém trvá....
Dotaz se tedy rozšířil: TV Philips není kompatibilní s CA moduly SMIT, Smardtv, ani NEOTION. Je tedy asi na jednu věc - na vrácení.

ja987
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra