Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Rai 1: od soboty nová hudební show

V sobotu 19.1. odstartuje nová hudební show Ora o mai più (Teď nebo nikdy) která má za úkol vrátit na výsluní 8 zpěváků kteří byli populární před mnoha lety, ale pak se jejich popularita vytratila. Tito zpěváci budou mít možnost divákům opět ukázat, že na to pořád mají a pokusit se o comeback. K tomu jim budou pomáhat kolegové, takzvaní "couch" kteří s nimi budou nejen pracovat, ale i zpívat. Mezi couchi budou známá jména italské populární hudby jako Ricchi e Poveri, Toto Cutugno nebo Ornella Vanoni. Mimochodem, Toto Cutugno bude koncertovat na jaře v Praze a Bratislavě.
Hlavní cenou pro vítěze bude smlouva s prestižním hudebním producentem který mu dá možnost natočit nové album.

Pořad se bude vysílat po šest sobot v přímém přenosu z největšího milánského studia které má Rai k dispozici o velikosti 2.850m2. Studia v Miláně byla rekonstruovaná nedávno a patří k nejmodernějším televizním studiím v Evropě.

Rai 1 - od 21:25 živě každou sobotu kromě 9. února kdy bude finálový večer Sanremo 2019.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rai 1: od soboty nová hudební show

Samé zvučné mená :)))

tomko
Registrace: 1/2006

@tomko

Kdyby byla zvučná, asi by nemuseli řešit comeback, nemyslíš?? Kdo by tam podle Tebe měl být? Madonna? Nebo Elton John?? Myslím, že Ricchi e Poveri nebo Toto Cutugno Jsou zvučná.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Hm, klasický scénář těchto příspěvků: když už diskuse vázne, tak se vždy někdo /zajímavé, že pořád stejné nicky/ zeptá na něco "zajímavého, /třeba jména porotců a komparzistů tady ještě nejsou/ a Francek ochotně odpovídá a odpovídá, že Vás to baví... stejně na to nikdo normální koukat nebude /cítíte tu síru, jak je na všechny pliju?... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Výborne! R^

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.

suto123
Registrace: 9/2018

Sanremo

V osmdesátých letech jsem Sanremo nikdy nevynechal. Musím ale přiznat, že nejvíc jsem se vždycky těšil na hosty. Animovanou znělku festivalu z roku 1983 Superleo mám v paměti dodnes.
Krom Sanrema tu ČST vysílala, ale už ne tak pravidelně jěště další dva italské festivaly.

navi2
Registrace: 5/2017

@navi2

Hosté ještě nejsou oficiální, ale na 90% přijdou Andrea Bocelli, Ed Sheeran, Eros Ramazzotti a další jsou v jednání. Přesný seznam bude tak koncem měsíce. Jaký druhý festival se vysílal na ČST?? Já kromě Sanremo neznám jiný??

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Bylo to ze Saint Vincent (Itálie ) a Riva del Garda.
Možná to nebyly stoprocentně festivaly . Ale Sanremu se to podle mě dost podobalo.

navi2

@jamess96

ked tak pozeram na vase hystericke reakcie tak som s tvojim ohodnotenim trafil do cierneho.
:razz: :razz: :razz:

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

@navi2

Tak to vůbec neznám. A nebyly to náhodou festivaly nebo pořady německé televize?? Protože v 80 letech bylo hodně populární, že Němci nebo Angličani vysílali různé show z italských měst nebo pláži apod. Protože to mně nic neříká... Ale mohlo to být zajímavý. Jsou to krásný místa.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Saint Vincent znám i já. Bylo to z Italie

Standa22
Registrace: 3/2009

@franck

I tak to mohlo být,ale minimálně jeden z nich uváděl Miloš Skalka jako písňový festival. Namluvil komentář. V té tobě tady takových pořadů nebylo moc. Z toho důvodu pak asi tehdejší televize z toho ještě vyráběla střihové pořady Písničky s kresbami.

navi2

@jamess96

to si stale myslis ze kazdy musi byt ak ty ?
:razz: :razz: :razz:

Nosce te ipsum.

Warder

Napr. Laura Ciriaco, Mara Sottocornola,... Atd

tomko

@tomko

Tak ty neznám. Ale tito zpěváci kteří budou v této show jsou již známí, minimálně nazpívali jednu populární píseň před třeba 20ti lety, ale už pak nedokázali navázat na popularitu, a teď mají opět možnost. To není jako u Superstar kde soutěžící začínají od nuly a jsou to de facto amatéři..

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

nie všetci, ktorí idú do superstar sú aj amatéri... sú tam takí, ktorí tam idú len tak zo srandy, ale sú tam aj takí, ktorí sa už roky živia spevom, len nejako sa nepresadili na komerciu... lebo zase nemôžeš povedať, že ten, kto nie je komerčne známy alebo úspešný, tak je len amatér... to by som si nedovolil... taký Peter Cmorík tam rozhodne nešiel ako amatér... ale netuším, či vôbec poznáš to meno :)

Richie2016
Registrace: 10/2016

By si sa čudoval ze zopár talianski h ľudí poznám a počúvam. Toto Cutugno, Eros ramazzoti a pod. Ale toto nie je talianske forum aby to niekoho zaujalo takže....

tomko

@Richie2016

No tak já jsem to napsal špatně, v této show budou ti, kteří se komerčně v minulosti již prosadili a pak už nedokázali navázat na předchozí popularitu. Víš, že já se neumím tak dobře vyjadřovat, dělám co umím.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

ok, teraz to už dáva logiku :)

Richie2016
Registrace: 10/2016

Díky za informace, to vypaá zajímavě.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

@Warder

Děkuji, ale ptám se k čemu mi ty parametry jsou dobrý? Parabolu že bych přetáčel kvůli jakémusi hudebnímu análu, abych přišel o 150 mě zajímajících programů opravdu, ale opravdu nebudu. Ještě jednou díky za parametry.

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu. - Tohle máš napsáno pod svým Nickem. Tak já nevím, zda pouze provokuješ anebo máš problém se svým intelektem. Však se na to opravdu, ale opravdu nedívej, ale respektuj, že se na to bude dívat třeba někdo jiný. Děkuji.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@ja987

ked si ich tak pekne prosil "Možná by neškodilo sem ty parametry hodit, třeba to možná 1 uživateli parabola.cz bude užitečné." tak som ti ich sem dal. Takze rad som ukojil tvoju zvedavost a mozes si ich (tie parametre) napriklad namazat na chlieb. :razz:

Nosce te ipsum.

Warder

@franck

Asi jsi četl špatně. Nikoho nenutím se na to dívat, jen jsem svobodně napsal svůj vlastní postoj a názor, že já se na to dívat nebudu. Stačí více lépe číst a méně si domýšlet spekulace a nesmysly, které v mém příspěvku vůbec nejsou. Nebo si myslíš, že by mě někdo tady nutil se na to dívat? Omyl, já se od nikdo do ničeho nutit nenechám. Ale toto není tématem vlákna. Přeji Ti hezký den a klidnější nervy.

ja987

Oprava: S hrůzou jsem teď zjistil strašné vynechání písmenka - překlep. Omlouvám se všem a opravuji na:

...hudebnímu kanálu, abych...

NTB nemám nejnovější a klávesnice občas písmenko nenapíše.

ja987

@ja987

No já klidné nervy právě mám, já totiž nemám potřebu se vyjadřovat k tématům která mně nezajímají, nebo máš ve zvyku třeba v restauraci kritizovat nějaké jídlo, protože Ty třeba nejíš?? Asi jo. Já ne. Taky přeji hezký den a příště moje vlákna přeskoč, a ušetřís si čas.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra