Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Rai 1: od soboty nová hudební show

V sobotu 19.1. odstartuje nová hudební show Ora o mai più (Teď nebo nikdy) která má za úkol vrátit na výsluní 8 zpěváků kteří byli populární před mnoha lety, ale pak se jejich popularita vytratila. Tito zpěváci budou mít možnost divákům opět ukázat, že na to pořád mají a pokusit se o comeback. K tomu jim budou pomáhat kolegové, takzvaní "couch" kteří s nimi budou nejen pracovat, ale i zpívat. Mezi couchi budou známá jména italské populární hudby jako Ricchi e Poveri, Toto Cutugno nebo Ornella Vanoni. Mimochodem, Toto Cutugno bude koncertovat na jaře v Praze a Bratislavě.
Hlavní cenou pro vítěze bude smlouva s prestižním hudebním producentem který mu dá možnost natočit nové album.

Pořad se bude vysílat po šest sobot v přímém přenosu z největšího milánského studia které má Rai k dispozici o velikosti 2.850m2. Studia v Miláně byla rekonstruovaná nedávno a patří k nejmodernějším televizním studiím v Evropě.

Rai 1 - od 21:25 živě každou sobotu kromě 9. února kdy bude finálový večer Sanremo 2019.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

@Warder

Wasche blachoridi, ja sapmněla, že sei kniše a ja musela saklenut a napsat zžadost se schtemlp a kolek. Na chleba ale nemasat nejde.

ja987
Registrace: 1/2016

@ja987

miesto hysterickeho skriekania tu na fore si zaplat hudiny kurzu sikovnych ruk nech ta to tam naucia alebo si precitaj prirucku mladych svistov. :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

@franck

Tak jako Ty jsi sem svobodně vložil svůj příspěvek a veřejně, tak zrovna tak musíš počítat s tím, že veřejnost, se svobodně k němu vyjádří svými názory. Vyjádřil jsem svůj názor i já. Pokud však očekáváš jen kladné odpovědi, tak se mýlíš a nevíš co je demokracie, ani diskuze.
Píšeš: "já totiž nemám potřebu se vyjadřovat k tématům která mně nezajímají". Pokud nesneseš názory, které nejsou naprosto shodné s Tvými, tak příště moje odpovědi přeskoč, a ušetřís si čas.

ja987

@Warder

????? :O

ja987

@ja987

Podla tvojho posledneho prispevku ma kazdy pravo raz za cas ko­nat hlupo. Ale ty toto pri­vi­le­gium neustale zne­uzi­vas. :razz:

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Odpověď v diskusním vlákně14.01.2019, 15:13.40 včera
byla adresována a cílena:
@franck

1) Co Tě nutilo abys ty parametry sem házel Ty?
2) Abys mohl vyžadovat poprošení.
3) Aby ses mohl do mne navážet a urážet mne, jako mnoho ostatních.
4) Aby ses zahojij Tvé ego, jak všechno víš, znáš, máš od všeho klíč a na všechno krabici. :lookaround:

ja987

@ja987

Tys mě nepochopil, samozřejmě že se můžeš vyjadřovat k čemu chceš a to i k mým vláknům, ale nedává prostě smysl vyjadřovat se k něčemu, co Tě nezajímá. A to není o demokracii. Demokracie je právě to, že necháš OSTATNÍ sledovat to, co chtějí. A ne že začneš lacině kritizovat něco, co Tě nezajímá a to pouze proto, že máš potřebu, ukojit svoji frustraci v mém vláknu. A frustrace nemá nic společného s demokracií. Pokud chceš být opravdový kritik, tak by ses napřed ne ten pořad podíval a PAK bys napsal svoji glosu a svůj názor nebo kritiku a pak by to bylo úplně v pořádku a já sám bych takový Tvůj názor ocenil bez ohledu na to, zda by byl pozitivní či negativní. Měj se.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

Je dobré, když znáš taktiku a ideu nepřítele. Proto jsem četl jak Marxe, Engelse, Hitlera, Lenina tak i Korán. Chtěl jsem zkusit i tu Tebou doporučovanou show. Paramatry jsi sem nedal Ty, ale dalo je sem jakési individium, které vyžadovalo poprošení a pak mne začalo napadat stejně, jako napadá ostatní a to jen proto, že jsem napsal, že pozice je pro mne nedostupná.

ja987

@ja987

je mi smiesne sle­do­vat ta, ako sa sna­zis hlupo hodit svoje detinske provokacie na ineho. ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra