Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Ostravské studio ČT má HD přenosový vůz

Já se snad půjdu ožrat. Konečně Baník v HD ? :O

ralw
Registrace: 1/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

@vjosef

Máš samozřejmě pravdu ale většině lidí je to u zadele .Jinak Naprostý souhlas se Sigurem. R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

franck

Není něco nového ohledně FTA vysílání Rai 1-3 v HD na Hot Birdu, zároveň s ukončením šíření SD verzí? Nějak se s tím stále vlečou a kde nic tu nic.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

RE: Ostravské studio ČT má HD přenosový vůz

Obraz je určitě lepší, ale jedná se kolik lze umístit na satelitní transporder programů v UHD...3-4...kolik to bude stát.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@vjosef

Otázka je, z jaké vzdálenosti od TV jsi ten rozdíl poznal.
A hlavně, především na to mělo vliv to, že HD bylo vysíláno nejspíše 50i a 4K bylo vysíláno pravděpodobně 50p. A to je sakra rozdíl.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

franck, hele ty špagetový moulo, když jsi tak chytrý tak co vlastně v té tvé itálii vysílají ve 4k. Rai4K pouze modrá obravovka s nápisem RAI4K. Tož to je opravdu skvělý televizní zážitek. Tak a včíl mudruj :laughing:

lukáš95
Registrace: 6/2018

Kvalitní TV nebo kvalitní satelit

přepočte obraz HD do 4k. Rozdíl je poznat na větších úhlopříčkách. Nevadí až tak moc, že televize jsou 4k a vysílání HD. Kvalita obrazu je lepší na televizích 4k než na televizích Full HD. Dnes jsou TV 55 palců v pásmu 15-17 tisíc Kč a TV 65 palců již pod 20 tisíci. Obří televize jsou cenově dostupné stále většímu okruhu zákazníků. Buďme rádi za "každou kapku deště", když slejvák je v nedohlednu a dlouho ještě bude...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Já mám na věc 4K a domov stejný náhed jako PoldaS.

silesian
Registrace: 4/2011

@franck

Proč mít pocit méněcennosti? Nemám ji ani z Řecka. Bylo to myšleno na tvé ekonomické uvažování při nákupu technologie, kdy chceš utrácet za něco, co dlouhodobě nebude reálně využitelné.Proto zrovna ekonomické školení od "Itala", za kterého se tu neustále vyhlašuješ, je pro mne úsměvné.Na hrubý pytel hrubá záplata.:)))

RAFI007
Registrace: 1/2006

vjosef@ Rozdíl je jenom proto, že to televizor musí z HD vysílání dopočítat na UHD panel. Zobrazovat HD vysíláníto přímo na HD panelu, tak v této velikosti obrazovky nepoznáš nic.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

pokrok nezastavíš-ani v Ostrave :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

V r.2019 mi to připadá nejen úsměvné,ale až přímo zábavné.:)) .Lidi,tedy,totiž...hm, zveřejnila již ČT platy svých zaměstnanců (i moderátora pana Moravce?).Nevím,asi ano,snažím se ctít dle mého,důležitou myšlenku: "přej a bude Ti přáno" , přeji ,ano přeji ,ale taky,aby Ti mnozí generální a podgenerální srandisti poznali,co je to práce a plat (tedy mimo státní ,resp.státně domluvenou sféru). Pak bude na HD přenosové vozy možná financí habakuk (anebo habaděj?). :))

hdpe
Registrace: 11/2007

@lukáš95

Hele ty televizní ňoumo otevři si doma to svoje špinavý okno a budeš mít třeba taky skvělej zážitek.

navi2
Registrace: 5/2017

V roce 2019 koupili FHD přenosový vůz. TO je jakoby ČD koupily právě parní lokomotivu ...

LadaOva
Registrace: 8/2009

Když je celej televizní řetězec ve FHD, tak co by měli asi kupovat, ty lokomotivo? Nesmysl 4K, kde se bude hromadit materiál k ničemu a stejně se to bude muset převádět na FHD?

PoldaS

@RAFI007

Tak z Řecka nemá asi nikdo komplex méněcennosti. Ale to je jedno. Myslím si a vím svoje. Každopádně já určitě nikoho neškolím, pouze jsem napsal názor. A o Itálii jsi začal Ty, takže řeči o hrubém pytli si říkej sobě.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Mně daleko víc než UHD zajímá kdy ČT přejde na komplet odbavování z 1080i na 1080p, sportovní přenosy z vlastní produkce CT v dvbT2 pak nebudou mít konkurenci ;)

lance
Registrace: 10/2008

No konecne jako. Na zacatku roku 2019 ale TEPRVE HD vuz? Trochu zpozdeni. Ty prenosy z Morsvy byla ostuda ostud, a kazdy z civilizovane zeme, kdo by si tohle zapnul, nas musel prirovnat ke Kazachstánu, nebo dalsich zemi, kde pokračuje rok 2006

Boborovský
Registrace: 10/2018

RE:Ostravské studio ČT má HD přenosový vůz

Nó nezdá se mi že by dnešní hokejový přenos z Brna byl v HD,asi nemají k dispozici nový HD vůz.

radbarto
Registrace: 11/2017

Mazanina 576

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Však ten HD přenosák má OV a ne Brno. Mistr ligy musí vystačit s SD.

PoldaS

RE:Ostravské studio ČT má HD přenosový vůz

http://leteckaposta.cz/825577832 Pak že v Brně nemají HD přenosák.

radbarto
Registrace: 11/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra