Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Crime and Investigation

Nasel jsem nahodou clanek na netu o CaI, a zase se ve mne probudila stara, a porad nevstrebana zlost z toho, ze Skylink vyradil tento program a nahradil ho BAKEM! Nesmirim se s tim nikdy. Pro me osobne bylo vyrazeni CaI stejne, jako pro sportovni fandy by bylo vyřazení Nova Sportu. Je to hnus. Rusim Skylink. Maji z nas jen srandu,a jen by tahali prachy. To je radsi vyhodim do kanalu

Boborovský
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Crime and Investigation

U T-Mobilu ho mas, jak v IPTV, tak v SAT TV.

esquire
Registrace: 7/2008

C&I HD je dobrý program, rád sleduju i podobný program BLAZE. Ale C&I je zajímavější, někdy je to drsný co se děje za krimi případy R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

Plne súhlasím z Bobrovským. Teraz s ho mal v Digi na 3m. ako promo K balíku Sport Plus. Tiež má Skylink nastval a bola to jednou u hlavných faktorov čo čo som sa rozhodol, že už od nich nadobro odchádzam.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@kostik123

Tak kvůli jednomu programu snad nebudeš odcházet od operátora, ne?? Předpokládám, že jsi u Skylinku i z jiných důvodu než je C&I. U pay TV je normální že čas od času nějaký program přidají a některý odebraji, je to závislé na zájmu.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@kostik123

Navíc, se tento program dá nahradit, sice nemám úplně přehled co má Skylink za programy, ale podobného zaměření jako C&I jsou i třeba Discovery Investigation nebo CBS reality.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Boborovský

Děkujeme za sdělení :)))
Tady s tím nic neuděláme, na výběr máš, měj se :laughing:

...k vůli tomuto zakládat vlákno? To jako vážně?! :laughing:

jack775
Registrace: 9/2010

Jack775

Psal to ve 2 ráno, viděl bych to tak na 15 piv. To je pak normální ze se plácaj blbosti.

Dreambox DM 920, VU+UNO 4k, parabola 23,5/19,2/13/0,8 ,NC+, Skylink, DigiTV, O2TV

radotin
Registrace: 7/2009

@franck

Pre mňa je tento kanál dosť dôležitý a často som ho sledoval. Každý máme iný vkus. Často pozerávame aj Investigation Discovery a ten tiež nemá Skylink čiže adios M7.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Nebyl jsem opily, navic nepiju. Proste jsem sledoval Australian Open na ES, a cetl zpravy o satelitu na webu. No, a nasel tohle. A je videt uz jen podle reakci tady, ze to nebyl jen muj oblibeny kanal :((

Boborovský

@franck

Kez by ho nahradili Discovery, nebo necim podobnym aspon, jenze oni ho nahradili TLC, coz je skoro stejny brak jak E Entertainment, nebo jak se to pise, cili kanal pro zenske :( Jakeho chlapa zajima dokument o nejake tluste svatbe, Muj 270 kilovy zivot, dokument o matce a jejich osmercatach, Butik pro plnostihle nevesty, případně Jak si vybrat spravne saty ;P Zas jsem nastvany :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: :bomb: Nahradit takovy prohram jako byl CaI takovym brakem z kanalu ;P

Boborovský

RE:Crime and Investigation

Zprávy ti nestačí?Tam je Crimu dost.. :)))

radbarto
Registrace: 11/2017

@radbarto

Ani ne, dokument je dokument R^ Navic dokumenty na CaI jsoz zpracovany suprove

Boborovský

@Boborovský

Tak já Ti rozumím, ale co naděláš. Je to rozhodnutí operátora a Ty jako zákazník máš možnost volby a přejít tam, kde Ti bude nabídka více vyhovovat. To stejné je se sportem, jednou je něco tam, a podruhý jinde. Mít všechno asi nejde.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@Boborovský

Moja reč. Hrané dokumenty já moc rád, spracované to majú na úrovni.

kostik123

@franck

Máš pravdu, ale Skylink nemá ani jednu stanicu typu Crime and Investigation, alebo Investigation Discovery. Myslím, že vtedy spravili obrovskú chybu a nastvali dosť ľudí. Vi, že je dnes všetko o peniazoch, ale ak by chceli tak by sa dohodli a treba by zvýšili cenu balíku kde daný kanál vysielal. Ba dokonca Discovery Networks chcelo M7 poskytnúť všetky ich kanály, ale už neviem presne kde bol zadrhel. Čo viem tak mnoho ľudí kvôli tomu odišlo inam a počet zákazníkov im dosť spadol dole.

kostik123

@kostik123

To presne ukazuje, jaka je to firma. Jim nezalezi na zákaznících. Kdyby ano, domluvili by se nejak, nebo program nahradili plnohodnotne. Me by zajímalo, jaka je cena CaI a TLC. Ani bych se nedivil, kdyby to dostali s ohledem na CaI za pakatel, a proto ho tam maji. Tato firma by byla nejradsi, kdyby kanaly dostavaly za 1kc, ale balicky prodavaly min. o 100% draz. Do konce roku 2019 bude zdrazeny SP, uvidis.

Boborovský

@kostik123

Hlavne, ze si furt Glisnik notuje, jak rostou, a jaci jsou to borci.

Boborovský

@Boborovský

Já nejsem zákazníkem Skylinku a ani jsem nikdy nebyl, ale myslím, že Skylinku na zákaznících asi záleží, vzhledem k tomu, že je to soukromá společnost. Ale asi tyto kanály nebyly rentabilní a tak je vyřadili. To je prostě síla trhu. Já chápu, že zrovna Tobě ten kanál chybí, ale vyhrává většina. Tzn. pokud většině ten kanál nechybí, tak v nabídce nebude. Krom toho si myslím, že zrovna čeští diváci jsou poměrně citlivý na cenu a většině prostě stačí to, co je.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

diváci citliví...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Neviem, v niečom máš pravdu...
Prečo potom toľko ludí nezaplatilo SP na kartách a prešli k iným operátorom. Mám to z overeného zdroja, bývalého dealera čo má predajnu, montoval ich služby a taktiež so Skylinkom skončil... Počet aktívnych kariet padol minimálne o 200 000 ludí.

kostik123

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra